Firkamano!
Ezt egy magyar nyelvû honlapon találtam:
"A szigetnek nincsen repülõtere. A legközelebbi, a Preveza Airport mindössze 25 km-re van Lefkada városától.
Magyarországról nincsen közvetlen járat ide. Ha mégis repülõvel szeretnénk utazni, több lehetõség közül választhatunk:
- A legegyszerûbb Athéni átszállással.
Budapest - Athén - Preveza, majd menetrendszerinti helyközi busszal Lefkada városáig (kb. 1 óra).
- Budapest - Athén repülõvel, majd onnan belföldi menetrendszerinti busszal Lefkada városáig (kb. 6 óra).
- A nyári idõszakban Budapest - Thessaloniki repülõvel, majd onnan belföldi menetrendszerinti busszal Lefkada városáig."
Szia,
az lenne a legegyszerübb, ha egyénileg utaznál. De, ha mégis irodával szeretnél akkor sztem magyar érdekeltségût nem nagyon fogsz találni azonban pl. a Thomas Cook-nak (is) van repülõs útja (Prevezai leszállással, transzferrel, szállással) de ha jól tudom angliai indulással.
Köszönöm a Válaszod....
Sajnos a párom kitalálta, hogy menjünk O.ba, ami 1000km-re van Budapesttõl.......Ki vagyok!
Most fûzöm a szüleimet.....hogy legalább Velük el tudjak menni Lefkada-ra!
Döme!
Fûzzed õket egy kicsit határozotabban!
Kár lenne kihagyni Lefkadát! Maga a földi paradicsom.Nem vagyok elfogult,de aki járt már a szigeten az tudja mirõl beszélek.
További jó készülõdést,és nyaralást mindenkinek!
Uram isten Kakadu Te most ott lógatod a lábad, a gyönyörû tengerbe! Nem vagyok egy irigy fajta, de most kivételt teszek! Baromian irigyellek!!
Jó pihenést!