Köszi! Jó lenne, ha nem is lennének ott. Mert ez így logikus, hogy nem áll meg az ember, de tavaly még olyat is írtak többen, hogy leraknak kisgyereket az autó elé...
Semmi gond nem lessz!!!!!!!!!!
Ha így indul el az ember akkor minden rendben lessz...
Sokan mentek már és senkinek nem történt semmi baja..
Nyugi!!!!!!!!!
Üdv:Robi
Oksi, nem lesz gond, köszi Hát remélem is. Mert voltam én már mindennel Görögországban, busszal, vonattal, repülõvel, hazafelé jöttem még stoppal is (ez elég rég volt ), csak épp családi szervezésben, autóval nem. Nem szokott gond lenni tényleg, de annak idején nem is szoktam kisgyerekekkel menni, most meg úgy lesz. Úgyhogy csak miattuk izgulok egy kicsit.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz Ne aggód túl a dolgot. Már többen írták elõttem itt, hogyha betratasz minden szabályt útközben, akkor nagy baj nem érhet. Egy tanácst, pihenõkkor próbálj minden esetben ott megállni, ahol a nemzetközi buszok is a pihenõiket tartják.
Köszi a tanácsot, ez jó ötlet, hogy olyan helyeken álljunk meg, ahol a buszok! Sokat mondjuk nem szoktunk, csak amennyit muszáj, a férjem szeret mielõbb célhoz érni.
Nem parázom ám meg aggódom túl a dolgot, ne értsetek azért félre, csak jó tudni az idei tapasztalatokról!
Jó ötletnek tûnt anno nekem is, hogy ott álljak meg ahol a buszok!Aztán elvetettem, mert mikor megláttam, hogy kb 12-15 áll a parkolóban...
Átfutott a gondolat mire lemegy a sor a bimbinél, én bepislantok Így mindig a következõ a nyerõ nálam.
Valaki erõsitsen meg vagy cáfoljon,please
Szerbiában jelenleg 77.3 RSD egy liter gázolaj (?)
Ez 3.20 Ft-al számolva (ráadásul most pár fillérerrel még alacsonyabb is az árfolyam) 247.36 Ft/l. SZóval, ha ez igaz, akkor egyrészt (sajnos nem tudom szebben mondani) kapja be a kormány. másrészt csurig kell tankolni a rácoknál. Elvileg ez egy karbantartott lap, de aki már visszajött szerintem pontosabb (és biztosabb árakat tud mondani)