Csatlakozom Lyzuskához, és minden holnap, vagy mostanában indulónak csudijó nyaralást (és utazást is) kívánok, várunk minden beszámolót, és többekkel vágjuk a centit rendületlenül...majd csak elfogy egyszer
Köszönöm szépen Debi81 és Kicsur!
Már bepakoltam a bõröndöm és pár óra múlva indulok a reptérre.
12 nap múlva jövök a friss infókkal, addig is jó fórumozást mindenkinek:
Lyzuska78
Láttam a gépeteket mikor mentetek akkor idõben ment, de hazafelé 2 óra késéssel érkeztetek. Legalább annyival tovább lehettetek kinn. Remélem jól éreztétek magatokat. Várom a beszámolót ha kipihentétek az utazást.
Még új vagyok itt a topicban, bár már 3 éve aktív olvasó, de csak most írok elõször. Többször jártam már Görögországban (Asprovalta, Sarti, Korfu, Krétán 2x), és imádok mindent ami görög. Párommal az eljegyzésünk már megvolt, és az esküvõnket tervezzük. Segítséget kérnék, hogy szerintetek ki tud nekem infókat adni (elsõsorban JOX) hogy mi a teendõm és milyen lehetõségünk lenne egy GÖRÖG esküvõ szervezésében. Csak ketten illetve bocsi hárman lennénk a most 1 éves kisfiunkkal, szóval rokonság, különösebb ceremónia nélkül a legszerényebb esküvõt szeretnénk. A lényeg hogy a kedvenc országunkban mondjuk ki a boldogító igent. Azt olvastam, hogy Korfun ez lehetséges, de ha lehet nem utazási irodánál intéznénk, hanem privibe.
Van e esetleg ebben valakinek tapasztalata, illetve minden érdekelne a témával kapcsolatban. Köszi elõre is. Sziasztok:
Szilvi
Olvastam a beszámolódat, nagyon jó és már elõre nagy segítség. Viszont lehet én vagyok annyira lúzer, hogy a beszámolódban említett leírásokat pl: vizisportok árai, stb. én nem találom. Ha tudsz, kérlek segíts ebben, hogy pontosan hol találom. Mert én már az összes menüpontot végignyomkodtam