Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Mi az Apollon travelel fogunk utazni a ALEXANDROS PALACE APARTMANba.
Aki már járt az apartmanba vagy hallott valamit róla az légyszi írjon pár sort.
KÖSZÖNÖM!!!
Szia!
Mi május végén voltunk szintén az Apollonnal és mi is az Alexandrosban szálltunk meg. Az Apollon Travel egy igazán korrek utazási iroda. Mi mindig velük utazunk. Az apartman szép, tiszta, rendezett. A medendéjét minden éjjel fertõtlenitik. A konyha alapfelszereltségü. A legszükségesebb dolgok megtalálhatók benne. A klima és a páraelszivó müködik. Melegviz ellátás folyamatos. A part és a városközpont 5 perces sétával elérhetõ. A táj gyönyörü. Magas hegyek veszik körül. Biztosan jól érzitek majd magatokat!
Kináok jó utat!
ÉS kedves Maci, a pár 96 Oldalhoz nem let volna türelmem,hogy mindegyiket elolvassam.
Kedves Circulus111!
Ez itt nem egy szolgáltató hálózat. Nekünk, meg nincs kedvünk mindent 252 szer leírni. Olvasd el a fórum szabályzatot!
Azért jó utat!
Üdv: Josza
ÉS kedves Maci, a pár 96 Oldalhoz nem let volna türelmem,hogy mindegyiket elolvassam.
Kedves Circulus111!
Ez itt nem egy szolgáltató hálózat. Nekünk, meg nincs kedvünk mindent 252 szer leírni. Olvasd el a fórum szabályzatot!
Azért jó utat!
Üdv: Josza
Drága cilla! Ha kétszer mondod, akkor sem fogja fel ésszel! Olvass vissza Te is, s meglátod, hogy ezzel már a közelmúltban megégtem én is! Petros (díszmoderátor ) ráadásul azt találta mondani, hogy miért baj ez, tõle bármikor kérdezhet bárki. Igaz, azóta sem válaszolt senkinek. Aztán Andi egyetértett Petrossal anélkül, hogy az elõzményt felefogta volna. Aztán két nap múlva Petros már azt mondta, hogy legfeljebb nem kell rá válaszolni! Ne strapáld magad; kár a gõzért! Mindíg lesz, hogy "Repül a bálna..." Már megbocsásson minden érintett, de ez kikívánkozott belõlem! Csalódott vagyok, s ez nem az elsõ eset! Igaz, volt aki megpróbált kiállni mellettem; szegény, nem sok sikerrel! Részemrõl levontam a tanulságot (vagy mégsem, miután megint csak feleslegesen jár a szám!? ).
Csak én vagyok olyan elvetemült(?), hogy vettem a fáradtságot anno, és elolvastam az egészet?Bármilyen borzasztó az autóval Görögorszagba címûvel is így tettem.Ergo nem kellet csak 1-2 kérdést feltennem.Minek mégegyszer kérdezni, ha már ott van a válasz?(A Paráliás topic is szét van esve.Sajnos ott már tényleg nehéz keresni.)
Kedves H.apci!
Ez a pasi már csak ilyen , de most visszaadom Neki!
Egyébként teljesen egyetértek Joszával. Ha én ismeretlen helyre készülök elolvasom az egész arról szóló fórumot, ez nem kötelezõ, ám ez a "nincs kedvem visszaolvasni!" egy kicsit irritáló, egyébként meg egy csomó egyéb jó dolgot tudhat meg az emberfia, sokszor többet, mint a legjobb útikönyvekbõl.
Szóval szerintem ebben mindkettõtöknek igaza van!
Szia
Cilla
Valahogy így gondolom én is!Rengeteg plussz információt megtudtam, olyat is amire nem számítottam!És csak kb. a 80. oldalig kellett volna lapozni a kedves olvtársnak!
Josza! Már rég jártál erre, de írok neked, hátha benézel!? Most annyiban változott a helyzet,hogy négyen megyünk, két studio a Rendina Beach-ben.
Majd indulás elõtt tudsz segíteni abban, hogy egymás melletti szobákat kapjunk és persze aránylag jókat!?
Megköszönném, de persze nem akarok a terhedre lenni.