Bridzs: én sem aludtam, csak szenvedtem. Az volt a bajom, hogy az emelt szintû buszba nem fértem magam kis 193 cm-ével. Kifele hosszabbnak tûnt az utazás, visszafelé tudtam aludni is!
Látom, indulnak sokan, nekik jó nyaralást, a többieknek kitartást, gyorsan elröpül a nyár... Csak ez a kánikula ne volna! Toloban könnyebben viseltük a vízparton
Ajken:én 178 cm vagyok és nem tudom hová pakolni a hosszu lábaimat
H.apci:de olvastam,hogy ott voltál, csak az kerülte el a figyelmemet,hogy idén is oda mész...mikor?
Én úgy hallottam, hogy Toloban sokan beszélnek németül, itt a fórumon olvastam, hogy nem igazán szólalnak meg kint németül, na most akkor melyik igaz?csak mert elbeszélek én németül, de angolul csak naon minimálisan, igaz barátnõm beszéli mind a két nyelvet, tehát probléma nem lesz...
Ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem mennyibe kerül ez a szállás szeptemberben?
Az emeleti szoba (ami utcáról földszint, s elõtte lehet parkolni), ami a képen van, hûtõvel, légkondival (szúnyogriasztóval, házipapuccsal ), Tv-vel, abszolút mini konyhasarokkal 40 Euro/nap (10-14 nap esetén lehet alkudni), a vízparti nagyobb konyhás studió, vagy inkább apartnman 45 Euro/nap, a reggeli - ha kér valaki - 5 Euro/fõ/nap. Az épület elõtti nyugágyakat és napernyõket grátisz lehet használni (ami másutt 8 Euro/nap). Takarítás naponta.
Ezt most kinek írtad?
Te vagy aki utitársat keres ugye?
Szerintem ne izguljál a buszon biztos,hogy meg fogsz ismerkedni valakivel vagy éppen valakikkel, legyél közvetlen és felszabadult és sinen leszel.
Hogy hogy egyedül mész?
Én keresgélek,igen.
Ha valakit innen már "megismerek" mégiscsak könyebb az élet :):)
Ezért megyek egyedül,mert ehhez volt kedvem,van olyan amikor az ember maga szeretne lenni,nem? :)
Mi a párommal megyünk ketten.
Már én is nagyon várom az utazást ,számolom vissza a napokat!!
Jó lenne most kint csobbanni a tengerbe.Te Hol szállsz meg?