Sidari egy pörgõs, nyüzsgõ hely, és nagyon jó a hangulata.
Minket teljesen elvarázsolt.
Elõtte Moraitikán voltunk, az kicsit nyugisabb, csendesebb hely.
Ízlése válogatja kinek melyik jön be jobban.
A Memories apartmanházban voltunk, közvetlenül a tengerparton, olyan kilátással, hogy legszívesebben örökre ott maradtam volna.
Én kilenc éve voltam Benitsesben.Robogóval átutaztunk Sidarin.Bennem is az maradt meg,hogy nyüzsgõs és nagyon tetszett a tengerpartja.Jövõ hónapban megyünk repülõvel.Ti mivel voltatok?
Repülõvel.
Nem tudom hogy viselnénk a hosszú buszos utat.
Szerintem elég fárasztó lehet.
Inkább gyûjtünk kicsit tovább...
Iszonyúan irigyellek Titeket!!
Majd megszakadt a szívünk, mikor haza kellett jönni, és folyton azon jár az eszünk hogy tudnánk elmenni mégegyszer szeptemberben.
Az 5 kontinens utazási iroda szervezésében megyünk a Katerina apartmanba.Debrecenbõl megy a gép.Ti honnan mentetek?Nekünk ez lesz az elsõ repülõs utunk.Nagyon izgulunk.
Aki Sidariban jár annak érdemes átmenni Perouladesbe, ha érdeklik az ilyen partok. Egyébként a Canal d'Amour homokkõ sziklái is tulajdonképpen már Perouládes területére esnek.
A fõ utcán van a legtöbb étterem, Mi a "See Breeze"-ben kezdtünk.
Ezt tudom ajánlani, elfogadható árak, gyors kiszolgálás, kellemes környezet.
Van egy "Kapitány étterem" nevû (magyarul is ki van írva), a fõ utca elején, na inkább oda ne.
Nem túl jó kaját kaptunk, viszont drágábban, mint a Sea Breeze -ben.
Aztán van egy csirkés gyorskajálda (Chiken nemtudommi a neve), ahol isteni gyrost lehet enni.
A legtöbbször ott vettünk kaját.
Van még a Három kismalac nevû (szintén magyarul ki van írva), ahova végülis nem mentünk, de csak idõhiány miatt.
Ezt nem tudom milyen, csak azért írtam le, mert ott kell lefordulni jobbra, a part felé, aztán a 3. vagy 4. "bolt" jobb kéz felõl a motorkölcsönzõ, amit tudok ajánlani.
Egy egyszerû iroda, és ki vannak pakolva elé a robogók.
Aki ott volt akkor, egy nagyon jó fej srác volt, gyorsan és korrektül intézett mindent.
Egy napra 15 euró, de ha két napra béreled akkor odaadja 12-ért.
Mi két Yamaha robogót béreltünk, azzal jártuk be az egész szigetet.
Jó állapotban voltak, nem volt velük semmi gondunk, pedig aztán hajtottuk szegényeket a kanyargós hegyi utakon rendesen.
Amit Moraitikán béreltünk elõtte nyáron, az gondolt egyet, és megállt, mikor olyan kedve volt,aztán tolhattuk hazáig.
De ezekkel nem volt gond.
Mi kocsival megyünk Moraitikára. De mi már fürdük mire a ti gépetek megérkezik. Wizzerrel mentek? mert akkor elég késõn érkeztek majd meg.Ha szerencsénk lesz akkor találkozunk kint.