Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1456
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Magika978
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68718 Üzenet linkje2008-06-29 00:20:22 

Sziasztok!
Ezek a negatív vélemények kezdenek megijeszteni!!!
Tényleg olyan koszos a Narancspart?!

# 1457
Magika978
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68719 Üzenet linkje2008-06-29 00:27:39 

Gagu!
Ugye nem felejtettél el? A képeket majd küldöd az apartmanról és írsz is valami infót róla? Errõl a Parisról senki nem ír semmit sose.Létezik ez egyáltalán???

# 1458
Maci
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68730 Üzenet linkje2008-06-29 07:59:16 

Narancspartról:
Én két éve voltam ott utoljára!Hát kb 10percig bírtam!A rengeteg vadkempingezõ óriási szeméthegyet állított elõ!Az iszonyatos vizeletszagról nem is beszélve!
Amúgy tényleg csodálatos lenne!!!

# 1459
G.reni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68736 Üzenet linkje2008-06-29 10:06:53  Válasz a #68730. hsz-ra Előzmény #68730

Sziasztok.

Meglepõdtem azon amit irtok a Naracspartról.Holnap indulunk Sartira és egy kicsit elkezdem aggódni. Nyugtassatok meg légyszi. icon_question.gif Köszi Reni

# 1460
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68738 Üzenet linkje2008-06-29 10:17:10 

g.reni!

3 éve voltam ott,akkor is koszos volt ,de nem a part hanem az erdõs rész.
Nagyon kár hogy nem igazán tesznek ez ellen semmit,pedig gyönyörû tiszta a víz,és a parton sem találtam szemetet.Mi is megyünk az idén,és nem tudom most mi vár ránk,de azért reménykedek hogy elviselhetõ lesz,és nem csalódok.

# 1461
G.reni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68739 Üzenet linkje2008-06-29 10:23:27 

Na akkor bizzunk a szerencsébe. Jelentkezem ha hazaértem és megirom milyen volt. Remélem csak jó dolgokról tudok majd beszámolni.
# 1462
Dittie22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68746 Üzenet linkje2008-06-29 10:55:15  Sarti-kipriotis apartman

Sziasztok!
Kérlek benneteket hogy ha tudtok vmit a sartin lévõ kipriotis apartmanról,írjatok nekem vagy küldjetek képeket!Sajnos még csak maketten láttam.Nemrég épült az ófalu részen.
Elõre is köszönöm.
dittie22@freemail.hu icon_sad.gif

# 1463
Angica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
153 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68752 Üzenet linkje2008-06-29 11:17:19  Válasz a #68738. hsz-ra Előzmény #68738

Sziasztok!

Egyáltalán nem azért, mert itt élek, de:

a tengerpartot valóban lehetne minden nap takarítani, ez a helyi polgármester hibája. Valóban felvehetne pár embert, akik minden reggel végigszaladhatnának, és takaríthatnának. Azonban, ha az ideérkezõ turisták egy kicsit igényesebbek lennének, nem hagynák a parton a csikkeket, az üvegeket, a sörös, illetve üdítõs dobozokat, az óvszeres dobozokat ....stb., nem lenne szükség a takarításra. Én járok egy ap.-ba váltáskor takarítani, ide magyar vendégeket fogadnak. Meséljek? A 2. váltásomnál a lábasban benne hagyva - nem igazán értettem a miértjét - a megfõzõtt tengeri sünök, az egyéb tengeri herkentyûk. Már több napja benne rohadhatott, mert ahogy kinyitottam a szoba ajtaját, már bûzlött. A sörös dobozok szétdobálva, egy kisebb tengerpartnyi homok behordva, az illemhely öszzehányva...stb. Gusztustalanabb részletekkel is szolgálhatnék, de nem hiszem, hogy nyomdafestéket tûrõ lenne. Esténként pedig egy butikban is dolgozok, ahová beesik a kulturált magyar, és közli, milyen sz.r minden, a napszemüvegek gagyik (nem tudom otthon a piacon esetleg talál olcsón, hivatalosan bevizsgált, minõsített napszemüvegeket?), biztos nem uv szûrõsek, majd amikor finoman hozzászólok, hogy ezek is csak annyira uv szûrõsek, mint az otthoni piaciak, és ennyiért ezt nem hiszem, hogy elvárhatja, és minõsített napszemüveget szerintem szaküzletben kell keresni, közli, hogy tulajdonképp neki nem is fontos az uv szûrõ, csak úgy mondta. Valamint amikor a másik kulturált magyar térdre esik egy szupermarket elõtt és üvöltve, fennhangon megkérdezi az arra sétálóktól, hogy - idézem- "kitegyeeeeeem?", mert már annyira matt részeg. Amikor a kulturált magyar beesik a pulthoz, és a következõ stílusban rendel:
"adj egy B52-t, de gyorsban ám, mert szomjazom, és neked arról kell gondoskodnod, hogy én gyorsan érezzem magam jól, persze, ha gondolod ezzel testileg is hozzájárulhatsz.", valamint "adj egy szendvicset, rakj bele mindent, de csak 1Eurót akarok fizetni" ....stb. Az a szerencse, hogy a görögök nem értik, amiket beszélnek a turisták. Nem feltétlenül védeni szeretném õket, köztük élek, tudom milyenek, nekik is vannak hibáik, de ki tudna ennyi rosszindulatú, a kultúra szót nem ismerõ emberre egész nyáron mosolyogni. Mégis megpróbálják. A takarításra kitérve: nagyon sok helyre magyar lányokat vesznek fel takarítani, tehát, ha negatív élményetek van az ap. tisztaságával kapcsolatban, az valószínûleg ismét csak minket magyarokat minõsít. Horvátországra kitérve: az uncsihugim ott nyaralt, ha jól emlékszem 2 évvel ezelõtt. Kb. a második napon feltörték a HOTEL szobájukat, ellopták mindenüket, a rendõrségen bár tettek feljelentést, azt mondták nekik - finoman szólva -, hogy ha befogják a szájukat, csendben vonulhatnak haza Magyarországra. Ismét hozzátenném, hogy pontosan tudom milyenek a görögök - vagyis nem tudom pontosan, mert télen én is negatív hangon nyilatkoztam más fórumokon, és sokszor általánosítottam, amit nem szabad -, vagyis egy kicsivel jobban tudom, mint esetleg azok, akik nyaralni jönnek két hétre, de negatív tapasztalatok bárhol érhetnek titeket. Itt is vannak gyönyörû ap.-ok, hotelek: Apollon Hotel, George Hotel. Igényesek, tiszták. Csak hát itt megkérik az igényesség árát. Ha pedig olcsón szeretnénk nyaralni, hát fenn áll a veszélye annak, hogy sok lesz a negatív élmény.
Pizzeriaként én még mindig a Relaxot tudom ajánlani jó szívvel mindenkinek, ahol szintén mindenki jófej, és kedves.
Azoknak pedig, akik még csak ezután jönnek Sartira: kívánom, hogy sok-sok pozitív élménnyel gazdagodjanak, és ne féljenek ide érkezni. Nagyon sokan sok-sok éve visszajárnak ide.
Narancspart pedig valóban sokszor koszos, és sok a nudista. Azonban ez a koszosság is a turizmusnak köszönhetõ. Szezon elõtt gyönyörû!!!

# 1464
Maci
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68754 Üzenet linkje2008-06-29 11:26:08  Válasz a #68752. hsz-ra Előzmény #68752

Hát ez nagyon szomorú, de sajnos így van.Mi magunk csináljuk a szemétdombot.Persze minden tisztelet a Kivételnek!Mi mindig viszünk magunkkal a partra szemetesnek valót, mert hát ugye..
Mi 2éve voltunk utoljára Sartin.Tényleg utoljára, mert tovatünt az a bájos halászfalu, amit 10éve megismertünk.Sajnáljuk. icon_cry.gif

# 1465
A.szilvus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68755 Üzenet linkje2008-06-29 11:30:54 

Sziasztok!
Én tavaly voltam sartin és mi is lementünk a narancspartra. Nekem nem voltak ilyen "rossz" élményeim. A part és a víz is gyönyörû volt. Egyáltalán nem volt szemetes ahol mi voltunk. Igaz sok volt a kempinges de azok nem a parton voltak hanem fent. Viszont a narancspart egyik része nudista rész ha ez valakit nagyon zavarna. Csak leírtam. Szerintem érdemes lemenni mert tényleg nagyon gyönyörû.

# 1466
A.szilvus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68759 Üzenet linkje2008-06-29 12:00:26 

Egyébként utaztott már valaki a car-tour-ral busszal sartiba? Ha igen milyen volt, és hol szálltatok meg. Milyen volt a busz és nem tudjátok van debreceni felszállás is? Elõre is köszi icon_smile.gif
# 1467
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68764 Üzenet linkje2008-06-29 12:42:14 

Angica!
Nagyon elkeserítõ dolgokat írtál,ami nem vet ránk valami jó fényt.Szomorú,hogy szinte bármerre a világon ahol Magyar emberek is jártak,mindig ilyen és ehhez hasonló dolgokat hallunk.Sarti nekem még egy álom,ami hamarosan teljesül.Meg fogom keresni az én Sartimat.Ami olyan amilyennek én elképzeltem.Kívánok mindenkinek nagyon szép nyaralást és,hogy ne várjatok többet mint amit lehet,de találjátok meg azt a sok szépet és jót,ami tutira ott van.

# 1468
Luxxa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68798 Üzenet linkje2008-06-29 17:30:16  Válasz a #68752. hsz-ra Előzmény #68752

A Virozi apartmanról esetleg tudsz vmit? mi mst együnk majd oda, pénteken indulunk, és én még nm jártam Sartin. icon_confused.gif icon_redface.gif
# 1469
Gagu76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68818 Üzenet linkje2008-06-29 20:23:45 

Szia Magika978!

Nem felejtettek el. Amint hazaértünk, küldöm a képeket és a többi infót. Igen, nekem is feltûnt, hogy senki nem ír a Parisról. Mindenhol csak a külsõ képe szerepel. Az Apollon Travel katalógusában van egy-két kép a belsejérõl, de sehol máshol. Már nem sokat kell várnunk, és indulunk.
Gabi

# 1470
Magika978
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68839 Üzenet linkje2008-06-29 22:17:13  Válasz a #68818. hsz-ra Előzmény #68818

Biztosan nagyon várhatod már az indulás, de legfõképpen az érkezés idõpontját.Nekem még sok van hátra, de kitartásra ösztönöz ez a sok üzenet itt, bár a vélemények elég változóak.És hát mindenki mindenrõl ír, így elég jól lehet informálódni dolgokról.csak épp errõl az apartmanról nem.
Nagyon jó nyaralást és kikapcsolódást kívánok nektek és sok sok élménnyel gazdagodjatok az ott töltött napok alatt.Hétágra sütõ Nap legyen az utitársatok!
Ezt persze minden odautazó illetve most ott tartózkodó Görögország-imádónak kívánom!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 97 98 99 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu