Sziasztok!
A paráliai apartmanok közül amit még ismerek és bátran merem ajánlani mindenkinek a Zeus és az Oceanis apartmanok. Mindkettõ az OTP travel szervezésében foglalható. Nekem jó tapasztalataim voltak velük, és az OTP travellal is. A görög partnerük a Piéria travel, egy nagyok kedves és felkészült görög származású idegenvezetõvel.
Via-nak. Stavros kitünõ választás, ráadásul van egy rakás taverna, ahol a magyarok kedvezményt kapnak. Két nagy strand van, az egyik homokos ,a másik(a kikötõ után) inkább aprókavicsos de itt már a part mellett is érdemes búvárkodni. Fakultatívban semmiképp ne hagyd ki Thesszalonikit, és Thassost. Mi Thassost így fedeztük fel,most odamegyünk tíz napra.A meteóra nagyon messze van,fantasztikus,de hagyd meg jövõre hátha akkor lejjebb mentek.Mert hogy visszamentek abban biztos vagyok.Mi sok éve Stavrosban szerettünk bele Görögországba,úgyhogy ne aggódj, az egyik legjobb helyre mentek.Kellemes nyarat és szurkoljunk eggyütt Diséknak,hogy addig ne csõdöljenek be, ugyanis mi is velük utazunk! Üdv nektek és minden görögbarátnak , HÓMACI
Ha valakinek lenne privát szálláscíme Nei Poriba szívesen venném, mert amit kinéztem tavaly ott csak júl.1-jén tudja megmondani a görög, hogy lesz-e szobája júl.14-re (!) ami tengerre nézõ.Ez normális dolog?Nem szeretnék úgy járni, hogy nyaralás elõtt két héttel derül ki, hogy mégsincsen szoba...