Sziasztok!
Meg tudnátk mondani h Paráliába meik apartmanba érdemes menni?és melyik szórakozóhely a legjobb?
Elõre is köszi!az e-mail címem:l-zsanett@freemail.hu
Várom válaszaitokat!
Ha már írtál privit, akkor írok neked ide. Jó lenne ha kicsit visszolvasnál a topikban, mert nagyon sok jó dolgot leírtunk. Én a Fedrában voltam nagyon meg voltam elégedve , azt tudnám ajánlani, voltam ott többször. De nézd meg mások mit írnak, fõleg, hogy hova ne menjél, az igen meghatározó lehet, egy helyfoglalásnál.
A rekuc pedig nyitott az off topikba bulik Paralia címmel, nos ott a discokról nagyon jókat írtak, a többi fiatallal együtt.
Én tudnám ajánlani, a fõutcában lévõ tavernákat, nagyon jókat ettünk ott. A másik magyar étlapot is adtak ha kérsz.
Az utazás június végén tervben van, vagy már biztosan mész is?? Június végén már nagyon jó idõ van /már most is az van/. Az biztos, hogy akkor már nagyon sokan vannak, igazi nyüzsis hely, talán hajnal 3 kor csendesednek el az utcák, de reggel már 8 kor ismét kezdõdik az élet.
Én a Sipivel mentem, és õk bérlék a Fedra appartmant, ezért merem ajánlani Neked. De itt a többiek más utazási irodát is dicsértek.
Ha jól emlékszem akkor a Dudi is ezzel az irodával megy.
Azt nem tudom melyik városban laksz, hogy tudjam ajánlani az irodájukat, ami legközelebb eshet hozzátok!
Én azt szeretném meg kérdezni,hogy Parálián az árak milyenek?
Már mint jó lenne ha árakat is tudnátok mondani.Egyépként most nyáron megyünk oda,csak még nem tudjuk, hogy Parália vagy Olympic beach.Ja és még jó lenne ha robogós utakat is tudnátok javasolni.1-2 már néztünk,de igazábol nem tudjuk,hogy megközelíthetõ e robogóval.Elõre is köszi.
Paralián az árak hasonlók mint itthon. De a kenyér, a tejtermék, felvágott, és az üditõt én drágában tudtam megvenni. Ezzel kell számolni. Én még azt is megmerném reszkírozni, hogy a Balatonnál olcsóbb.
A mostani infóm szerint, nincs különösebb változás a tavalyihoz képest.
Nem tudom, hova is mennétek robogóval, lehet jobb ha leírod, és mi elmonjuk neked, hogy igen oda eltudtok jutni robogóval.
Szerintem a Meteorákhoz feltétlenül érdemes elmenni.Elég sokszor tartanak pihenõt(Tempi völgye, vásárlási lehetõség 1 ikon készítõ mûhelyben, kolostorok megtekintése és ebéd)
2 kolostor megtekintésére van lehetõség igaz a kolostorokhoz elég sok lépcsõn kell feltornázni magad,de ha akarod akkor csak az1ik kolostorba mész be.Szerintem csodálatos élmény.Tavalyi metorás kirándulás ára:25euro/fõ
Az Olymos kirándulás sem rossz, de nekem fele annyi élményt nem nyújtott, mint a Meteorák.Elõször megnéztük Zeusz tronját, legalábbis csak akartuk, mert a felhõk éppen eltakarták Utána1 meglehetõsen hosszú séta Zeusz fürdõkádjáig,ami nagyon fárasztó volt a meleg miatt és 1 ebéd.Ennyi a program.
Viszont a barátnõimmel voltunk 1 kalózhajó kiránduláson, amit mindenki nagyon élvezett,a kapitány elvitt minket 1 elhagyatottabb partrészre, ahol bõséges ebédet kaptunk..tény, h a jó társaság meglehetõsen közre játszott abban, h olyan jol éreztük magunkat
Amit annyira nem ajánlok Skiathos(reggel 5:30kor van az indulás és este 22:00re érkeztek haza) és Athén( éjszakai utazás a buszon).
Valoszínuleg a gyerekeid WATERLANDet is élveznek,de ott még nem voltam ugyh.nagyon nem tudok nyilatkozni róla...
Azt nem irtad, h egyénileg vagy szervezetten akartok menni kirándulni,de én merem ajánlani a szervezett kirándulásokat!
Remélem segítettem valamelyest..Ha az árakkal kapcsolatban vagy egyébként van még kérdésed nagyon szívesen válaszolok!