Nagyon szeretem ezt a fórumot, és most már a Korfus témákon kívül ezen a topikon is átrágtam magam. Nagyon sok hasznos infót osztottatok itt meg, és mivel asszonnyal kinéztük magunknak Kefalóniát, mint nyaralási célt, igazán köszönettel tartozom. Már alig várom a most kinn levõk beszámolóját. A beszámolóitok alapján nagyon nem lehet melléfogni a szigettel, a képek alapján a Jón-szigetek gyönyörûek (bár én csak Korfun voltam tavaly-tavaly elõtt, de az valami csodaszép volt, akit érdekelnek képek, fellõttem õket ide).
Voltunk Porosban (tényleg szép a part), és Zolában is, bár ott csak átmentünk. És képzeld valahogy rákeveredtünk egy hegyekbe vezetõ földútra, ami 100x durvább volt a Petani öbölbe vezetõ útnál. Kb. 2 órát kóvályogtunk, mire embereket és járható utat találtunk. De mindketten nagyon élveztük, amikor épp nem arra gondoltunk, hogy most kapunk defektet. Xiben csak a homok miatt mentünk, de a jetskire kicsit bezsongtam, végül passzoltam a 35e/15percért. Ugyanitt lehetett még vizibiciklit bérelni, volt vizisí, banán, meg olyan nagy úszógumi. Ezekkel máshol nem is találkoztam. Olvastam táblán, hogy Scala-ban is van, de ott nem tetszett a strand úgyhogy le se mentünk. Ja utóbbikat info gyanánt írtam a most kiutazóknak, Atosz gondolom már tudja mit hol talál!
Coolman! Ma a meglepit tönkretettük, úgyhogy majd kitalálok valami mást!
A netezést én a mobilomról oldom meg, de Argostoliban láttam egy netkávézót a fõtértõl nem messze. Na még párszor felnézek hazaindulás elõtt, ha valaki kiváncsi az aktuális sárgadinnye árra, vagy ilyesmi!
Érzem az írásodból,hogy nagyon tetszik Kefalónia és örülök annak,hogy nem a vakvilágba dicsértem agyon ezt a gyönyörûséget! Rengeteg a szép hely,hátha még elég ideje és pénze lenne az embernek.Még rádobna egy 2 hetet a delikvens az biztos.Ilyen eltévedések meg elég sûrün elõfordulnak,de ne nem kell beijedni,csak a benzin tartson ki...
További jó nyaralást!
Rengeteg fürdõruhát láttam, de én tuti nem bíznám a véletlenre. Egyet azért érdemes hozni! Az árait sajna nem tom, de ha fontos holnap még megnézem!
Atosz, a szigettõl teljesen oda vagyok meg vissza, sokminden kimarad, amiért még biztos vissza kell térnem ide! Holnap még búcsút veszünk Myrtostól (beszerezzük az utolsó égési sérüléseket), meg a kis autónktól és lassan véget ér a nyaralásunk. Most értünk vissza az ajándék vásárlásból, egész szép dolgokat sikerült venni.
Hááát Kata!!! Köszönjük a folyamatos beszámókat és tájékoztatatókat! Az árakat majd kint megvizuáljuk. Te most élvezd ki minden mnásodpercét a nyaralásnak. Nagyon szépeket írtál, már várjuk nagyon mi is, hogy induljunk. Jó volt olvasni az írásokat. Már alig vártuk naponta, hogy jelentkezz.
Mivel ti azzal a géppel mentek haza, amivel érkezünk, meg próbállak figyelni a reptéren, már ha olyan a kialakítása.
Hát nagyon szívesen írtam, jó hogy valakinek be tudtam számolni az élményekrõl! Szivesen betennék egy tegnap készült képet, de mobilról nem tudom hogy lehet megoldani.
Ha van rá mód ti is írhatnátok majd...
O.k. Kata! Megpróbálunk, majd egy netkávézóból, mert nem viszem ki a lap-topomat. Nincsen sajnos mobil netem. Már nagyon be vagyunk izgulvaaaaaaa )) Annyira jókat és szépeket írtál, hogy öröm volt olvasni õket.
Egyébként ezért is szimpatikus ez a fórum, mert nincs benne az a tipikus magyaros negatív hangvétel. Én is általában a dolgok pozitív oldalát próbálom nézni. Még ha tapsztal az ember olyat, ami nem feltétlenül szimpi egy nyaralás során, nem szabad, hogy beárnyékolja a nyaralást. De eddig csak olyan jó dolgokat olvastunk itt, hogy már szinte lelkileg jártam is a szigeten ))) Holnap már viszont fizikailag is ott leszünk !!!! juhhhéééééé
Úgy gondolom mindenkinek olyan a nyaralása, ahogy hozzá áll a dolgokhoz, és ahogy szervezi a napjait. A mellettünk lévõk életük legrosszabb nyaralásának könyvelték el ezt a hetet, mert nem tervezték meg a hetüket, és minden nap ugyanoda mentek fürdeni. Este még írok, mert itt a gyrosom!
Sziasztok!
Olvastam, hogy többen írtátok a netkávézót... Lassiban is van egy nagyon jó kis hely az Aquarius Svoronata felõl ha mész akkor az út bal oldalán van ha jól emlékszem akkor a CBR autókölcsönzõ után.Tavaly egy fiatal kedves csaj volt ott és másnap már megismert.Ha valakit érdekel, hogy mennyibe került akkor elõkereshetem...
Na üdv: Ani