Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 631
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zuller
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69556 Üzenet linkje2008-07-03 15:37:10 

Sziasztok!

Nagyon szeretem ezt a fórumot, és most már a Korfus témákon kívül ezen a topikon is átrágtam magam. Nagyon sok hasznos infót osztottatok itt meg, és mivel asszonnyal kinéztük magunknak Kefalóniát, mint nyaralási célt, igazán köszönettel tartozom. Már alig várom a most kinn levõk beszámolóját. A beszámolóitok alapján nagyon nem lehet melléfogni a szigettel, a képek alapján a Jón-szigetek gyönyörûek (bár én csak Korfun voltam tavaly-tavaly elõtt, de az valami csodaszép volt, akit érdekelnek képek, fellõttem õket ide).

# 632
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69598 Üzenet linkje2008-07-03 18:47:37  Válasz a #69377. hsz-ra Előzmény #69377

Szia Atosz!

Voltunk Porosban (tényleg szép a part), és Zolában is, bár ott csak átmentünk. És képzeld valahogy rákeveredtünk egy hegyekbe vezetõ földútra, ami 100x durvább volt a Petani öbölbe vezetõ útnál. Kb. 2 órát kóvályogtunk, mire embereket és járható utat találtunk. De mindketten nagyon élveztük, amikor épp nem arra gondoltunk, hogy most kapunk defektet. icon_biggrin.gif Xiben csak a homok miatt mentünk, de a jetskire kicsit bezsongtam, végül passzoltam a 35e/15percért. Ugyanitt lehetett még vizibiciklit bérelni, volt vizisí, banán, meg olyan nagy úszógumi. Ezekkel máshol nem is találkoztam. Olvastam táblán, hogy Scala-ban is van, de ott nem tetszett a strand úgyhogy le se mentünk. Ja utóbbikat info gyanánt írtam a most kiutazóknak, Atosz gondolom már tudja mit hol talál!

Coolman! Ma a meglepit tönkretettük, úgyhogy majd kitalálok valami mást! icon_biggrin.gif
A netezést én a mobilomról oldom meg, de Argostoliban láttam egy netkávézót a fõtértõl nem messze. Na még párszor felnézek hazaindulás elõtt, ha valaki kiváncsi az aktuális sárgadinnye árra, vagy ilyesmi! icon_biggrin.gif

# 633
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69599 Üzenet linkje2008-07-03 18:48:54 

Sziasztok!!!

Érdeklõdnék, hogy milyen üzletek vannak a szigeten? Ruházat, fürdõruha???

üdv: cool

# 634
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69600 Üzenet linkje2008-07-03 18:53:28 

Kata kata sos. sos. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif érdemes kint megnézni a fürdõ ruhákat, Bikiniket ???
# 635
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69602 Üzenet linkje2008-07-03 18:59:11 

coolman írta:
...érdemes kint megnézni a fürdõ ruhákat, Bikiniket ???

Igen, fõleg, ha van benne valaki... icon_wink.gif

# 636
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69603 Üzenet linkje2008-07-03 19:00:43 

# 637
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69604 Üzenet linkje2008-07-03 19:01:02 

Na de most komolyan lehet venni kint jó bikiniket???
# 638
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69606 Üzenet linkje2008-07-03 19:22:32  Válasz a #69598. hsz-ra Előzmény #69598

Szia Kata!

Érzem az írásodból,hogy nagyon tetszik Kefalónia és örülök annak,hogy nem a vakvilágba dicsértem agyon ezt a gyönyörûséget! icon_smile.gif Rengeteg a szép hely,hátha még elég ideje és pénze lenne az embernek.Még rádobna egy 2 hetet a delikvens az biztos.Ilyen eltévedések meg elég sûrün elõfordulnak,de ne nem kell beijedni,csak a benzin tartson ki... icon_biggrin.gif
További jó nyaralást!

Üdv: Atosz icon_wink.gif

# 639
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69660 Üzenet linkje2008-07-03 22:52:48  Válasz a #69604. hsz-ra Előzmény #69604

Jászász! (fonetikusan icon_biggrin.gif )

Rengeteg fürdõruhát láttam, de én tuti nem bíznám a véletlenre. Egyet azért érdemes hozni! Az árait sajna nem tom, de ha fontos holnap még megnézem!

Atosz, a szigettõl teljesen oda vagyok meg vissza, sokminden kimarad, amiért még biztos vissza kell térnem ide! Holnap még búcsút veszünk Myrtostól (beszerezzük az utolsó égési sérüléseket), meg a kis autónktól és lassan véget ér a nyaralásunk. icon_sad.gif Most értünk vissza az ajándék vásárlásból, egész szép dolgokat sikerült venni.

# 640
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69677 Üzenet linkje2008-07-04 07:19:29 

Hááát Kata!!! Köszönjük a folyamatos beszámókat és tájékoztatatókat! Az árakat majd kint megvizuáljuk. Te most élvezd ki minden mnásodpercét a nyaralásnak. Nagyon szépeket írtál, már várjuk nagyon mi is, hogy induljunk. Jó volt olvasni az írásokat. Már alig vártuk naponta, hogy jelentkezz.

Mivel ti azzal a géppel mentek haza, amivel érkezünk, meg próbállak figyelni a reptéren, már ha olyan a kialakítása.

További szép nyaralást!!!!

cool icon_cool.gif

ui..: bejelöltelek az iwiwen icon_smile.gif

# 641
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69678 Üzenet linkje2008-07-04 07:20:37 

Ja viszünk amúgy fürdõruhát icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif csak ott is szét akarunk nézni icon_smile.gif
# 642
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69693 Üzenet linkje2008-07-04 09:41:25  Válasz a #69678. hsz-ra Előzmény #69678

Hát nagyon szívesen írtam, jó hogy valakinek be tudtam számolni az élményekrõl! Szivesen betennék egy tegnap készült képet, de mobilról nem tudom hogy lehet megoldani. icon_sad.gif
Ha van rá mód ti is írhatnátok majd...

# 643
Coolman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69708 Üzenet linkje2008-07-04 12:07:08 

O.k. Kata! Megpróbálunk, majd egy netkávézóból, mert nem viszem ki a lap-topomat. Nincsen sajnos mobil netem. Már nagyon be vagyunk izgulvaaaaaaa icon_smile.gif)) Annyira jókat és szépeket írtál, hogy öröm volt olvasni õket.

Egyébként ezért is szimpatikus ez a fórum, mert nincs benne az a tipikus magyaros negatív hangvétel. Én is általában a dolgok pozitív oldalát próbálom nézni. Még ha tapsztal az ember olyat, ami nem feltétlenül szimpi egy nyaralás során, nem szabad, hogy beárnyékolja a nyaralást. De eddig csak olyan jó dolgokat olvastunk itt, hogy már szinte lelkileg jártam is a szigeten icon_smile.gif))) Holnap már viszont fizikailag is ott leszünk !!!! icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_smile.gif juhhhéééééé

üdv: cool

A kint lévõknek kellemes hazatérést kívánunk!!!

# 644
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69765 Üzenet linkje2008-07-04 14:05:57  Válasz a #69708. hsz-ra Előzmény #69708

Úgy gondolom mindenkinek olyan a nyaralása, ahogy hozzá áll a dolgokhoz, és ahogy szervezi a napjait. A mellettünk lévõk életük legrosszabb nyaralásának könyvelték el ezt a hetet, mert nem tervezték meg a hetüket, és minden nap ugyanoda mentek fürdeni. icon_sad.gif Este még írok, mert itt a gyrosom!
# 645
Ani7
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69795 Üzenet linkje2008-07-04 18:25:08  Válasz a #69708. hsz-ra Előzmény #69708

Sziasztok!
Olvastam, hogy többen írtátok a netkávézót... Lassiban is van egy nagyon jó kis hely az Aquarius Svoronata felõl ha mész akkor az út bal oldalán van ha jól emlékszem akkor a CBR autókölcsönzõ után.Tavaly egy fiatal kedves csaj volt ott és másnap már megismert.Ha valakit érdekel, hogy mennyibe került akkor elõkereshetem...
Na üdv: Ani

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu