Senki nem üldözött el, egyszerûen nem volt idõm válaszolni, már ha rám gondoltatok
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a homokos part, nem olyan, mint egy köves, csak kissé csalódás volt, mert ahol eddig jártam Görögországban homokos partokon, mindig tisztábbnak tûnt... de nem is ez a lényeg. Debi, amit kérdeztél, az étteremmel kapcsolatban, sajna nem tudok rá válaszolni, mert ott nem ettünk.....
Korfun egyébként tetszett, hogy szinte minden apartmanhoz tartozott medence. Errõl jut eszembe, Geot, igen, nekünk bejött a Hawaii apartman, takarították rendesen, nagy szobát is kaptunk, bár ez valószínûleg az elõszezonnak volt "köszönhetõ". Ettünk az éttermében, finom volt, és vásároltunk a boltban is. Egyszóval meg voltam elégedve.
S csak kiegészítésként - bár nem ide tartozik, az utazási irodával is minden rendben volt. Féltünk, hogy esetleg gond lesz, mert a becsõdölt Bella utódjával utaztunk, de minden ok volt. Ajánlani tudom. Tényleg.
Sziasztok!
Megjöttem! Sajnos.
Csak a hétvégén tudok beszámolót irni, mert sajna holnaptól dolgozom.
Eva56-nak üzenem, hogy majdnem minden megfelelõ volt az apartmannal, csak egy-két kissebb orvosolható probléma volt. Az épület pont ott van ahol a Google Earth-on néztem.
Ha valami kérdésed lenne irj, mert ma vagy holnap megválaszolom.
szia Cse
én írtam árakat néhány lappal elõbb Messonghiról
robogó 15 Eu per nap, de alkudni lehet, van egy autó-motor kölcsönzõ Moraitikán a benzinkúttal szemben, ott van János már, aki beszél magyarul, de a lány is ügyes, alkudni vele tök jól lehet.
A kirándulások 30 euronál kezdõdnek, de inkább 35/fõ.
üdv
hegancsa
Találtam egy jobb gyros-os helyet, mint a San Remo. A bezárt McDonalds-mellett nyilt meg a héten. Sokkal kultúráltabb, mint a San Remo és a gyros is sokkal finomabb. (szerintem) Az ára is annyi, mint ott 1.90 a kicsi és 3 euro a nagy.
Próbáljátok ki, és majd jelezzetek vissza, hogy nektek hogy izlett.
A hely neve: Oregano & Olive Oil Grill House
Szia Eva56!
Itt is felteheted a kérdéseid, hátha mást is érdekel, de kérdezheted privibe is. Sajnos már csak holnap tudok válaszolni, mert még mindig nagy pakolásban vagyok és szeretnék ma végezni vele.
Üdv.: Szilvi
Szia Lyzuska78!
Azt irtad,hogy az apartmannal nagyjából rendbe volt minden.Mik voltak azok az apró orvosolható hibák?Milyen volt a felszereltség az apartmanba? Milyen messze van üzlet és a tengerpart?Milyenek az árak arra felé?A fakultatív kirándulásokról mit tudsz mondani?Az ottlévö medence milyen volt?A repülõvel kapcsolatos tapasztalataid mik voltak.Most hirtelen ennyi,ha még eszembe jut valami akkor még kérdezek.
Üvözöllek Éva.
Gondolom, akkor a Szikra Tours-al utaztál. Mi is azzal fogunk júli végén, és hát vannak fenntartartásaim velük kapcsolatba. Bár most már mindegy, mert be van fizetve.
Ti repülõvel voltatok? Tényleg nem volt velük semmi gond? Nem tudsz valamit a Blue Sky apartmanról??? MI oda megyünk.
Köszi a válaszokat elõre is.
Az apartman nagyon jó, csendes helyen van. A szomszédban van egy nagy, apartmanokból álló komplexum, ahol 2 este volt csak nagyobb zeneszó (görög est szerû), de kb. 1-kor vége is lett. Más zaj (fõutca) nem jutott el oda.
Kb. 100 m-re van a tenger, egy egyenes úton lehet eljutni hozzá. A part homokos egy vékony kõsávon átevickélve szintén homokos rész van már, amíg leér a lábad.
A bolt kb. 150-200 m-re van és kapható minden. A távolabbiban (300 m-er) már nem olyan nagy a választék.
Az apartman felszereltsége elég egyszerû. Fõzõkanalat jó lesz, ha viszel magaddal, mert az nem volt. Egy jó konzervnyitó is elké, mer csak egy használhatatlan valami van helyette. Van két edény egy nagyobb és egy kissebb, és egy agyonhasznált serpenyõ, egy tésztaszûrõ. Minden másból 2 db van.
Szúnyogírtót minden mennyiségben vigyél, mert az van rengeteg. A fürdõszoba ablakon sem volt szúnyogháló, így ott is volt szúnyog bõven. Bár stúdiója válogatja, mert valamelyikben volt. Mi a 3-as apartmanban voltunk.
A medence nagyon tiszta volt és nagy, külön gyermekeknek való résszel.
Nagyok kedves takarítónõnk volt, akit Petyának hívtak. Kaptunk türülkõzõket (egy kicsi, egy nagy) és ki is cserélte 2-szer. Az ágyat is áthúzta, és felmosott a szemetet is kivitte.
A repcsiút nagyon jó volt. Tavaj 30 személyessel mentünk Sármellékrõl 1 óra 50 perc alatt ért ki a gép, most a 300 személyes nagy gép 50 perc alatt ott volt. Szlovén géppel mentünk, kaptunk egy szendvicset üdítõt, odafelé kávét, teát (ez visszafelé elmaradt).
Az árakról majd késõbb írok, most ennyi fért bele.
Az apartmanról töltök fel képeket, de ezt csak hétvégére tudom megigérni
Üdv.: Szilvi
Sziasztok!Jó utat, és jó nyaralást mindenkinek aki a napokban utazik!
Kicsur!Már csak 8 nap!!!!!De izgi mi?????
Látod lassan a Te napod is eljött:)
Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok, érezzétek jól magatokat.És ha maradna hely a bõröndötökben szóljatok...megyek:)