Sziasztok!
Kisvacak! az jó és hányan jöttök? van esetleg msn-ed?
Szia Jani888!
Kattints Kisvacak hozzászólásának alján található msnm gombra, akkor megjelenik a profilja. De kattinthatsz a profil gombra is, ugyanoda jutsz.
Ott megtalálod a kért címet.
2 felnõtt 2 gyerek. Egyenlõre egy autóval.
2006-ban szintén így indultuk, mert sajnos innen a hellasz-ról abban az idõben senki nem indult.
Viszont rögtön a határ után csatlakozott hozzánk még két magyar autó. Beálltunk azt hiszem egy német és egy osztrák mögé, így mentünk konvojban. Õk ismerhették az utat, mert ahol lehetett mentek rendesen, de többször ok nélkül lassítottak, fékeztek. Szerintünk ok nélkül... Valószínû tudták, hol kell számítani szerb kollégámra.
Most megyünk elõször Görögbe és Paraliára esett a választás. 7-én indulunk ino appartmanba leszünk 7 éjszakát.
Apollon travellel. Érdekes módon nagyon leárazták az utat. 20 000 Ft volt utazással szállással együtt. Remélem nem gond, ha kiírom.
Szerintem a bátrabbak még próbálkozhatnak, hátha van hely. Most szerdán még 16 volt. Ha elõbb találom meg a fórumot...
Kicsit parázunk, hogy kettesben leszünk, mert nagy társaság volt betervezve, de megláttuk ezt az utat és eldöntöttük menni kell. Többiek nem tudtak jönni.
Igaz mindennek van elõnye. A b.nõs nyaralásnak is Csak ne másszunk egymás idegeire.
Remélem jó fej fiatalok is lesznek és akkor a társaság is meg lesz oldva.
Köszönöm a sok hasznos infót, amit a fórumon olvastam. A legtöbb eszembe se jutott volna, pedig azt hittük felkészültünk
Esetleg valaki tudna olyat, hogy hol lehetne netezni Paralián? Nem vagyok függõ Csak a leveleimet szeretném megnézni néha (munka ). Laptopot vigyek vagy úgyse lesz wifi sehol?
Errõl a kalóz hajós dologról tudna valaki még írni bõvebben?
Ha valaki még az apollonal jön 7-én írjon az esti bulik többen csak jobbak
Ha megjöttem kaptok majd fotókat meg beszámolókat, ígérem.
Szia Bartfai!
Netezni több helyen is tudsz: Panosnál a Caravel apartmanban, vagy a Katerinibe vezetõ fõúton a Kiryaki apartman mellett, van még máshol is (gyorsaságra ne számíts). Fél óra 1 euroba kerül.
A kalózhajós kiránduláson mi is voltunk. Ha a templommal szemben állsz jobbra indulj el, van egy kalóz is a bódé elé kirakva, ott találod meg Pöpit. Fakultatív 23 euróba kerül, Pöpiéknél 20... dettó ugyanaz a szolgáltatás. Bor, üdítõ, narancslé, ouzó -ihatsz. Ebédre grillezett apróhal, grillezett virsli, görögsaláta (feta nincs rajta)- repetázni lehet.
Erici üdvözölletk itt is
Kicsit megtévedtél, ha a templommal szembe állok akkor balra kell indulni a kalózhajós Pöpihez a Cocus irányába. Jó kis progi szerintem aki teheti ne hagyja ki.
Tudom, Panosnál van net, de pár hete szó volt itt egy wifi-s netezési lehetõségrõl ahonnan pda-val neteztek. Azt mondták nekem, hogy akár laptoppal is le lehet ülni a kerítésre.
Viszont azt nem kérdeztem meg, hogy pontosan hol van Paralián ez a hely?
én 6.24-7.3 voltam paralián.Nekem nagyon tetszett!!!
A kalózhajós kirándulásról kaptam ott egy magyar szórólapot.Be scanneltem,akit érdekel tölcse le.Minden részletesen rajta van!
http://www6.picfront.org/picture/exesuruc4/img/LastScan.jpg
Amugy volt rossz élményem is!!!Szombat és vasárnap,totál sok medúza volt!1x meg is,csípett!Akkor totál elment a kedvem a fürdõzéstõl.A többi napon nemtalálkoztam velük!
Ezt leszámitva,annyit mondhatok,hogy király volt!!!!!!!
Panos a Caravel apartman tulajdonosa. A Grand Tours oldalán volt egy térkép hol található az apartman, de most hiába bóklászok nincs ott.
Ha megtalálod, jó ha tudod: tökéletesen beszél magyarul.