Sziasztok!
Minden most indulonak jó utat,nyaralást,pihenést és sok jóidõt a fürdözéshez!Bõ 2 hét múlva mi is megyünk.
Lyzuska78!Köszönöm a válaszodat,és várom a további beszámolót.Még kérdésem,hogy van-e hûtõ,és fõzõlap az apartmanba?
Üdv.:Éva.
Szia Eva56.
Igen van hûtõ, mélyhûtõ résszel, és fõzõlap (egy kicsi, egy nagyobb) és sütõ része is van. Van még vizforraló és egy kenyértartó.
Képeket is készitettem a konyháról, majd felteszem Zeusz apartman alá a képekhez.
Már csak bõ 2 hét, de jó neked! Irigykedem picit!
Hát igen, vészesen közeleg az én idõm, de úgy érzem, még sehogy sem állok...
Most volt egy holtpontom, amikor elapadt a lelkesedés, de ma reggel beindult az a kellemes bizsergés, ami a várakozást fokozza....és az energiatúltengésemet csak egy karaoke-buli tudja levezetni (na meg pesze az indulás...).
A bõröndünkben odafelé még garantáltan lesz hely, ha gondolod beférsz , de hazafelé már nem garantálhatok semmit, úgyhogy vagy ott maradsz, vagy a Freericsiék bõröndjébe is megpróbálhatsz bekéredzkedni a hazafelé útra...
Puszi mindenkinek...és kellemes várakozást és szupi nyaralást a mostanában indulóknak
Szia Lyzuska78!
Eszembe jutott més egy kérdés.Milyen a strand minõsége a strandon,és mennyire tiszta a víz?Éttermet tudsz-e ajánlani ami nem tul drága,és tengeri herkentyüket is lehet kapni?
Üdv Éva.
Sziasztok!
Most csatlakoztam a fórumhoz és nem minden hozzászólást olvastam el.Augusztus 15-én indulunk Korfura(Sidari) autóval.Ami engem most konkrétan érdekelne, hogy milyenek az útviszonyok Grevenatól Igoumenitsa-ig?Bármilyen információt, fõleg az utazással kapcsolatban szívesen várok!Sziasztok!
"Ti repülõvel voltatok? Tényleg nem volt velük semmi gond? Nem tudsz valamit a Blue Sky apartmanról??? MI oda megyünk. "
Szia adriana!
Repülõvel utaztunk, nem volt semmi gond, visszafele késett a repülõ két órát, de kibírtuk, és nem idegeskedtünk rajta. Én meg voltam elégedve, színvonalas volt a szállás, jó volt a környék, az idegenvezetés a fakultatív kirándulások alatt szintén jó volt. Szerintem ne tarts az utazási irodától, nincs velük semmi baj. Én úgy látom, igyekeznek.
A Blue Sky kicsit messze van a központtól, de éppen ezért viszonylag csendes a környék, lehet aludni. Akik ott voltak, jó véleménnyel voltak az apartmanról. Ahogy én láttam, szép, gondozott ház.
Ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel.
Kedves Endreszkriszti!Sajnálom, hogy a ti buszos nyaralásotok sem sikerült úgy ahogy elterveztétek...
Remélem azért Korfu kárpótolt benneteket is.Milyen volt Moraitika?Merre jártatok a szigeten?
Nikóca,
lehet még egy kérdésem?
A repülõn oda ültetek, ahova akartatok vagy a reülõjegyen rajta volt, hogy hova kell?
Még egy eszembe jutott. Melyik légitársasággal mentetek?
Köszi elõre is!
Köszönöm a válaszodat. Még lenne egy pár kérdésem.
Mennyi idõ a transzfer a szállásig? Este 11 körül indul vissza a repülõ ugye? A transzfer busz mikor indul Korfuról a reptérre? HIrtelen ennyi.
A film felejthetõ (sõt...), egyik éjjel belebotlottunk a tv2-n és csak azért néztük meg, mert nem tudtunk aludni, illetve azért, mert Korfun játszódott.
Kb. a felétõl láttuk, de nagyon sokat nem mutattak a szigetbõl. Viszont volt egy autós üldözés a Régi Erõdben. Érdekes volt látni a hely akkori "arcát".