Kelike!
Bocsi, már elolvastam, csak még dolgozok és nem figyeltem a méljeimet.
Hát mit ne mondjak, már is felcsigáztál, ha lehetne azonnal indulnék!
Köszi a rövidke, de tartalmas beszámolót, ha idõd engedi kérlek még írj, ami eszedbe jut!
üdv. szicilia
Köszönöm!
Így igaz! (Tavaly meg Zakynthoson jártunk, arról is írtam.)
Nagyon jó érzés ilyen régi kedves ismerõsökkel összefutni!!!!!
Ha jól emlékszem neked meg jó adag fényképedd van Thassosról....
reggel megint írtam jó pár sort Thassosról és kiírt a gép valami hibát, lehet, hogy át se ment, jelezd légyszíves, akkor még egyszer neki durálom magam, bár ez nekem szórakozás, csak nekem is kezdõdik a meló. üdvözlet :kelike
Állandóan hibaüzenetet kapok és lementeni a word-be se enged.A pü-be részletesen írok.
A fakultatív programokat leírom hátha másokat is érdekel:
Hajó kirándulás, szuvlaki, tzatziki ebéddel: 36E ,gyerek21E
Autóbuszos szigettúra: 30E gyerek20E
Görögest:33 E 20 E vacsival, borral
Jeep szafari Ypsarió: 59E gyerek 48 E
Na de ha összevonod, akkor a görögest-hajó-buszostúra 84E gyerek 60E
Nagyon jók.Az idegenvezetõ-Ági – a szakma legje. Gyönyörûen pörög a nyelve görögül, válaszol, ne… ne… ne.. ami helyeslést jelent, biztonságban érzed magad mellette/.Erre szükség is volt a jeep túrán./ Horgászás, búvárkodás, rögtönzött biológia, történelem és földrajzóra, csak kapkodod a fejed és Õ még mindig bírja.És mire mi is feltöltõdnénk, és átvennénk az ottani ritmust, élvezni a tengert egyáltalán a létet, indul a busz hazafelé.Csak két hétre érdemes menni.
üdvözlettel:kelike
sok szépség, szinek ,illatok, kedves emberek várnak rád.
Kelike! én is szívesen vennék néhány hasznos infót, amit esetleg különlegesnek gondolsz, máshol nem tapasztaltál.
meg álatalánosat is. (hány pékség van, milyen választék, orvosi rendelõ, gyógyszertár, csak kisboltok vagy nagyobb ABC is a faluban....)
Más.
Nem ismeri valaki véletlenül a Hotel Ostria, a Viki és az Iphigenia hegyi apartmanokat?
Köszi
Hellóka http://www.thassos.fw. ezen a címen sokmindent megtalálsz,Én csak Limenarian kerestem pékséget, van,. ugyan kis utcákban figyelni kell. Nagyobb szupermarket Limenárián túl van , minden kapható , a fak. buszos szigettúra révén vitt el oda bennünket Ági, az idegenvezetõ.A fenti honlapon szállást idõjárást, nevezetességet, a blogban sok leírást találsz Ágitól, érdekességeket, én a jeepes utunkról Ypsarióról irok.
Jó szórakozást:kelike
Szia Judit!
Már biztos nagy az izgalom nálatok, már csak pár nap az indulásig. Láttam kérdezted a boltokat, hát amíg friss válasz nem jön addig, az én 2 évvel ezelõtti infommal remélem beéred. Skala Potamia-ban nagyon sok a kisbolt a parti sétányon is, de a legnagyobb SuperMarket a fõúton Panagia felé van. A legfinomabb pékséget pedig közelben Panagia-ban a fõtérrõl elindulunk a forrás mellett a kút felé, akkor baloldalon egy kis családi vállalkozás, de isteni finom a kenyér,fánk és minden süti. Megpróbálom belinkelni, az éttermet a fõtéren, amelyikkel majdnem szemben találjátok. ezen az úton felfelé kell egy picit sétálni
Köszike a javítást, aZ APOLLON TRAVEL-lel utaztunk busszal, Makryammoson szállodában voltunk. Ezért levelezgetek Sziciliával , Õ is ide készül. Kevesen mennek szállóba, én most 56 évesen voltam elõször, hogy nem fõzõcskéztem, élveztem mit mondjak. Mindenki azt mondja, hogy luxushely, hát azért a magyar viszonyokkal összehasonlítva ez nem így van, gyönyörû és biztonságos. Ma már Ági miatt lehet, hogy én is appartmanba mennék, amit Õ ajánl, és két hétre csakis. üdvözlet.kelike
Köszönöm az infót - tényleg nagy már az izgalom, ilyenkor azt szeretném, hogy szombat hajnal három legyen, üljünk már benn az autóban összepakolva és induljunk!!!
De addig még olyan sok tennivaló van, nem is gondolok bele.
Sziasztok!
Vasárnap érkeztem meg Scala Potamias-ról. A Liolios-ban szálltunk meg. Ha kiváncsiak vagytok, akár a helyre, akár a szállásra, szívesen válaszolok.
Szép napot!