Tegnap a TV-ben azt nyilatkozta a biztosító embere, hogy valószínûleg elég a 20 milla a kártalanításra. Az ott lévõket állítólag all szállodákban helyezték el és a mai induló csoport is utazik, szintén sokkal jobb szálláshelyre, mint amit befizettek. Remélem igaz minden amit nyilatkozott és nem csak megnyugtatás képpen mondta.
Na még szép, hogy megbüntetik õket. Még legalább 4 évig nem folytathattak volna ilyen vagy hasonló tevékenységet a tulajdonosok. Most valakinek nagyon szúrták a szemüket, vagy ennyire egyszerûek. Én az olyan tulajdonosokat nem 5 évre, de egy életre eltiltanám újabb utazási iroda létrehozásától akik már egyszer végigcsinálták ezt a kálváriát az emberekkel. Mi egy évig vagy még több gyûjtögetünk egy spórolós útra, õk meg hátradõlnek a székben és végignézik szerencsétlenségünket. Természetesen tisztelet a kivételnek!!
Bennem csak az vetõdött fel a hír hallatán, hogy hol vannak a hatóságok? Hogyan adhatnak ki ilyeneknek engedélyt? Nem akarom a tulajdonosok felelõsségét csökkenteni ezzel, de õk a mi pénzünkre játszanak, az egyértelmû. Ám azok a hatóságok, akik bennünket kellene, hogy védjenek, hol vannak? Hogy kaphattak ezek engedélyt? Jó pénzért mindent lehet itt? UNDORÍTÓ!!!!
Sajnos az utasok védelme ennyit jelent a jogszabályt megalkotóknak (õk nyilván nem a kisebb utazási irodák szolgáltatásait veszik igénybe).
Ahhoz, hogy valaki újra beindítson egy utazási irodát más néven, és más ügyvezetõ névvel, ahhoz nem kell senkit lefizetni, mert a jogszabály sajnos ezt teljesen legális megengedi!!! Ha a biztosításuk rendben van, és a cégvezetõ nem az akit eltiltottak öt évre, akkor hajrá, lehet újrakezdeni.
Ennyi a magyar fogyasztóvédelem! Sajnos!
Sziasztok!Érdekelne hogy járt-é már valaki Rodosz-on az El-Greco apt.hotel-ban azóta hogy félpanziós lett.Mi négy éve még reggelivel foglaltuk,azzal és a szállodával nem volt különösebb problémánk.Most a vacsora minõsége érdekelne mivel az ut.ir.(5Kont)honlapján dicshimnuszok tömkelege található ennek minõségérõl,és ez egy kicsit gyanakvóvá tett.Elõre is köszi,és mindenkinek jó nyaralást!
Sajnos az idén kimarad Görögország. Az itthoni rossz idõre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy mindig van az Apollonnál 1-2 last minute, gyorsan lefoglaljuk. De sajnos már nincs az elkövetkezõ 2 hétre. Így jártunk!
Kedves Dettx!
Szerintem érdemes nem csak az Apollonnál, hanem más irodában is szétnézni mert júliusra is vannak akciós utak (a neten pl. a Budavártours is hirdet még júliusra és még sokan mások).
Dettix írta:
Sajnos az idén kimarad Görögország. Az itthoni rossz idõre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy mindig van az Apollonnál 1-2 last minute, gyorsan lefoglaljuk. De sajnos már nincs az elkövetkezõ 2 hétre. Így jártunk!
Jó tanács: Aeolus-sal csak a nagyon bátrak utazzanak! Busszal legalábbis.
Én most értem haza Zakynthosról. Laganas, Zefiros apartman.
Az apartman egy 12 m2-es szobából állt. A WC-re ülés csak úgy volt lehetséges, hogy ha a egyik láb a tusolóban volt. (Nem a méretembõl adódik, a 10 éves fiam is hasonlóképpen végezte a dolgát.) Sokszor még hidegvíz sem volt, meleg még ritkábban.
A visszaúton egész végig nem mûködött a légkondi a buszban. 40-45 fok meleg... rosszullét... nyitott hátsó ajtó mellett utazás. Viszont vígasztaltak minket, miszerint: "... ha este lesz, hûvösebb lesz a buszban is..."
Jelenleg az utastársaim (32 fõ magyar és jópár szlovák) panaszlevelét olvassák az irodában.
Jól elrontották a nyaralást ezzel a befejezéssel. A sziget különben fantasztikusan szép, érdemes megnézni.
Én 3-szor utaztam már az Aeolusszal, de nem busszal, hanem repülõvel. Szerencsére ott semmi probléma nem volt. A buszos utakkal kezdettõl fogva mindíg volt valami probléma a fórumozók szerint. Még olyan is elõfordult, hogy eltévedt a sofõr Görögországban és az egyik utasnak kellett megmondani a helyes útirányt.
Aeolus-os tapasztalatom nekem is van. Eddig 2X utaztunk velük mindkétszer kombinált úttal.
Semmi komolyabb probléma nem volt, a buszok hibátlanul leértek a megadott idõpontra a kikötõbe,reptérre.
A szállásaikról csak annyit: egyik alkalommal sem tudtuk hova kerülünk kombinált út lévén,de mindkét alkalommal nagyon jó apartmanunk volt (az eddigi legjobbak voltak)
Szóval én bátran ajánlom mindenkinek az irodát,és a kombinált utakat is!!