szia!mi a saturnban vettük 3250 forint volt ott !kodak ,és 27 képet lehet vele csinálni!szerintem nem rossz árban se és 15méterig lehet vele lemenni!Tündi
szia!mi a saturnban vettük 3250 forint volt ott !kodak ,és 27 képet lehet vele csinálni!szerintem nem rossz árban se és 15méterig lehet vele lemenni!Tündi
Szép képeket készít? Persze ez nem digitális ugye? Bocsi, ha butaságokat kérdezek.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. A meteorákhoz tényleg csak hosszú nadrágban, illetve szoknyában lehet menni? Ezt olvastam az utazási iroda katalógusában.
MEteorákhoz valóban hosszú szoknya és fedett váll, ha viszel felveheted, vagy ott adnak. férfiaknak hosszú nadrág kötelezõ.
Egyébként mesés hely, tényleg látni kell ! 2 Euro fejenként a belépõ.
mi most érkeztünk haza Nei Poribol, autóval mentünk, a Lena apartmanban laktunk. fakultativ kiránduláson Athénban voltunk és a Meteoráknál. Dias Zeusznál foglaltunk apartmant , az irodával nem vagyok megelégedve és az infoval sem amit adnak Miko kiértünk derült ki,hogy Magyarországon tévesen tájékoztattak. Apró bosszúságok, ami nem rontotta el a nyaralást, de a ponstos info nagyon fontos.
Ha valakinek tudok bármiben segiteni irjon. Kajcsizni mindig ugyanabba az étterembe jártunk, a templom utcája, az Anna Supermarkettel szemben van, árnyas szõlõlugasos étterem, nagyon barátságos áron voltak a kaják és Costas a pincér a kedvencünk volt. CSak ajánlani tudom. Minden vacsi után jött az ajándék dessszert.
Sziasztok, aki még most fog indulni , érezze nagyon jól magát.
Én meduzát egyet sem láttam sem kint, sem beljebb, csak apró halacsák uszkáltak.