Mi , több család is együtt augusztuban megyünk Vrasnára.
Valamelyikõtök szállt már meg a Meandros apartmanokban , mert nekünk ott lesz a szállásunk?. Ha valaki volt már ott írna nekem róla , hogy milyen volt? És hogy hogy volt a szállásfoglalás ?
Elõre is köszi
Szia
Igaz mi nem a Meandros-ba megyünk, de Enikõ(a Meandros tulaja) ajánlotta a házat és én vele vagyok kapcsolatban a szállásfoglalással kapcsolatban.30% elõleget kellett utalnom amikor lefoglaltam és 20nappal az indulás elõtt a maradék pénzt.Mi augusztus 1.-én indulunk
Andici:Remélem már szép barnák vagytok. Merre voltatok kirándulni?
Szia "dian77"!
A tulaj nem lakik ott, csak néha jött a kertet gondozni. Teljesen egyedül vannak az utasok, csak az Ildikó (idegenvezetõ) görög telefonszáma van megadva, és sürgõs esetben õt lehet keresni, de majd elmondja.
Jaj úgy irigyellek, én is szívesen visszamennék!
Szép napot kívánok.
Szia Boka!
Azt elmondanád nekem, hogy a Stella Vrasnának a Stavroshoz, vagy Asprovaltához közel esõ részén van? Ezt csak azért kérdezem, mert mi a Meandrosba megyünk egyéni foglalással, viszont az Apollon buszával, ami ugye a Stellához is viszi az utasokat, és a távolság felpakolva nem lenne mindegy.
Köszi a gyors reagálást , és a tengerpart ami oda a legközelebb van milyen , a képeken azt látjuk, amit vrasna beach-ként írnak , az a napernyõs homokos rész van arra?
Ott most milyen idõ van ?
Mert nálunk szakad az esõ.
Már nagyon várjuk , hogy mi is mehessünk , egyébkénk az apartmanok a képeken is nagyon szépek . Meg a falu is biztosan nagyon szép. Jó nyaralást kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!
A Stella az Asprovaltához közel esõ részen van, de megkéred az idegenvezetõt Ildikót, õ vár benneteket Stavrosban, biztosan elvisznek a Meandroshoz. Megmondod neki, hogy Kati üdvözletét küldi Pécsrõl, és sütök neki palacsintát jövõre is. Amikor Stavrosban felszáll a buszra, akkor rögtön menj oda hozzá, mert a következõ megálló Vrasna Stella apartman. Remélem sikerülni fog, majd megírod .
Jó nyaralást kívánok, és nagyon irigyellek.
Kedves Boka(ti)!
Köszi a tippet, akkor majd bepróbálkozom az id.vezetõnél, aztán vagy sikerült, vagy nem. Ezek szerint mégis a Stavrososokkal lehetünk egy buszon? Az Apollonnál azt mondták, hogy Asprovaltát szikták összerakni Vrasnával. Végülis mindegy, ha már ott vagyunk, felõlem akár a fél Chalkidikit is bejárnám. A Meandrosos Enikõ mondta, hogy eljön értünk a buszhoz, de ha meg tudnánk oldatni a busszal, talán még egyszerûbb lenne. Jármûvel vagy sétaként nem távolság bejárni Vrasnát, de azért bõröndökkel, gyerekkel egyébbel felpakolva gyalogosan nem vállalnám be.
Én is nagyon várom már a jól megérdemelt nyaralásunkat, aztán, ha hazajövünk, rögtön elkezdjük tervezni a jövõ évit. Vagyis máris beszélünk arról, hogy hova menjünk jövõre, de Vrasnát, a nyugalmát, a gyönyörû tengert elõbb még ki szeretnénk élvezni.
Köszi a választ! Remélem minden oké lesz Vrasnán. Ha viszont abból indulok ki, hogy te évek óta visszajársz ide, akkor biztos nem lesz rossz. Valami jó helyet tudsz ajánlani a vacsorázáshoz? Ja és milyen messze van a tenger (nem mintha számítna)?
Szia Dian!
Én úgy látom, mi pont váltjuk egymást, így valószínû, hogy elõbb megtapasztalod azt, amit én esetleg leírnék. Természetesen ha bárkit érdekel valami, amiben tudok segíteni, egyértelmû, hogy segítek. Nekünk még pár évig csak napozós-fürdõs, hajókirándulós nyaralásaink lesznek (fõleg, ha sikerül összekalapálni rá valahogy a pénzt), aztán ha már a csemetém kicsit idõsebb lesz, akkor tudjuk ismét felfedezni Görögországot. Vrasnán kb. 10 éve voltunk, ahogy olvasom a fórumokat, nem lett nyüzsisebb, így mi megint élvezni fogjuk a nyugalmat, fõleg a Meandrosban. Enikõt majd felkészítem a látogatásodra, már, ha a nicked mond neki valamit.
Én nem nagyon jártam étterembe, de a benzinkút utáni utcában azt hiszem (elõtte ruhás butik van) van a "Dagi" vendéglõje, mi tavaly is oda jártunk. Egy termetes barna férfi a tulaj. A parton is vannak jó Tavernák.
A Stella az utca végén van, és ha ezen végig mentek olyan 250 m-re van a tenger.
Szia Boka!
Az nekünk tulajdonképpen még jobb is, mert a Meandros Stavroshoz van közelebb, így még, ha nem is visznek el az apartmanig, valahoz Vrasna elején kiugrunk a buszból. Na persze, ha a sofõrök hajlandók kinyitni a csomagtartót nem apollonos szállás miatt.
Szia "anyuci68"!
A buszt kifizetted, az sem olcsó, miért ne állna meg. Ildikó biztosan segít, említsd meg neki a nevemet (Kati, palacsinta).
Jaj, már csak 3 nap, már annyi sincs, és reggel görög idõ szerint 9-re ott leszel Stavrosban. Úgy irigyellek!!!
Jó utat, és nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked.