Tényleg elég fura a lehülés,bár ha 30 fok még van,akkor...csak az alá ne menjen!
Tavaly 3 hónapig nem esett állítólag!Képeket küldenél az email címemre? Egyébként mindenre kíváncsi vagyok én is!
De majd Estella kérdéseibõl tájékozódom!
Mi legutóbb 4 éve jártunk Paralián, akkor ( és elõtte még 2X) nagyon jól éreztük magunkat. Most meglepõdve olvasom a bejegyzéseket a vegyes tapasztalatokról. A lányomék 06. hóban voltak, õk is élményekkel feltöltõdve érkeztek haza.
Most is a Grand Tourssal megyünk 07.28-án a Caravel házba Panoshoz. Ha van friss
tapasztalatotok, légyszi írjátok meg.( az apartman felszereltsége, szunyogok, alapvetõ árak, stb. A programok közül az Olymposz túra nagyon érdekelne - félek a szerpentinen).
Akkor nem sokat változott Paralia
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat
(1)Milyen a Katerinis piac, mert én még sose voltam! Kínai gagyi cuccok? Ruha, cipõ, szuvenír mind van?
(2)Volt vmi törzshelyetek, ahol gyrost vettetek, vagy vmi. étteremben jártatok, amit meleg szívvel ajánlatok?
Bocs, hogy így kérdésekkel bombázlak, de annyira beleélem magam
Nekem ami változott 4 év után, h. sokkal többen vannak, és több apartman van
1. Kateriniben a piacon soksok gyümölcs, zöldség, hal van. Akad cipõ meg ruha árus is azért, de azok szinte ugyanazok mint Paralián, csak valamennyivel olcsóbb.
2. Hát mi gyroson éltünk 1 hétig, étterembe nem jártunk. Igazándibõl mindig a delicious fast food -ba jártunk, ahol 1, 70 euro volt a gyros. Nekünk az izlett a legjobban. A hely ott van az omilos diszkonal, a parttal parhuzamos masodik sétalóutcaban.
Dehogy baj, h. bombázol annyira jó volt ott lenni, egy kicsit visszaélem magam
Akikkel mi összehaverkodtunk pár, azok a Maila-ban laktak. Az aljában van egy kis kert, tök hangulatos. Nekem kicsit messze volt a parttól,kb negyed órás séta, viszont a központba visz az utca.
Köszönöm Solyci !Tudok várni !Ez a kép tényleg nagyon jól sikerült !Én sem mondhatom, hogy tavaly étteremben ettünk volna!
Gyros és baklava!De idén már jó lenne!
Zsebike
Én olvastam mindkettõ apartmanról (legjobb tudomásom szerint mindekettõ Dias Zeusos).
Lehet, hogy nem jók az informátoraim, de egyikrõl sem olvastam túlságosan jó dolgokat. Persze az emberek különbözõek..mindenkinek más az igénye és van akinek csak az a lényeg, hogy tetõ legyen a feje felett
Az Ermis-rõl azt olvastam, hogy kicsi az erkély, 2 szék is alig fér ki+ha jól emlékszem hangzavar is van.
A Maila-nál pedig a tulajdonost szidták, hogy úgy érezték mintha egy diákszállóban lettek volna
Ennyit tudok.
Legutóbb Estella szerkesztette (2008-07-15 15:45:05), összesen 1 alkalommal
Estella: Párommal megyünk ismét. Buszos út lesz.
A Fedra tavaly is jó volt, remélem nem változott
Tavaly nagyon sok hasznos infót tudtam meg innen. Tök jó lesz úgy menni, hogy már ismerõsként térek vissza
Segítsetek kérlek abban hogy barátnõmmel, barátommal, és az õ barátnõjével megyünk Paraliára szept. 16-án... Az lenne a kérdésem hogy hova, milyen szórakozóhelyre érdemes elnézni ahol jó a hangulat... A Manos apartmanban szállnánk meg de sajna nem találtam róla képeket, meg hogy pontosan hol is van Paralián..
-Meg tudnátok valahogy mutatni, vagy jelölni térképen?
-És hogy hol érdemes kajálni ahol jó nagy adagot jó árban kapni?...
-Robogót mennyiért lehet bérelni?