Hali Busmann!
Ezt a Culture Travel vezetõjétõl kaptuk júl. 01-én!
HÉTFÕ: Epidavrosz - Korintoszi csatorna (hajó) - Mükéne 29 Euro + belépõk (Epidavrosz 6, Mükéne 8, hajó 11 euro Gyerekjegy 20 + hajó)
HÉTFÕ ESTE: Görög est 28 euro Gyer. 14 euro
KEDD - CSÜTÖRTÖK - SZOMBAT: Hydra - Spetses hajó 32 euro Gyer. 16 euro
SZERDA: BBQ hajóval 28 euro Gyer. 20 euro
CSÜTÖRTÖK: Athén 30 euro + belépõk 12 euro Gyer. 20 euro
PÉNTEK: Napflion éjszaka hajóval 10 euro Gyer. 5 euro
PÉNTEK: Olympia 33 euro + belépõk 9 euro Gyer. 25 euro
Mi a halason kívül egy éteremben volt de ilyen orrunk alá dörgölést nem tapasztaltunk, sõt mivel programunk volt nekem kellett személyesen odamenni a szakácshoz, hogy askkor mi talán kifizatnénk.
De lehet ez ott volt a leírás alapján hasonló hely Souvlaki-t és Gyros-t ettünk
Sajna már vége az idei nyaralásnak (Nei Poriban voltunk), és már a jövõ nyár lehetõségein gondolkozunk. A kis csapat (4-5 egyenként 5 fõs családok) már azon gondolkozunk, hogy jövõre a Peloponészoszi felszigetre mennénk nyaralni. Elsõre Tolo jön szóba.
Szóval abban kérném a segítségeteket, tudtok-e ennyi embernek egy apartmanban szállás lehetõséget egyéni utazással? Persze fontos, hogy jó általatok javasolt hely legyen.
Ha nem Toloban, hanem máshol a félszigeten tudtok ilyen lehetõséget kérlek azt is írjátok meg.
Hydra Miaoulia Fesztivál Június 28.-án szombaton volt! 17:00-kor indult a hajó Tolóból és két óra múlva ért Hydrára, ami egy gyönyörû elvarázsolt hely!
A fesztivál fõ eseményei 9:00-kor kezdõdtek és fél egy körül értek véget! Addig az egész szigeten le volt zárva a hajó forgalom! Minket is partra tettek és utána a bárkkánknak ki kellet mennie a nyílt vízre horgonyozni!
Nagy volt a felhajtás, kint volt a Görög Állami TV, millió kamerával, az egész sziget bevolt lámpázva komputer vezérlésû szines reflektorokkal! A görög köztársasági elnök mondott beszédet( ami nekem egy kicsit mókás
volt, mert a Hydra és a ma szavakon kívül egy kukkot sem értettem, de szerintem túl lett spilázva), elégettek egy elég szép darabb bárkát, amit telepakoltak elõtte tüzijátékkal! Mindezt korhû jelmezben elõadásszerûen!
Utána jött a rendes tüzijáték! Én még ilyet nem láttam, csúcs volt! A pesti szerintem karcsúbb kissé!
Mikor vége lett a bulinak, vissza engedték a hajókat! Kb. 3:00-kor értünk Tolóba!
Ha valki el tud jutni erre az eseményre feltétlenül menjen el, megéri!
30 EU volt a felnõtt és 15 EU a gyerek jegy!
Nekünk szerencsénk volt, mert jó idõben voltunk jó helyen! Ráadásul ettõl a szombattól indult a Nafplioni Tengerészeti Fesztivál, ami 1 hétig tartott és Nafplion környékén is voltak események, pl: Tolóban volt Tüzijáték!
A városban mindennap ingyenes szabadtéri szinpadi müsor volt esténként!
Gondolhatjátok, nem unatkoztunk!
Végre valaki a vissztértek közül.....
Köszi az infókat, nem tudnál esetleg képet küldeni a Viarosról?Feltéve ha készítettetek, de gondolom nem hagytátok ki:-)
Merre felé van az Arcadia taverna, mert ezt mi is megnéznénk?