Mi is dolgozunk mint a megszállottak ,hátha össze birunk hozni még egy utat, jó lenne . Már Jana is gyógyul, igy legalább már aktivan tudnánk élvezni a nyaralást. Nézegetem az utakat,hátha szeptember elején sikerül . Neked is kitartást,és erõt kivánunk,már fogy az idõ ,ripsz-ropsz és indulhattok.
Köszi Timba! Már csak-csak kibírom valahogy, ma már harmadik napja itthon pihenünk, most épp az esõ miatt. Kicsit idegesítõ, mert olyan, mintha a pénzt verné el épp az esõ a kezünkbõl, de már a nagyján túl vagyunk szerencsére!
Már csak 49 nap! Ezt már ki lehet bírni féllábbal is! Nem igaz? Szurkolok nektek, hogy összejöjjön még egy görög út, és persze Joszának is!!
Hát nézem Stavrost, és nézem Tassost is ,de arra gondoltam hogy mind a kettõt láthatnám ,ha a kiinduló pont Stavros , mit gondolsz és akkor még találkozhatnánk is . Annyira jó Mamin beszámolója hogy most azt nézem, a baj Makrin az volt , hogy nam tudtunk autót bérelni,és ezt ki is használta az utazási iroda, hát ez velem többet biztos nem történhet meg , oda fogok figyelni .De hogy valahova göröghonba még megyek az bizti....
Már csak 44- nap ,mi mindent kibirunk!! Térdepelben is , jaaj de szeretnék menni!!!!! Josza és Cilla ott kell!!, hogy legyen mellettünk ,ezt teljesen természetes, hiszen az ezüst lakodalom, és az én szüli-és névnapom bennünket már KÖTELEZ!!!!!!!
Drága Anikó és Timba!
Olyan nagyon aranyosak vagytok. Nagyon jól esik. Mi örülnénk a legjobban, ha ez sikerülne. Stavros olyan nekünk, mint Anikónak Makrigialos. Ott otthon vagyunk. Rengeteg barátunk van és minden porcikáját ismerjük és szeretjük. Ráadáaul, még Ti is ott lesztek. Ez még nagy mértékben emelné az utazás értékét. Nagyon szeretnélek személyesen is megismerni Titeket. Kár, hogy mindketten elég messze laktok, mert akkor itthon is könnyebben találkozhatnánk. Egyenlõre csak gyûlnek a felhõk egyre komolyabb problémák alakjában. Nem tudok biztosat mondani. Mi mennénk, de erõsen kétséges, hogy tudunk e? Minden esetre dolgozunk rajta.
-Más.
Timba!
Stavrosról még tömegközlekedéssel is jól el lehet jutni Thassosra. Mi is így néztük meg. Ha csak egy thassos-városi /Limenas/ városnézésre vágytok az símán kivitelezhetõ.
Sziasztok! Josza
Timba! Sajnálom, hogy Makrigialos nem volt az igazi. Sajnos tényleg hátrány, hogy nem lehet autót bérelni, robogót nem mindenki szereti, meg azért azzal nem lehet mindenhová eljutni, ahová autóval.
Mi elsõ évben direkt terveztünk fakultatív programokat is, plusz robogóztunk, de akkor még elviselhetõbb árak voltak.
Azóta szeretünk autóval menni, és így tényleg ránk van bízva, hogy merre indulunk egy jó utikönyvvel a kézben.
Azért bevallom nekem mindig hiányzik a buszos "társaság" utazás alatt is, és a fakultatívok hangulata is, bár szeretem az autót is, mert kényelmes, és olcsóbb.
Timba! Nagyon remélem, hogy Stavros mellett döntesz, és akkor szeptember 2-tõl indulhat a NAGY TALÁLKOZÁS!!!
Ma eszembe jutott,hogy Ratioék ma érnek haza, vagy már haza is értek!? Remélem hamarosan jelentkezni fog, és mindenrõl beszámol.
Kicsit elkeseredtem, mert nagyon gyorsan eltelt a két hét, és rögtön az jutott eszembe, hogy mi is így fogunk járni!
Sok-sok jó élménnyel lettünk gazdagabbak, nagyon JÓL éreztük magunkat!
Kivéve, hogy mind két héten akadt néhány fiatal, akik nem a nyugalmat kedvelik. A hazautazás elõtti éjszaka elõtt már jeleztem, hogy megruházom azt, aki nem hagy aludni. Erre meg is erõsítették a gazdák, hogy a turista police is nekem fog igazat adni (mert az õ szavukra fogank úgyis hallgatni), úgyhogy nyugodtan. Szerencsére csak ordításig jutottam, mert a szépen kérem nem volt elég (pedig megpróbáltam).
Csak tudnám, hogy a sok mulatni vágyó miért a szálláson akar lármázni és nem a tengerparti tavernában, discoban ahol meg várják õket?!
Szia Ratio! Nagyon várom a leveledet. Köszi elõre is.
Nagyon örülök -tényleg-,hogy ismét jól éreztétek magatokat. Én bíztam benne, hogy így lesz, hiszen már ismerõs helyre mentetek, reméltem,hogy nem csalódtok benne!?
Gondolom sok-sok helyen jártatok, és majd rengeteg új ismerettel "gyarapítasz"minket!?
Én sem értem, hogy sokan miért a szálláson szeretnek dorbézolni, ahol kellene ott meg csak üldögélnek?!
Egyszer minket is meghívott Giannis még elsõ ottlétünkkor egyik bárba, ahol a jó hangulat érdekében mindent elkövetett, elkövettünk páran, de a nagy többség csak ült, mint aki elalszik rögtön, bezzeg utána az apartman teraszán hatalmas hangzavarral voltak! Én sem értettem akkor a dolgot!? De azért szerencsére aludni mindig tudtunk!
Remélem ez csak apróbb kellemetlenség volt, és nem rontotta el a többi szép élményedet!?
Csak az éjszakánk elejébõl veszett oda 2, de monden OK.
A nagy meleg miatt csukott ablaknál nem tudtunk volna aludni.
Makrygialos - folyamatosan szépül, épül. A parton még most is (a déli végén) rakták a járólapokat. Teljesen korlátozták a csónak kikötõt, már rendezett ez a terület is.
Most dolgozom a képeken, aztán majd megy a képtárakba, azokból jobban látszik minden.
És ismét bizonyítást nyert: a helyiek nagyon kedves emberek!
Köszi Ratio! Már nagyon kíváncsi vagyok mindenre. Remélem lesz idõd hamarosan felrakni a fotókat, mert azok tényleg sok mindent elmondanak.
Örülök, hogy nem csalódtál semmiben, és várom a hosszabb beszámolódat is. Köszi elõre is.
Ratio, mi tavaly voltunk Makrigialoson, s annyira jól éreztük magunkat, hogy rátettünk plusz 5 nap, 4 éjszakát... Eygszerûen isteni volt (a tengeri fû ellenére is!!). A gyerekeknek és nekünk is tetszett a falucska hangulata. Nagyon sokat sétáltunk, kirándultunk mindenfelé (mi is autóval mentünk), kipróbáltuk a tengerparti tavernákat, rendszeresen gyüjtõttünk kagylót a nagy szikla mögött... Jó volt nagyon!!! Az idén a társaság Nei Porira szavazott, már voltunk ott, talán most elég lesz a két hét...