Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 856
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72385 Üzenet linkje2008-07-19 20:51:33 

Kedves Cilla és Josza!

Sikerült végig néznem a képeket. Minden képetek csodálatos, nem is tudom, hogy bírtátok ezt a csodaszép szigetet ott hagyni. Nem tudom, lehet, hogy már írtátok de melyik ez az iroda, és hol lehet jelentkezni? Talán jövõre nekem is össze jön.
Írtam privit is.

# 857
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72418 Üzenet linkje2008-07-20 11:26:04  Válasz a #72385. hsz-ra Előzmény #72385

Szia!
Bár nem engem kérdeztél,de azért válaszolok icon_wink.gif Az www.aeolus.hu és itt is a kombinált utakat keresd az árlistában.Kombinált út csak szezon elején és végén van 1-1.

# 858
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72435 Üzenet linkje2008-07-20 13:03:06  Re:

dzsajni írta:
Szia!

Nagyon tetszett a beszámolód! icon_biggrin.gif Sokat segitettél te is a közeljövõben indulóknak icon_lol.gif
üdv

Kedves Dzsajni!
Ha tudtam vele Nektek segíteni, az nagy öröm számomra. Már nem sok idõtök van és Ti is láthatjátok azt a mesevilágot, és hogy nem túloztam a jelzõkkel. icon_lol.gif icon_cool.gif Most még kérdezhettek, nagyon szívesen válaszolok, ha tudok.
Jó felkészülést és tervezgetést!
Üdv: Josza

# 859
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72437 Üzenet linkje2008-07-20 13:24:49 

Kristi írta:
Szia Josza!
Engem nagyon érdekelne hol van a "szellemváros"??Google Earth-ból nem tudod elküldeni a koordinátáit?
Most azon gondolkodunk,lehet jövõre nekünk is be kellene válallnunk a Santorinis kombinált utat icon_wink.gif (persze addig még sok idõ van,meg közbe is jöhet sokminden,de a tervezést nem lehet elég korán elkezdeni icon_lol.gif )

Szia Kristi!
Az a baj, hogy a gépünk már négy éves, kinõttük, kicserélés elõtt van és és annyira teli van jó nagy munka-programokkal, hogy mindent le kellett pucolnunk, ami nem nagyon fontos, hogy egyáltalán addig is használni tudjuk. Így a Google Eart-et is leszedtük. De könnyû megtalálni.
A Kamari-Messaria közti fõútról bementek a bekötõúton Episkopi Goniába. Az út nekimegy az Argyros Vineri borkombinátnak. Nagy betûkkel ki is van írva. Ott megálltok és ha szemben állunk az épülettel, a jobb oldali sarkánál induló utcával kezdõdik Szellemváros. Az a rész egészen a határoló fõútig tart. De ha ott vagytok látjátok, nem lehet etéveszteni.
A helyiek így nem ismerik így, hogy "Szellemváros", és ki sincs írva sehova sem. Számukra nem is érthetõ, hogy ez a városrész miért érdekes a turisták számára. Talán, ha elhagyott városrészként kérdeznénk õket, akkor tudnák, mit is keresünk. Mi is nehezen, többedik próbával találtuk meg.
Feltétlenül nézzétek meg Santorinit!

# 860
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72452 Üzenet linkje2008-07-20 17:35:33  santorini apartmanok-melyiket válasszam?

Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy Kamariban a Finikas, Haroula, Karidis hármasból melyik szállást érdemes választani?

Elõre is köszönöm a segítséget!

# 861
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72456 Üzenet linkje2008-07-20 18:03:14  Válasz a #72452. hsz-ra Előzmény #72452

Szia!

Csak nem te is az Apollon last minut útjaival szemezgetsz? Csak azért gondolom, mert jelenleg ebbõl a három apartmanból lehet választani és mi is nézegetjük.
Végigolvastam a fórumot, és a Kostis apartmant dícsérték nagyon, ami sajna nincs a három közt, de július elején last minutban oda is lehetett menni. Volt aki a Finikasról is nagyon jó véleménnyel volt, de ma olvastam el Vgtbogi beszámolóját, õ a Harolulában lakott, õ sem panaszkodott az apartmanra. A katalógusban megnéztem, nekem személy szerint a három közül a Finikas tetszett jobban. Bár szerintem Szantorinin mindegy milyen az apartman , egy sátorban is meghúznám magam, csak láthatnám azt a csodát. icon_lol.gif

# 862
Vgtbogi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72457 Üzenet linkje2008-07-20 18:08:42 

Kedves Naistvan!

Én csak a Harouláról tudok nyilatkozni, amirõl elég bõven írtam a beszámolómban, azt olvasd el (nekem nagyon tetszett, nem jártok rosszul, ha végül ide kerültök).
Karidisbõl kettõ van: egy hotel és egy apartman, de az irodák az apartmanba szervezik az utat. A hotel változat a Haroulától pár méterre van, elõször meg is lepõdtem, hogy milyen jól néz ki, ahhoz képest, hogy apartman, de aztán mondták a többiek, hogy nem ebbe kerülnek a magyarok. Az apartman változatot nem láttam. Légvonalban a Karidis van a legtávolabb a parttól, és a Finikas a legközelebb.
A Karidisrõl és a Finikasról gondolom a többiek tudnak majd konkrétabb infókat is írni.

Mikor utazol?

Üdv,
Vgtbogi

# 863
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72471 Üzenet linkje2008-07-20 20:16:07  Válasz a #72456. hsz-ra Előzmény #72456

Szia!

Igen, valóban az Apollon last minute ajánlatait nézegetem. Végül is teljesen igazad van, a lényeg, hogy ott legyen az ember végre! Már megjártuk Krétát, Korfut, Sartit, Zakynthost, Kefaloniát, de most úgy döntöttem jöjjön a legek legje: Santorini. Augusztusban mennénk, de még nem tudom mikor.

üdv: István

# 864
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72472 Üzenet linkje2008-07-20 20:33:21  Válasz a #72457. hsz-ra Előzmény #72457

Szia Bogi!

Köszi az infókat! Már pár napja elolvastam, sõt kijegyzeteltem a beszámolódat - nagyon tuti, sok segítséget jelent majd! Igazából a párom miatt örülnék medencés apartmannak (én ha lehetne ki sem jönnék a tengerbõl, még éjszakára sem..), de a 3 akciós apartman közül egyik sem az. No sebaj! Jó lesz bármelyik! Vasárnap este indul a gép 19:05-kor , azt viszont nem találtam meg az érkezõ járatok között, hogy mikor száll le visszajövet! Sajnos csak 1 hetes nyaralás lesz augusztus második felében, ezért aztán bajban vagyok kicsit, hogy hogyan sûrítsük bele az idõnkbe azt a tengernyi látnivalót, amit ez a sziget kínál...A magyar idegenvezetéses vulkántúrát biztosan nem hagyjuk ki, de a többi nap még tervezés alatt van.

# 865
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72508 Üzenet linkje2008-07-21 07:58:12 

Szia István!

Santorínirõl vissza 23.15-kor ( görögidõ) indul a gép és 00.25-kor száll le, elméletileg.
Amikor én voltam oda- és visszafelé is késett a gép, nem volt vészes 40-60perc.
Bármelyik apartmant választod, nem fogod megbánni, mind jó helyen van és medence használatra is van lehetõség egy másik apartmanban.

# 866
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72520 Üzenet linkje2008-07-21 08:43:01  Re:

naistvan írta:
... csak 1 hetes nyaralás lesz augusztus második felében, ezért aztán bajban vagyok kicsit, hogy hogyan sûrítsük bele az idõnkbe azt a tengernyi látnivalót, amit ez a sziget kínál...A magyar idegenvezetéses vulkántúrát biztosan nem hagyjuk ki, de a többi nap még tervezés alatt van.

Kedves István!
Mi két hétig voltunk és az is kevés volt. Én azt tudom javasolni, hogy legalább két napra (de inkább többre) bérelj ki autót, vagy motort (quadot) és azzal járd be a szigetet!
Kicsik a távolságok ezért a legfontosabb helyeket így kényelmesen eléred. Nem függesz senkitõl, mindent addig nézel, ameddig Neked tetszik. Olcsón lehet bérelni ezeket a szigeten, mi Perissában az Ankor kölcsönzõbõl vettünk ki egy kis Kia-t. 15 E/ nap áron,(igaz, elõszezonban voltunk) öt napra, amit megtoldottunk még kettõvel. Egy hét alatt nem ment el egy tank benzin. icon_lol.gif icon_wink.gif Szerintem õk a legolcsóbbak a szigeten, talán érdemes át-autóbuszozni Perissába érte. A fakultatív programok drágák és nem mindig színvonalasak, a másokhoz való alkalmazkodás sokszor terhes lehet. Ez alól kivétel a vulkántúra, amit nyugodt szívvel ajánlhatok az Apollon társirodájával a Kamari Tourssal.(Gál Laci!). Mindenesetre a legfontosabb, hogy ott lehetsz a szigeten. Majd egy kicsit irígykedek. icon_redface.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_lol.gif
De azért jó tervezgetést és majd jó utat kívánok! Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

# 867
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72537 Üzenet linkje2008-07-21 10:20:30  Válasz a #72508. hsz-ra Előzmény #72508

Szia Asteri!

Köszi az infot! Ilyen menetrenddel pláne kevés az 1 hét, mert végül is 6 értékelhetõ napja van az embernek odakint...

# 868
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72541 Üzenet linkje2008-07-21 10:31:19  Válasz a #72520. hsz-ra Előzmény #72520

Szia Josza!

Köszönöm az infókat + gratula a beszámolódhoz, azt is olvastam múlt héten! Gondolkodom, hogy az Aeolus-szal menjünk-e 11 napra, csak az a baj, hogy 150 EFt / fõ most nem fér bele és kétszer már utaztam velük - nem túl nagy megelégedésemre! A mostani akcióik meg igen gyérek...
Úgy terveztem, hogy Monolithosra és a Red Beach-re biztos elmegyünk strandolni + Oiát, Firát, Imeroviglit stb. természetesen többször is útba ejtjük majd!

# 869
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72551 Üzenet linkje2008-07-21 10:46:02  Válasz a #72541. hsz-ra Előzmény #72541

Kedves István!
Próbáld meg esetleg az Apollonnál két hétre. Csak egy heti szállással több a díj, mert csak egyszer utazol oda és vissza.
-Az Aeolussal, olvastad, hogy én sem voltam nagyon megelégedve. Õk már csak ilyenek. Viszont csinálnak egy sor olyan helyre utakat, ahová más nem, vagy csak eszement árakon visz. Ha az ember tudja, hogy milyenek nem tudják elrontani a kedvét. Persze csak tapasztalt , felkészült utazóknak ajánlom õket, akinek pl. nincs szüksége idegenvezetõre, aki feltalálja magát a legbonyolultabb helyzetben is.

# 870
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72561 Üzenet linkje2008-07-21 11:03:30  Re:

Próbáld meg esetleg az Apollonnál két hétre. Csak egy heti szállással több a díj, mert csak egyszer utazol oda és vissza.
-

Szia Josza!
Köszi a tippet, erre én is gondoltam, csak az a baj, hogy a második hét már katalógusárban megy - így meg már drága... Kb 100-110 eFtunk lenne rá / fõ + ennyi szabink sincs már , úgyhogy marad az 1 hetes vagy valami csoda folytán 11-12 napos. Majd meglátjuk, csak nehogy lemaradjunk mindkettõrõl!

Picanto-t már kétszer is béreltem Görögországban, de most valószínûleg quad lesz belõle.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 57 58 59 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu