Mi jövõ héten indulunk, már alig várom! Próbáltam végigolvasni az egész fórumot, de már zúg a fejem
Viszont abból a pár 100 hozzászólásból is, amit olvastam, az derült ki, hogy nagyon jó helyet választottunk.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mik Sartiban a legjobb éttermek, szállodák, szórakozóhelyek? Erre nem sikerült még választ kapnom sehol. Elõre is köszi mindenkinek a segítséget!
több jó étterem van sartin ami nagyon jó.Az én kedvencem az avra és a relax.De nagyon sok jó hely van még érdemes több mindent kipróbálni.Ha az avrát választjátok a tszomblekit feltétlenül kóstoljátok meg. Nagyon finom.
Sajnos nem találtam róla többet csak egy kép van fenn, de az tetszik. No de most már mindegy ezt választottuk, és elhatároztam hogy a lehetõ legjobban fogom élvezni ezt az 1 hetet.
Mindenkinek kellemes nyaralást, zökkenõmentes utazást és felejthetetlen élményeket kívánok
Sziasztok!
Látom sokan aggódnak az árak miatt:) Mi szinte mindegyik boltba betértünk nézelõdni és vásárolni is! Az árak mondhatni ugyanazok, pár cent eltérés terméseztesen lehet, de jelentõs sehol nincs! pl.: 6 dbos szóda 3-3,30 euró roletti nagy dobozos 2-2,5 euró és még sorolhatnám!
Sziasztok! Itt is próbálkozom, már több helyen megtettem, de választ igazán nem kaptam. Pedig rengeteget böngésztem már a különbözõ fórumokon. Szeretnénk Sartiból autóval Tesszalonikibe menni egy napos kirándulásra.Egyáltalán neki merjünk-e vágni, vagy válasszunk buszt? Az érdekelne, hogy hol érdemes parkolni/belváros, vagy tegyük le inkább valahol kívül a kocsit, stb./, mennyi a parkolási díj, mennyire lehet eltévedni a városban.
Szerintem nyugodtan elmehettek autóval, bár Szalonikiben nehéz parkolni, de azért lehet helyet találni csak ügyeskedni kell. A vezetési stílusuk kicsit másabb, mint a mienk. Nem nagyon veszik figyelembe a forgalmi sávokat, Bárhol leparkolnak, de azért odafigyelve nincs gond.
Szia Rtopi,
sztem is nyugodtan vágjatok neki kocsival, semmivel nem rosszabbak a közlekedési viszonyok mint Budapesten. Egy jó térkép és némi elõzetes rákészülés a látnivalókból azért nélkülözhetetlen. A parkolás néha tényleg nem túl könnyû, de melyik nagyvárosban nincs ez így.
Az alábbi lapon nagyon sok infót találsz a városról (térképet is):
Thessaloniki
Hetfon megerkeztunk Sartiba. Az uton minden rendben volt. Sarti es a tenger szebb, mint mint a forum alapjan gondoltuk.
A tenger olyan meleg, hogy minden nehezseg nelkul siman bele lehet menni, melegebb, mint a Balaton szokott lenni!
A gorog etelek nagyon jok, a Gyros is sokkal finomabb, mint otthon.
Hazaerkezes utan mindent leirok. Addig is mindenkinek minden jot kivanok!