Hát ez az!A buszozástól tavaly végképp elment a kedvem,kocsival szerintem rizikós,ezért olyan utakat nézek,ahova repivel el lehet jutni,nem beszélve a repülés élményérõl...
Sziasztok!
Tegnap voltunk az utazási irodában (Dias Zeus).Ismét a korrektsága mellet kell,hogy irjak,Aki ismeri a kálváriánkat az tudja aki nem az a busszal Go-ba vagy a Korfu topikban meg találja.Jorgos miután meg hallgatta a szállással kapcsolatos problémánkat fel ajánlott 1 hetet Stavrsban szeptemberben,az apartmant ajándékba.Még nem tudjuk mi lesz mert hát szabadság,utiköltség egyébb költségek,de gondolkodunk rajta.KÖSZÖNJUK JORGOS .(remélem ez az információ is el jut hozzád ,mint a számodra nem tetszõ is eljutott:Bocs)
Szia Bocsika és többiek!
Látjátok ezt már korrekt megoldásnak tartom!A Grand Toursnak esze ágában sem volt ilyet felajánlani nekünk, (a mi történetünk a Korfu oldal kb.85.oldalán található) de még csak a busz költséget sem /mert hogy nálunk a busz robbant le:(.A 10000.-amit a határnál adtak a telefonköltségemet fedezte amit az ügyvezetõvel Nagy Sándorral és a Campus vezetõjével "bonyolítottam".
Bocsika!
Örülök, hogy rendezõdött a dolog! Jó olvasni arról, hogy ilyen utazási iroda is létezik! Tényleg nagyon korrekt a hozzáállásuk!
A repülõs utakkal kapcs.:
Egyetértek Atosz-al. A repjegyért kifizetett ár nem olcsó de nem mindegy, hogy 2 órát utazol kényelmesen vagy 36 órát pácolódsz egy buszban. Én kipróbáltam mind a kettõt. De maradok a repülõs verzió mellett!
Azért repülõvel sem két óra! El kell jutni a repülõtérig, ami vidékrõl 1-3 óra, két órát vársz a reptéren, kb. két óra az út, egy amíg átveszed a csomagot, 1-2 a transzfer a szállásig. Ez ha jól számolom 7-10 óra. Eddig 7* utaztam repülõvel és minimum a felénél volt 1 - 3 óra késés, nem a chartergépekhez igazítják a menetrendet, hanem fordítva! Az viszont tény, hogy minél messzebb megyünk annál inkább elõnybe kerül a repülõ.
Hát igen, egyetértek.Pl.: májusban voltam Skóciában.Pécsrõl fel Pestre, majd vár.A repülési idõ 3óra Glasgow-ig, majd szokásos procedúra.Glasgow-ból Bathgate-be eljutni is idõ, ~1óra.Gyakorlatilag elment az egész napom.Nem beszélve arról, hogy 15kg volt a súlyhatár.(Én nem tudom elképzelni a 2hetes nyaralásomat repcsivel.)
Én utazási irodában dolgozom, nekünk nagyon sok iylen ajánlat jön, tele vagyunk nagyjából görögországgal, és az apollon is gyakran küldi a szabad helyeket...még most is..
Biztos igazad van, de én maradok az autós vátozatnál.Fõleg a saját autó által nyújtott biztonság/szabadság amirõl nem tudnék lemondani.
"Szelektálni kell" ez kedves, de a 15kg/fõ nekünk nagyon kevés.Majd teszek fel képet ~2hét múlva, hogy néz ki a kocsink bepakolva.
Nem beszélve arról, hogy nekünk az autózás is a nyaralás része, mint egy kaland.A repülés (nem nyaralás céljából már többször megtörtént) nekünk olyan "személytelen".
En is csatlakozom Macihoz! Ahova lehet megyek inkabb a sajat auto nyujtotta "luxussal" A 15 kg-ba nem fer bele semmi. Ha nagyon vegig gondolod csak a kulonbozo sport cuccok elviszik a felet egy nyaralasnal...
20 kg-ot lehet vinni, nem 15-öt.
Az én bõröndöm 18 kg körül szokott lenni és minden ott van, amire szükségem van.
Bocs, ide errõl többet nem írok, mert nem ide való.
Sajnos van egy rossz hírem Van olyan fapados, ahol csak 15kg lehet vinni. Én is idén májusban szembesültem a ténnyel
Kicsit racionálisabban is pakoltam, ez egy nõnél nem könnyû és még a végén kiderült, hogy túl óvatos lettem, mikor megláttam a mérlegen a számokat.
De ha lehet én is, a repülést választom, aztán pedig jöhet az autóbérlés