Szia,
Ez tényleg nagyon jól hangzik..
Mi a Thetisbe megyünk a szállás vocheren és a neten is olvastam hogy fel van újjítva.A Thetis Hotelnek külön honlapja van.Érdemes megnézni .Remélem az apartman is hasonló kaliberü lesz....
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk haza Tolo-ról, és csak bíztatni tudok mindenkit, aki még csak ezek után megy, hogy nem fog csalódni.
Minden szuper, az árak is elfogadhatóak. Mindenhol jó az étel, de a legjobb a Manolis Étterem a fõutcán. Kedves a kiszolgálás, mindenkihez van jó szava a felszolgálónak, aki mellesleg úgy néz ki mint Micimackó.
Az idõ végig nagyon meleg volt, a 40 fok minden nap megvolt, ha nem több.
Egy biztos, még vissza fogunk menni Tolora.
Sajnos Újra itthon! És azt kell mondanom ,hogy sok rossz élményel is .Tolo gyönyörû ,tenger is .De a szállásunk katasztrófa(Stavros Apartman) ami egy csótányos ,studionak nem nevezhetõ szoba volt!!! Haza 30 óra volt az út Pestig,plusz 3 hazáig. Mártikáról inkább ne is beszéljünk.
Majd írok egy nagyobb beszámolot ,de sajna még ki se pakoltam ,mert ma reggel már kellet dolgoznom.
Nagyon Köszönjük a Culture Traver-os Lányoknak fõleg Áginak a segítséget ás a kellemes Athéni Kirándulásainkat. Kár ,hogy nem velük
utaztunk ki is.
UI:a Stavrosaba nem menjen senki és ha teheti az Apollon irodával se.
Sziasztok!
Én még új vagyok itt,és szeretnék tanácsot kérni tõletek!
Melyik utazási irodával érdemes menni Toloba?
Az az igazság hogy idén három helyet néztünk ki Görögországba( Parga,Tolo,Zakhyntos) a párommal és nem tudunk dönteni!Mindenképpen buszos utat szeretnénk!
Ha tudtok egy megbízható jó kis utazási irodát akkor légyszi irjatok!
Ha végig olvasod a fórumot szinte minden irodáról van pozitív illetve negatív vélemény is. Mi májusban voltunk az Apollon travellal és minden rendbe volt ugy a szállás ( Vassalos apartman mint a busz amit a Rom Car-tól bérelt az Apollon)
De ha vissza olvasol láthatod hogy szegény Böbééknek tele volt a hócipõjük velük.
Egy biztos!!!!!
Tolo gyönyörû és a Cultur Traveles lányok a legsegítõkészebb kihelyezett idegenvezetõk!!!!
Rájuk mindenben számíthatsz függetlenül attól hogy melyik irodával érkezel Toloba.
Õk az utast nézik hogy annak legyen a leg jobb. Ezért idõt és fáradtságot nem kímélve válaszolnak az itt és az indexen feltett kérdésekre , szállást keresnek , orvoshoz kisérnek , csomagot keresnek , fakultatív programokat szerveznek és még sorolhatnám mi mindent teszmnek meg az utasokért.
Köszönet érte Cultur Travelos lányok!!!!!