Sziasztok Krétások!!!Tervezgetek jövõre ám,csak annyi a bibi,hogy nem tudom,mit csináljak,ha legalább 12napot akarok eltölteni mondjuk Chaniában egy neten lefoglalt stúdióban,mert repjegy vagy 1hetes vagy 2hetes van.Mit tudnátok ajánlani nekem,esetleg volt már igy valaki közületek Krétán?2hét az sajna sok a munkahely miatt,1hét meg kevés,az utazási irodák nem foglalkoznak nagyon Chaniával,Platanias van,meg Gouves is,de szintén 1vagy 2hét...
Az Aeolusnak mint tudod, 11 és 12 napos útjai vannak Krétára is. Esetleg megpróbálhatsz náluk csak repjegyet venni. Könnyen elképzelhetõ, hogy adnak is, mert pl. elõszezonban nem mindíg telik meg a gép. A szállást pedig kinézed a neten és egy kocsit is rendelhettek a reptérre, így nem lesz gond a transzfer a szállásig.
Szia Zsebkuty!
Tavaly volt az Aeolusnal nyugat-krétája és abban reménykedem, hogy jövõre megint lesz, mertazt hiszem Prágai indulással van nekik az idén is.
Az tök mindegy, hogy van-e nyugat-Krétára szállása Budapesti indulással az Aeolusnak, mert a lényeg, hogy van 11 és 12 napos turnusban repülõjáratuk Krétára. Dél és kelet-Krétára ilyen turnusokban szállítják az utasokat Budapestrõl. Szállást azt írtad a neten szeretnél foglalni, így amennyiben adnak repjegyet, akkor nyert ügyed van.
Szia Whitefrost!Én is csak reménykedem,meg jó is lenne a pozsonyi vagy prágai indulás,mert a transzferek Gyõrbõl ingyenesek voltak eddig,reméljük jövõre is igy lesz.Akkor te is benne lennél egy Nyugat-Kréta verzióban?
Tavaly még volt Budapestrõl is út nyugat-Krétára, de akik oda mentek, azok is velünk repültek a Heraklionban leszálló gépen. A reptéren várta Õket egy busz, ami elvitte õket a nyugat-Krétai szálláshelyekre.
Mi tavaly Nyugat Krétán voltunk az Aeolussal és Chaniában szállt le velünk a gép.
2 éve Kelet Krétán voltunk akkor Heraklionban szálltunk le, de ott szörnyû tömeg volt.
Chania sokkal barátságosabb, kisebb a forgalma.