A booking.com-on néztem meg, ott a legtöbb santorinis szálloda, apartman, stúdió fent van, és igen jó leírások illetve képek alálhatóak.
A Finikas-ra is santorini szigetet írt, nem hinném, hogy 2 ugyanolyan nevû studió létezne egy szigeten
Néd meg a címet, meg a leírásokat, amúgy ha arról a Finikas-ról van szó, akkor szerintem gyönyrû
Nekünk is nagyon megtetszett, ezért is választottuk )))
Leírás szerint a legtetején van, onan biztos jól fogjuk látni a naplementét
Már nagyon nagyon várjuk..
Hát némi különbség van a kettõ között
Akkor ezt nem vágom...
A keresõben a finikas apartmanhoz santorini-t dobott ki, lehet, h az szálloda lenne ?
Mindenestre már örülte, hogy szép helyre mennek, amúgy a másik (az igazi Finikas)is szép, de a képek magukért beszélnek
Bocsi naistvan nem szándékos volt
Sziasztok,
Nem tudom, hogy korábban írt-e valaki már errõl......
Szóval az lenne a kérdésem, hogy volt e valaki "csacsis" kiránduláson:-).
Részlet a hírdetésbõl:
"A small village 3 klms from Fira town with traditional character. Here we will take the donkeys and ride north through the vineyards and the countryside. We will stop at a small beach for a picnic. We then return to Vourvoulos village to take the car back to Fira or your hotel.
Duration of this tour is aprox. 3 hours."
Jól hangzik, de árat nem találtam.
Volt valakinek része ebben?
Cs.
Biztos ki szeretnéd próbálni a "csacsis kirándulás"-t?
Szegény állat,ilyen melegben sztem örül, hogy saját magát is tudja vonszolni nemhogy még egy + "terhet".
Mi biztos ki fogjuk hagyni az ilyenfajta kirándulást, én ehez túlságosan sajnálom az állatot
Hát tehet õ róla, hogy csacsinak született?
Hello Dzsajni,
Mi szeretjük az aktív nyaralást és kipróbálni olyan dolgokat, amire itthon nem nagyon van lehetõség vagy érdekesnek ígérkezik.
Én nem vagyok falusi lány , de szerintem a csacsi nagy teherbírású állat, még az ásványvizet is õ cipeli fel, amit megiszol majd . Az én 52 kg-om meg se kottyan neki...gondolom én.
Amúgy most néztem, hogy 27 fok körül van, nincs olyan tikkasztó hõség, és elég gyakran lengedez a szél....
Cs.
Az a 27 fok azért biztos árnyékban van, mert sokkal melegebb van ott.
Az igaz, hogy fújdogál a szellõ, de rengeteg ember van és a házak is nagyon zsúfoltan állnak, nagyon nagy a hõség.
Sokan szamárháton mennek fel a kanyargós hatszázvalahány lépcsõn, mi a libegõt választottuk, amikor ott voltunk.
Én sem vagyok falusi lány, nem tudom ez hogy függ össze azzal, hogy sajnálom szegény állatot
Mindegy, remélem jól fogjátok érezni magatokat és rengetek új élményben lesz részetek
Cilla és Josza!
Ha jól olvastam a naplótokat,azt írtátok,hogy a hajóút 8 óra volt a szigetre!Az utazási irodában állították hogy 10-12 óra!Szerintetek mennyi lesz?Sõt nektek úgy volt 8 óra hogy kikötöttetek Paxoson és Naxoson is?Akkor a csajszi az irodában mirõl beszélt?Egyébként annál a lánynál foglaltam az utat most pedig az ülõhelyet a buszon,aki benneteket kísért a parkolóba!Megtudtam hogy a busz 26-án éjfél körül indul Pozsonyba és onnan 4.30-kor irány SANTORINI!!Szegény lánynak farkas vaksága van és akkor hajnalban lefejelt valami vascsövet és úgy szédült,olyan rosszul volt hogy hazafelé,majdnem megállt a kórháznál,hogy kivizsgáltassa magát!De miután másnap dolgoznia kellett így nem vállalta,ha netán kiírja a doki!Egyébként csupa jót mondott rátok,hogy majdnem elszakadt a cérna nálatok,de rendesek és megértõek voltatok vele!
Lehet, hogy a csacsinak meg sem kottyan (amit kétlek) a hõségben felmenni Firába, de Neked valószínû, hogy elég megpróbáltatás lesz. Én ugyan nem itt, hanem a szépséges Hydra-szigetén csacsigoltam, de alig vártam a végén, hogy leszálljak róla. Persze lehet, hogy Te élvezni fogod, ki tudja?