Szia papamaci!TESCO-500ft körül találsz,bár mi is vettünk,nem használtuk,mert nekünk nem jött be,vagy kitekeredett a nyakad,vagy nem tartotta...de lehet,hogy neked jó lesz,jó keresgélést!
A Tesco-ban valóban lehet kapni, bár nem 500, hanem 1200 Ft. De szerintem jó, mi már kettõt is vettünk. Itt a "mi Tescónkban" a sportszereknél van egy állvány, azon vannak különbözõ utazáshoz szükséges kellékek, mind ugyanaz a márka (ami most sajna nem jut eszembe...)
JÓPOLGÁRÉK!!!!Sziasztok!Milyen volt Sidari Asprovaltához képest???Nem volt csalódás?Mindig tökjó képeket tesztek fel,várom már nagyon az ideit is!!!!Irtok pár sort?Olyan sokan hazajöttetek,aztán senki nem tud vagy nem akar irni...
Köszi az infokat! Mi is a Gela II-be megyunk. Nem emlékszel volt légkondi minden szobában a a II-ben. Ti hol reggeliztetek? Van valami jo hely a közelbe ahol jó a reggeli?
Sziasztok Korfu imádók. Én most voltam elõször, két napja jöttem haza de már mennék is vissza. Szinte fájt amikor hazajöttünk és úgy éreztem akár gyalog is visszamennék. Csodálatos sziget, még csodálatosabb emberekkel.
Már számolom a napokat jövõ nyárig.
Szia Geot! Azt hiszem "semmit" nem láttam kevés volt két hét erre a gyönyörû szigetre. Nos voltunk Sidariban, Rodán, Paleokasztricán, a fõvárosban Guviában és Lefkadán. A Sisi kastély most kimaradt, mert a sógoromékkal voltunk és õk fakultatív mentek, mi meg jobb szeretünk mindent magunk felfedezni. Azt majd jövõre, mert biztos visszamegyünk. Csodás sziget, még csodásabb emberekkel. Komolyan sírva jöttem el.
Bocsi, Messonghyt kihagytam. Kicsi falu, összesen egy utca. Nyugodt pihenésre való hely. A busz az appartmann elõtt állt meg, igy ha nyüzsire vágytunk 20 perc alatt Benitsesben voltunk. A víz nagyon tiszta és meleg volt, bát a cipõ kellett a kavicsok miatt. Szúnyog nem volt szerencsénkre, pedig vasstagon felszerelkeztem mindenféle kütyüvel.
Az Aquariusba laktunk. Nagyon jó hely, tiszta, jól felszerelt az appartmann, a tulaj család nagyon aranyos. Én tényleg sírtam hogy el kell jönni. Az Anna /a tulaj sógornõje/ megígértette, hogy jövõre is megyünk. Szerintem akkor is visszamennénk ha nem igérteti meg velem.