Énisénis meg akarom nézni a Mamma mia-t! Ráveszem páromat, hogy hétvégén menjünk el megnézni! Szinte csak pozitív véleményeket olvastam a filmrõl, nagyon felcsigázott!
Mi is megnéztük pár napja és nagyon tetszett. Maga a film szerintem nem egy nagy szám, ha nem Abba zene lett volna, valszeg idegesített is volna a sok kornyikálás (mert azért énekelni nem mindenki tud jól benne ), de lendületes, vidám filmecske.
Nekünk is nagyon tetszett a Mamma Mia. Le sem merem írni, mert mindjárt hülyének néztek, de mi négyszer néztük meg.
Szóval engem nagyon magával ragadott, talán túlságosan is.
Már azt nézem hogy lehet eljutni "Kalokairira" vagyis Skopelosra eljutni, de közvetlenül sehogy. Volt egy-két irodának Skiathosra buszos útja, onnan át lehetett volna kompolni, de megszüntették. De ez már más téma, megyek is innen
NÉZZÉTEK MEG!
Ja, és mondta a kedves "mozis bácsi" hogy szeptemberben újra elõadásra tûzik, mi biztos ott leszünk. hú milyen bogyót etettek velem...
Ezek szerint csak nekem tûnt fel, hogy a filmet Skiathoson forgatták?
Már rögtön a film elején látni lehet Skiathos város kikötõjét. Összetéveszthetetlen!
Én nem ismerem a terepet, mint írtam csak szeretnék eljutni.
Nem ismerem fel a kikötõt sem mást, csak a neten nézelõdtem és ott Skopelost említik, oda teszik az egyes jelenetek helyszíneit, egy Skopeloson nyaraló szerencsés is írta, hogy pont akkor -2007. szept.- forgattak ezért a legszebb strandok le is voltak zárva... persze attól 1-2 jelenetet Skiathoson is forgathattak.
Ha megnézed a hivatalos weboldalt (asszem Rhoda belinkelte), ott van minden, magyarul is kilehet választani !
Tehát: Pelion, Skiathos, Skopelos és persze ezen belül is írja a helyszíneket!
egyébként egész jól el lehet vele játszogatni, vannak a szokásos dolgok háttérképek, avatarok ,stb.
mamma-mia
Szia Verci 23! ne pironkodj!
Én most láttam nemrég...hirtelen kétszer
És még nem elég DVD-n is meg fogom szerezni
A forgatási helyszín minket is vonz a párommal.
Elkeserített,h.nem megközelíthetõ! vagy félreértettem vmit és
mégis el lehet oda jutni?
Üdv,Macsosz
Én is gondolkodom a dvd-ben, bár nem lesz olyan a hatás, már most érzem. Így inkább a szeptemberi újabb vetítésben bízok -ami lesz nálunk- és akkor újra teljes valójában, hangterjedelmében élhetem át az élményt.
El lehet jutni a szigetre, csak nem a legegyszerûbben, mivel közvetlen nem utaztat oda iroda. De csak szervezés kérdése az egész. Viszont idén már nem tudtuk menni, mert szeptemberben -mikor szabit kapunk- nem lesznek már kompok, vagy legalább is nem olyan idõpontban, hogy gördülékenyen menjen az érkezés-indulás. Hát ennyi, majd legközelebb.
Én is láttam a Mamma miát. Engem a történet különösebben nem fogott meg, fõleg azért, mert a drága unokatesómnak köszönhetõen elkéstünk a film elejérõl és így Skiathost sem láttam
Az Abba dalokat viszont jó volt újra hallgatni, ahogy hazajöttem itthon is elkezdtem õket hallgatni
Ahogy Ferrari is írta valóban könnyed film, nekem tetszettek a szereplõk. De persze a legjobban a környezet tetszett Egyszerûen csodálatos
Anyukámnak is nagyon-nagyon-nagyon tetszett. Ma nézte meg másodszorra a moziban.