Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1891
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jopolgar
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74486 Üzenet linkje2008-08-01 21:06:38  Válasz a #74141. hsz-ra

Szia Zsebkuty!
Vasárnap hajnalban értünk haza,de sajna hétfõn már kellett mennem dolgozni és nem volt idõm írni! A sziget csodálatos,ha lehetne már holnap vissza mennénk! Az úttal kapcs. annyit ,hogy egyszer büntettek meg minket ,gyorshajtásért,(bemértek trafival) 30 eurónk bánta. De amugy nem volt gond se odafelé,se hazafelé! Voltunk a Sissy kastélyban,a kagyló múzeumban,a Bella Vista kilátóban és a csúszdaparkban.Sikerült több mint 500 képet csinálni,pedig nem jártuk be a szigetet! Tényleg kevés az egy hét Korfura! Az apartman is jó volt (Katerina).Szerintem Sidari kisebb mint Asprovalta,de itt is volt minden! Viszont tényleg sok az angol turista. Nagyon jól éreztük magunkat!Ha vkinek kérdése van ,szivesen válaszolok!
Üdv: jopolgárék.

# 1892
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74502 Üzenet linkje2008-08-01 23:18:22 

Szia Teki!
Köszi, hogy válaszoltál, örülök, hogy jól éreztétek magatokat Korfun! Ha gondolod, mesélj még az élményeidrõl.
1 hét tényleg borzasztóan kevés - mi hiába igyekeztünk rengeteg programot belezsúfolni azokba a 7 napokba (mind a háromszor), még így is elmondhatom, hogy vannak feltérképezendõ részek a szigeten. Vissza kell menni! icon_wink.gif

# 1893
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74538 Üzenet linkje2008-08-02 15:15:47  Válasz a #74486. hsz-ra Előzmény #74486

icon_lol.gif Szia Jópolgár!Köszi a válaszod,nagyon jólesett,hogy irtál.Esetleg majd ha idõd engedi,kérlek,irj pár sort mindenrõl,ami úgy érzed,másoknak is fontos lehet.Egyébként megsúgom,én vagyok az,akivel tavaly Asprovaltán vártuk az Apollonos buszt,a fiúk meg elmentek gyrosozni!!!Szió! icon_lol.gif
# 1894
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74674 Üzenet linkje2008-08-03 16:03:58 

Sziasztok!
Péntken érkeztünk haza Sidariból.Vegyes érzésekkel tele.Most csak egy-két dologról írok majd késöbb bõvebben is beszámolok.Az apartmanról annyit aránylag elfogadhotó volt."Zeus".A 10 nap alatt összesen 3-szor volt melegvizünk.8-as szobába voltunk.1-6-os szobáig állandoan volt melegvíz 7-10-ig 3-szor.A medence nagyon jó volt.Félidõben cseréltek ágynemüt. 3 naponta törölközöt.Dina az idegen vezetõ segitõ kész.Tenger piszkos és nagyon hideg volt.Állandoan erõsen hullámzott a víz.A Grand toursról bennem is negatív vélemény alakult ki.Igaz mi a Dias Zeussal voltunk.A BBQ fakultatív elmaradt nálunk és megprobáltunk a Grand tursnál elintézni,hogy mehessünk velük,de állitolag az iroda vezetõje szigoruan megtiltotta a más utazási iroda utasainak csatlakozását.hát röviden ennyit.
Lujzi80!
A szunyogok nem csipnek hanem harapnak,és rengeteg van belõlük.Ha a 8-asaba kerültök akkor az ajtót meg kell emelni,hogy betudatok jutni.Ha valami kérdésed van szivesen válaszolok.Szia.
Üdv mindenkinek.

# 1895
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74675 Üzenet linkje2008-08-03 16:11:24 

Szia Eva56, üdv. újra itthon!

Sajnálom, hogy ennyire negatívak az élményeid, remélem, azért a pozitívakról is írsz majd!
Miket láttatok, merre kirándultatok?
Furcsállom, hogy sokan koszosnak tüntetik fel a tengert Sidarinál, pedig érzésem szerint csak homokos, ami jól felkavarodik... sok a turista... nézõpont kérdése, ezen nem fogunk összeveszni. icon_wink.gif

# 1896
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74679 Üzenet linkje2008-08-03 16:40:34 

Szia Geot.
Természetesen nem csak negatív élményeink vannak.Összeségében nagyon jól éreztük magunkat és nagyon finomakat ettünk.Tudod az emberben a negativumok frissen mindig erõsebbek mint a pozivitumok. Aztán amokor leülepednek a dolgok akkor minden mássképp látszik.Abban teljesen igazad van,hoy a tenger nem ugy piszkos hanem a sárgávöröses homoktól lesz zavaros. A tavalyi Sarti után ahol fehér a homok ott igazán kristálytiszta a viz.Különben nagyon kevesen fürödtek benne. Maga Korfú szigete nagyon gyönyörû.
Szia.

# 1897
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74681 Üzenet linkje2008-08-03 16:44:50  Válasz a #74679. hsz-ra Előzmény #74679

Szia Eva!

Persze, megértem, hogy ilyenkor a negatívumok sokkal jobban foglalkoztatják az embert - és ezek helyébe idõvel majd a jó élmények kerülnek.
Merre jártatok a szigeten, mit láttatok?

# 1898
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74692 Üzenet linkje2008-08-03 17:16:09  Válasz a #74681. hsz-ra Előzmény #74681

Szia Geot!
Két fakultativra jelentkeztünk.A nagy sziget körutra és a BBQ hajó kirándulásra.A sziget kõrut nagyon tetszett.Az idegen vezetésünk is nagyon jó volt.Élvezetesen mesélt el mindent.A hajókirándulás kálváriáját már emlitettem,de végül sikerûlt egy ottani irodába elinténi.Nagyon remek volt és fergetegesen éreztük magunkat.Paleokastrica mese szép és leirhatatluan gyönyörû a tenger.Még Albániába szerettünk volna elmenni,de csak angolnyelvû idegen vezetés lett volna ezért nem mentünk. icon_lol.gif

# 1899
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74693 Üzenet linkje2008-08-03 17:20:58 

geot írta:
Furcsállom, hogy sokan koszosnak tüntetik fel a tengert Sidarinál, pedig érzésem szerint csak homokos, ami jól felkavarodik... sok a turista... nézõpont kérdése, ezen nem fogunk összeveszni. icon_wink.gif

Szerintem is okan ezt a felkavart, nem áttetszõ színt értik "koszos" alatt. Nekem a koszos azt jelenti, hogy szemét úszik benne. Szóval nem mindegy.

# 1900
Eva56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74694 Üzenet linkje2008-08-03 17:30:56  Válasz a #74693. hsz-ra Előzmény #74693

Vojandi.
Teljesen igazad van azért helyesbitettem én is,hogy a homok színe miatt zavaros a víz. icon_rolleyes.gif

# 1901
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74705 Üzenet linkje2008-08-03 18:11:20 

Láttam eva56. Sokan írják ezt, más helyekrõl is...
# 1902
Lujzi80
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74789 Üzenet linkje2008-08-04 10:13:02 

Szia Éva!

Üdvözöllek újra itthon. Már nagyon vártam, hogy írj, hogy neked, hogy tetszett. Igen a képeken én is láttam, hogy a tenger vize elég zavaros. Érdekel minden szóval, ha tudsz írj nekem beszámolót.
Az aparmanban akkor majd próbálunk 1-6-ig szobába menni icon_biggrin.gif
Mi aug 22-én idulunk, de már alig várom, bár vegyes érzéseim vannak, mert írnak jót és rosszat is.
Úgyhogy ha lesz idõd, akkor kérlek írj mindenrõl. Pl: neked melyik éttermek tetszettek, voltatok -e a csúszdaparkban?

Köszi! Lujzi

# 1903
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74792 Üzenet linkje2008-08-04 10:54:25 

lujzi80 írta:
...vegyes érzéseim vannak, mert írnak jót és rosszat is...

Rosszat? Mármint mirõl? Erre kíváncsi vagyok, kifejtenéd, kérlek? Hátha meg tudunk nyugtatni! icon_wink.gif

# 1904
Lujzi80
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74807 Üzenet linkje2008-08-04 12:24:34 

Szia Geot!

Mármint mikor a rosszat írtam akkor arra gondoltam, hogy sokan panaszkodnak a szállásukra.
Nem olyan mint amit éppen a prospektusban vagy a neten mutatnak.
Mi a Zeusz apartmanba megyünk, pl. arról nincs is kép csak egy távoli a házról. Így aztán nagyon örültem mikor Lyzuska lefényképezte és így jobban vagyis több képet nézhettem róla.
Olvashattad, hogy Éva is panaszkodott a melegvíz miatt.
Viszont mindenki el van ájulva a sziget szépségétõl.
Én még sohasem voltam Korfun, ugyhogy izgatottan várom, vagyis már számolom a napokat.
Szerintem minden rendben lesz, nyugodt vagyok, csak már ott lehetnék.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1905
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74815 Üzenet linkje2008-08-04 13:00:12  Válasz a #74807. hsz-ra Előzmény #74807

Szia Lujzi!

Egyet kell értenem, a szállások sokszor zsákbamacskát jelentenek, jó utánuk olvasni. icon_smile.gif
Korfu valóban gyönyörû, biztosan nem fogtok csalódni benne!

forrás: https://www.shoarns.com/Platia.jpg

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 126 127 128 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu