Szervusztok még vágyakozók.
kicsit rákészültünk Krétára egy hét balesszal...és mot visszaérve gondoltam megosztom a kocsi bérléssel kacérkodóknak, hogy visszaigazoltak a neten, full insurance + free miles renault clio 9 napra 250 eur és házhoz is hozzák. Ha valakit érdekelne, akkor íme a cím:
www.stelin-makrigialos.com
Még egy hét meló, és hajráááá
Örömmel látom, hogy a nyaralásig hátralévõ napok száma lecsökkent 19-re!
Összeállítottam a pakolási listát, kíváncsi leszek mennyi nem fér bele a bõröndbe.
Gondolom más utazó is úgy van vele,hogy nem akar felesleges dolgokat cipelni, de szeretné, ha meg lenne mindene, amire szüksége van.
Apropó, a kézi poggyászt is lemérik?
Az Air Slovakiával utazunk, a méretet és a súlyt is tudom, mert megnéztem, de eddíg még egyetlen utazó ismerõsöm sem mondta, hogy lemérték a kézipoggyászát.
Ez csak azért volna jó tudni, mert hátizsákot viszünk és ha nem mérik le a súlyát, akkor oda is el lehet rakni ezt meg azt.
Nyugodtan pakolhattok a hátizsákba, senki nem nézi, valóban még a kisebb bõrönd is szokásos kézipoggyász. Szerintem annyi cuccot mindenképpen érdemes a hátizsákba tenni, amivel vész esetén az ember egy-két napig el tud lenni, fogkefe meg egy váltás ruha (pl. poggyászkésedelem vagy -elvesztés esetén... - ne legyen szükség rá, de jó, ha ott van.)
Én is mindig hátizsákot viszek, soha nem volt belõle semmi gond.
A törékeny dolgokat oda tedd. nekem benne szokott lenni a laptop, videókamera, fényképezõgép...stb. Minden olyan amit féltek a dobálástól, mert nem bánnak kesztyûs kézzel a csomagokkal.
Szerintem ezzel a problémával menjünk át a mit vigyünk magukkal topikba, mert nagyon eltértünk Krétától.
Elkezdtem nézegetni az idõjárás-elõrejelzéseket: 26-28 fokokat írnak Chania, Ierapetra környékére a hét végére. Ez nem is tûnik olyan forrónak, mint amit gondolna az ember augusztusban Krétáról.
Lassan már nemcsak papíron, hanem a valóságban is kezd összeállni az utazólista... elkezdtem a nappali közepén halmozni a cuccokat, amiket majd be kell csomagolni. Kinyomtattam az útitervet meg az egyéb doksikat. Alig hiszem el, hogy csak elteltek a napok, és nemsokára indulunk...
Sziasztok!
A napokban szeretnénk a párommal befizetni egy szeptemberi krétai nyaralásra. Abban lenne szükségem a segítségetekre, hogy a 3 lehetséges üdülõhely közül melyiket válasszuk (már persze akinek van személyes tapasztalata ezekrõl): Hersonissos, Stalis, Gouves.
A tanácsokat elõre is köszönöm.
Azért nappal (15 órakor) 34°-36°C nem olyan hideg és ráadásul árnyékban. Képzeld mennyi lehet a napon!
Egyébként éjszaka sem hül 24°C-26°C alá a levegõ. Ne izgulj, nagyon meleg lesz.
Sziasztok!
A napokban szeretnénk a párommal befizetni egy szeptemberi krétai nyaralásra. Abban lenne szükségem a segítségetekre, hogy a 3 lehetséges üdülõhely közül melyiket válasszuk (már persze akinek van személyes tapasztalata ezekrõl): Hersonissos, Stalis, Gouves.
A tanácsokat elõre is köszönöm.
Köszönöm, ez elég lényegretörõ volt. Indokolnád esetleg, miért pont Stalis? Esetleg van valakinek személyes tapasztalata az Alexandra apartmanról Stalisban?
Ez már reálisabbnak tûnik, mint a 26 fok, valami ilyesmire számítottam... Fura, hogy ezek szerint milyen megbízhatatlan honlapok vannak, pedig azért ez elég objektív dolog kellene, hogy legyen. A fázás miatt azért nem aggódom , csak meglepõdtem.