Rethomnóbol és Agiosz Nikolaoszból is indulnak hajók Szantorinire.
Szamariá-t is meg lehet "csinálni" egyénileg, feljebb kleírtam hogyan.
De a szervezett út mindkét esetben egyszerûbb.
szia, keke!
az ismerõsötök is az Akitosban volt?
2003-ban Stalosban volt a szállásunk, tavaly pedig Plataniasban, tehát tuliképpen Agia Marinát is "láttuk" már. én igazán nem emlékszem már, h hol is voltak a táblák amik elválasztották egymástól a "városokat", de tetszik az egész!
mehetnénk már!!!!!!!
Szia lacca!Õk nem abban az apartmanban voltak ahova ti mentek mert a questornál dolgozik és nem utaztatnak abba az apartmanba,de maga a hely neki nagyon tetszett.Akkor te már rutinos Kréta utazó vagy.Mi az a hely amit feltétlen ajánlanál?Elafonissi,Falassarna,Prevelli Chania,Rethymno mindenképp cél.
szia, keke!
csak szeretném, ha rutinos Kréta-utazók lennénk bár harmadszor megyünk, és ráadásul most is Nyugat-Krétára, még mindig újat fogunk látni, még akkor is, ha visszamegyünk 1-2 olyan helyre, ahol már voltunk
mindenesetre az biztos, két hét után elmondhatod majd, h ide (Krétára) mindenképpen vissza kell jönni, és bejárni azokat a helyeket amiket még nem láttál...talán...ha tetszeni fog....de én ebben biztos vagyok (persze ez egész Görögo-val így van!!! )
amit ajánlani tudok, és ahol mi is jártunk már: Szamária-szurdok (sztem nem kell félni az izomláztól, max. tervezzetek utána egy pihenõs napot a tengerparton ), Gramvoussa - álomszép!!! (láthatsz képeket róla az albumban; Timi és Laca Krétán (vmi hasonló címen van)), mi voltunk Matalában is 2003-ban, ha van idõtök kedvetek, menjetek el oda is, mert érdekes, van még a belsõ édesvizû tó is, de sajnos nem jut most eszembe a pontos neve, viszont biztos, h van róla kép, ha nem is pontosan ebben a topicban...
most hirtelen ennyi, de biztosan találsz ajánlatokat másoktól is, ha olvasgatod a korábbi hozzászólásokat, esetleg a fotóalbumban a Krétás képeket.
kellemes válogatást (merthogy van mibõl szerencsére)
Most látom, hogy Te aug. 07-én utazol Krétára.
Légy szí jegyzetelj és ha hazajöttél látogass meg minket itt a lapon.
Szerintem lesz pár kérdésem.
Szantorinire át akartok menni?
Szia!
Szia ferrari mindenképp írni fogok ha megjöttem,már nagyon várom.Te hova mész?Mi Plataniasba megyünk és már egy csomó helyet kinéztünk amit szeretnénk megnézni.Santorinire átmegyünk valószínû egyénileg már kinéztük a gyors hajót,árat..A Santorini fórumon meg tudod nézni.Szerintem sokkal jobban megéri egyénileg.Krétán tervben van:Elafonissi,Falassarna,Paleochora,Prevelli,Plakias,Frangokastello,Rethymno..