Köszönöm a segitséget! A képek fent vannak Kalymnosról, igaz csak a töredéke, de remélem tetszeni fog. Noni! Ha adsz címet, küldök neked a Muselisrõl belsõ fotót is. A beszámolóm is hamarosan olvasható lesz! Üdvözlök mindenkit!
Szia Nerzsike!Nagyon-nagyon klassz képeket csináltál,köszönjük szépen.Nem titok,én is szeretnék egyszer erre a szép szigetre menni,a fotók pedig magukért beszélnek.Ha lenne kedved,irj kérlek Myrtiesrõl vagy Massouriról,hogy pl.a te szemedben milyennek tûntek ezek a falvak,kihaltak vagy sem stb.Mégegyszer kösz a fotókat!
Miért kellene bocsánatot kérned?A te képeid miatt szerettem bele ebbe a szigetbe.Örülök,hogy legalább közelebb van a link,nem kell mindig visszamennem oldalakat :lol:kedves Kónyu!!!
Most láttam új képeket (is) a fotóalbumban. Engem nagyon "meg tud venni" ez a sziget. Az idén legalább egy picikét láthatok belõle, de szeretnék egyszer ott nyaralni is!
NERZSIKE!!!Nagyon köszönöm a beszámolódat,isteni jó lett,gratulálok!!!Meg is kaptad tõlem rá az ötöst!Igen,én kérdeztem,hogy nem kihalt-e a két ,,város"Massouri és Myrties,de nem azért,mert szeretem a tömegnyomort,hanem mert rájöttem Krétán,hogy kell egy kisebb életnek lenni ahhoz pl.élõzene egy tavernában,teli helyiekkel..stb...hogy jól érezzem magam.Pár percig tényleg érdekes a madárjárta terep,de egy idõ után inkább nyomasztó,mert ugye azért az ember társas/ági lény,vagy mi...Mégegyszer köszönöm,eddig is tervbe volt véve ez a gyöngyszem,azt hiszem,hamarosan látnom is kell!
Nerzsike! A képeidet már dícsértem eggyel feljebb most olvastam el a beszámolódat is. Az is tetszett, sok jót leírsz benne. Nekem egy kicsit rövid, még örültem volna még sok-sok infónak a nagyobb falvakról, a hangulatokról, hogy hol a legszebb, leggörögösebb. De nagyon örülök, hogy valaki írt errõl a szép szigetrõl végre.
Meddig tartott a hajóút ponrosan Kosról Kalymnosra, és Kalymnosról Lerosra??? Szerinted Kosról érdemes elmenni Lerosra (vagy túl sok idõ megy el az utazassal)?
Kedves Vojandi!
Mi Kosról Kalymnosra a Zeusz nevû kompjajóval mentünk át ( és vissza). 50 percig tartott az út. Kalmnosról Lerosra egy kisebb helyi járatú hajóval mentünk, s ennek az ideje is 50 perc. Reggel 7-kor indul Myrtiesbõl és délután pedig naptól függõen 14, vagy 15 órakor vissza. Barátaink - akik Kosról átruccantak Kalymnosra - helyi hajóval tették meg, mely nagyon gyorsan rövid idõ alatt vitte át õket. Errõl igazándiból nem tudok többet. Üdvözöllek!
Szia Nezsike!
Köszönöm szépen az infót. Akkor megéri Kosról nem csak Kalymnosra, hanem Lerosra is kirándulni. Természetesen egy- egy egész napot szentelve mindkettõnek. Az egy órás út valóban nem sok.
Üdv: Andi
Kedves Nerzsike!
Férjemmel és a barátnõmmel két hét múlva megyünk Kos szigetére (Marmari) és szeretnénk átmenni Kalymnosz szigetére is. Meg tudodd mondnani, hogy Pothiában a kikötõhöz közel találunk-e autókölcsönzõt? Egy nap alatt a szigetbõl mennyit tudunk megnézni? Vagy inkább két napot kéne rászánnunk?
Nagyon tetszett az útleírásod, élvezetes volt nagyon, és rengeteg információval is szolgáltál. Nagy hiányt pótoltál ebben a témában. A fotóidat hol találom meg?
vojandi!
Ha van módod Lerosra eljutni, garantáltan beleszeretsz. Mi is átmentünk, és nem gyõztünk álmélkodni, ezt a kalymnosi albumomban megpróbáltam prezentálni )926-1039-ig)
margitka!
Mi 17 napot töltöttünk a szigeten, és még ez is kevésnek bizonyult:-)
Kösz. Csodásak a fotóid, az imént már megnéztem õket! Ilyenkor mindig mérgelõdök, hogy milyen rövid is a nyaralásra szánt idõ, meg az évi rendes szabadság. És még annyi gyönyörû hely van a világban...