Farek - nagyon jók a képek! külön örülök, hogy csináltatok a Sakis-ról is; így kissé átfogóbb képet alkottam róla....
de már csak 27 nap és megnézem személyesen is ezt a csodás kisvárost!
Szia Farek!
A Diogenis apartmant nem láttátok véletlenül?! Képeket már néztem, de kíváncsi lennék személyes véleményrõl is! Milyen messze lehet pl. a parttól? jó-jó az irodában mondták, meg a katalógus is írja, hogy 300 m, na de milyen hegymenetben?
Nekünk jó! Csak nem akarom azt, hogy most megbeszélünk egy idõpontot és pl. pont az nap megyünk mondjuk valami fakultatívra és nem tudunk ott lenni, Ti meg csak vártok! De amúgy nem rossz ötlet! Páromnak 23.-án lesz a Szülinapja, tehát akkor tuti hogy a városban bulizunk egy hatalmasat! Csatlakozhatnátok?! Vagy mondjuk tervezünk egy Corfu aquapark látogatást is, meg persze kékbarlang Paxoson! Valamit majd kitalálunk! Még üzenek az indulásunk elött! Tehát még ezen a héten!
Persze, tudom, hogy így nem olyan egyszerû! De a sznapi buli 23-án nagyon jól hangzik! Addig meg kitaláljuk, hogy hol merre, meddig...!!! Még dumáljunk róla
Szia! Mi több helyen is ettünk,szerintem minöségben mindegyik jó,csak az árban és a menyiségben van külömbség! PL volt olyan hely ahol 5,50 eu-ért ettem suvlakit két pálcika husal,van ahol 7,50 volt egy pálcika husal. De a legjobb hely a kikötöben a sétányon ZORBA étterem ott jo az ár is és nagy adagot adnak,csak van amikor várni kell asztalra mert este20-23ig tömvel van! Vannak nagyon jo koktél bárok ahol este 18-tol 5 eu-ért adják akoktélokat akár milyet iszol!
Szia farek007!
Milyen az idõjárás? Este lehûl a levegõ? Engem is érdekelne a Diogenis apartman.Tényleg olyan forgalmas és veszélyes az út arra?
A Tango Clubot használtáttok?
Köszi elõre is!