Szálláshelyek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 466
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76870 Üzenet linkje2008-08-14 08:23:09 

Ferrari icon_exclaim.gif
Én adom meg a választ www.ostria-thasos.gr

Üdv:Robi

Legutóbb cserrobi szerkesztette (2008-08-14 08:24:33), összesen 1 alkalommal
# 467
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76871 Üzenet linkje2008-08-14 08:23:51 

# 468
Berisolya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76925 Üzenet linkje2008-08-14 12:50:40  Kérdés

Sziasztok! Nem tudjátok, ki az IBUSZ-os idegenvezetõ aug.végén a Hotel Gerakiniben? kösz
# 469
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76928 Üzenet linkje2008-08-14 13:06:00 

Szia vojandi!

Sajnos most végképp nincs idõm irni "kiadós" élménybeszámolót,csak nagyhirtelen a szállásról szerettem volna irni,azért is ide irtam,nem a Zante topikba.Tünõdtem a kérdéseden,mit szerettem meg nagyon Zantéban,és azt mondhatom,amit itt szerettem az nem Zante,hanem görög.Ha érted,mire gondolok...szóval amit szerettem,az meglenne Korfun is,Krétán is,stb.Mindenképpen visszatérek a témára,ha érdekel,de a fotóalbumot is futtában tettem fel,nagy munkában vagyunk!Azért benézek olvasgatni...

# 470
Byca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77740 Üzenet linkje2008-08-19 22:23:25 

Szép jó estéticon_biggrin.gif

Segítséget szeretnék kérni,ha valaki tud legyen szívess segítsen aug 31.-én utazok ki rodoszra és felvilágosítást szeretnék kérni a Chaplin apartmanról. ha valakinek van valami infoja róla kérem vagy itt vagy a byca@citromail.hu címre írja már meg. (falirakin van az apartman de sehol nincs egy fénykép a szobáról és igy eléggé rossz hogy most mire lehet számítani)nem akarok remete életet éni a nyaralásom alatt köszönöm a segítséget elõre is:DDDDDDDDD

# 471
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78610 Üzenet linkje2008-08-25 18:26:24 

Kedves Fórumozók!

A képen látható szállás egy 3 csillagos szálloda Lido di Jesolón,ahol az idén laktunk.Az ajtóra kiragasztott árlista szerint 65 Euro a nypidija.Eszembe jutott,hogy a legolcsóbb,legcikibb görög szállásunk sem volt ilyen gázos,és ,hogy mit össze cikkeztek,vetitenek az olcsó görög nyaralásról...ja és a méregdrága olasz fürdõszoba berendezések a szzalonokban...egyébiránt a Montecatiniban lévõ másik 3 csillagos szálloda is csak egy gondolattal volt különb...érdekesek ezek az olasz szállodák!A közös helyiségek-recepció,bár,hall,étterem,stb-nagyon izlésesek és szépk,de a szobák valami katasztrófálisak...ilyen izléstelen helyen még nem laktam!A legolcsóbb görög apartman is különb volt ennél...

# 472
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78643 Üzenet linkje2008-08-25 20:58:41  Válasz a #78610. hsz-ra Előzmény #78610

Szia Miskolciutas icon_smile.gif
A montázsban szereplõ utolsó elõtti kép csak nem 1 magyar
munkásszálláson készült icon_wink.gif
Elképesztõ icon_mrgreen.gif *** icon_question.gif -kemények az olaszok!

# 473
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79010 Üzenet linkje2008-08-27 22:48:12 

Lehet, hogy van akinek nem újdonság, de nekünk az volt:

Most olyan apartmanban voltunk, ahol 9 naponta van a turnusváltás, ez idõ alatt sem ágynemût nem cseréltek, sem semmit és nem is takarítottak (persze mi takarítottunk, mint mindíg), s szemetes kuka is csak az utcában volt, nem pedig az apartman udvarán.
Törölközõk sem voltak, bár azt nem is használnánk, mert mindíg viszünk magunkkal itthonról jópárat.
A fürdõben és a konyhában nem volt dugó a mosdó és a mosogatóhoz, a páraelszívó olyan hangos volt, hogy..., hogy csak na.
Nem volt ablak, csak a konyhán és a fürdõben (a szomszédunknak még a konyhán sem volt ablak).
A tükör alatti asztal fiókja már akkor szétesett, amikor a fickó megmutatta az apartmant...

# 474
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79140 Üzenet linkje2008-08-28 22:11:53  Válasz a #79010. hsz-ra Előzmény #79010

Jox! Sajnálom, hogy idén nektek is jutott ilyen rossz tapasztalat. Tavaly tudod, nekünk is hasonló volt!
Remélem azért a jó és szép dolgokból több volt, és késõbb már csak az jut majd eszedbe, ha erre az útra gondolsz!? icon_lol.gif

# 475
Timóka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80098 Üzenet linkje2008-09-05 10:17:42 

Sziasztok! Jövõ héten utazunk Nei Poriba. Tudna valaki írni a Villa Mara apartmanházról? Elõre is köszönöm!
# 476
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82446 Üzenet linkje2008-10-04 12:43:35 

Kakadu és h.apci talán emlékeznek még ERRE a hozzászólásomra.

Görög internetes oldalon talált szállásnak írtam mailt, és a végén a magyar Dias Zeus irodához küldtek...

Közben neten lefoglaltuk a Marion's Apartments nevű szállást, melynek kapuján azonban az Odysia Apartments tábla lógott. Csak az udrvarban állva rémlett valami, hogy nagyon hasonlít arra az Odysiára, ami a Dias Zeusnál volt.
Most itthon megnéztem és ugyanaz!!!!!!!!!!!!!!

Érdekelne nagyon, hogy valaki lakott-e már ott nyaralása során a Diasszal?? Mert a mi ottlétünkkor csak németek és hollandok voltak ott és a tulaj is mondta, hogy csak magánúton adja ki és egész nyáron összesen egy magyar volt ott.
Létezik olyan, hogy egy utazási iroda annyira ne tudja eladni a szállását, hogy egész nyáron csak egy ember menjen oda??

Itt valami nekem nem kóser.

De akit érdekel, leírnám ide a szállás paramétereit:

A szállás Kos várostól 3,5 km-re fekszik, igazából már nem is Lambiban, hanem attól is kijjebb. A közelében semmi sincs, viszont közvetlenül a bevezető úton (úgy 50 méterre az apartmantól) van egy taverna és egy szupermarket, 100 méterre pedig a városba járó busz megállója. A tengerparttól csak a főút választja el, de nem szép partszakasz: homokdűnés-bozótos, köves, védtelen, erős hullámokkal, időnként egy-egy összedőlt katonai bunkerral ékesítve.
A hatalmas kertben 10, kétemeletes ház áll, azaz 20 apartman található. Kívülről nagyon szépek, a kert tele van pálmákkal, leanderekkel, hibiszkuszokkal. Vannak parkolók a bérelt autók számára és egy grillező hely, hosszú asztallal fedéllel, ahol a nyaralók esténként összeröffenhetnek.
Földszinti apartmant kapunk. Első helyisége tágas, ebben van a konyhapult, négy személyre asztal, székek, evőeszköz, és egy pótágy. Beljebb van a hálószoba, két összetolt ággyal és elegendő szekrénnyel. A fürdőszoba kicsi, a zuhanyzótálca előtt nincs függöny, zuhanyzáskor a víz mindenfelé spriccel, kanális szag van, és csak kb. este 7-ig folyik meleg víz. Takarítás nincs. Törölközőt és ágyneműt hetente egyszer-kétszer adnak, magad cserélheted, magadnak kell a szemetet elvinned és takarítanod is magad után. WC-papírt sem adnak. A berendezés ősrégi, csúnya, de minden célt ki tud elégíteni, a konyha jól felszerelt. Minden ablakon van szúnyogháló.

A szállás elérhetősége:
Homepage: https://www.urlaub-anbieter.com/marion.htm#Urlaub-Ort-Kos
E-Mail: pamboskos@yahoo.gr
Tulaj: Marion és Giannis Pambos, Plati Kiparissi, 85300 Kos
Telefon: 0030 22420 25492 (este)
Beszélnek németül és angolul is.
Fekvését a Google Earth-ön: Odysia Apartments név alatt lehet megnézni (Kos, Lambi)

Mindezeket a hátrányokat előre nem tudtuk, de mivel a szállás ára egy napra 23 Euro, gyanítottuk is, hogy valami nem lesz kóser, nem mérgelődtünk, úgy fogtuk fel, ezért a pénzért nem jár több, rendben van.

Képek:

A képek azért homályosak, mert elfelejtettem a fényképezőt éjszakai felvételről visszaállítani.

Legutóbb vojandi szerkesztette (2008-10-04 13:23:58), összesen 1 alkalommal
# 477
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82447 Üzenet linkje2008-10-04 13:12:56  Válasz a #82446. hsz-ra Előzmény #82446

Minden lehet és az ellenkezője is... icon_rolleyes.gif

A http://www.urlaub-anbieter.com weblapot régebben szoktam nézegetni, de a vége mindig anyázás lett... icon_rolleyes.gif

Ha egy szállás két főre 23 Euró/nap, akkor már lapozok is... icon_rolleyes.gif

Majd belejössz... icon_wink.gif icon_razz.gif

# 478
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82449 Üzenet linkje2008-10-04 13:22:38 

Alapjában nem volt bajunk a szállással, a fürdőszobai állapotokat én nagyon undorítónak találtam, párom az árral viszonyítva elviselhetőnek. Ezen kívül teljes mértékben elégedettek voltunk. Ezért, ha valaki elfogadja ezeket a körülményeket is, akkor merem a szállást ajánlani, mert tágas, kényelmes volt, szép környezetben feküdt és kedvező volt a fekvése a városba jutáshoz is (a strand nem volt szép). De aki sokat járkál, annak kiindulópontként megfelel.
# 479
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82450 Üzenet linkje2008-10-04 13:26:45  Re:

h.apci írta:
Majd belejössz... icon_wink.gif icon_razz.gif

Ne értsd félre h.apci, mi nem akarjuk feltétlenül mindig a legolcsóbbat. Ez egy kivételes eset volt. Az eddigi szállásaink általában ennek duplájáétr voltak és azoknál tényleg egyetlen szavam sem lehetett...Szóval, ha nem nézünk annyira a pénzre és nem szorít az idő a választásban, nyilván én is találok kedvemre valót. Szóval nem azon múlt, hogy "bénák" lettünk volna, hanem különösebben nem is érdekelt...

# 480
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83156 Üzenet linkje2008-10-15 14:50:08 

Szept.23-30-ig Tolo Stavros apartman! Mai napig emésztem szálásunk emlékeit!A központhoz nem volt messze tulképpen a partra is hamar leértünk na de hogy? Vagy épitési törmeléken és egy kutya tetemen melett vagy kicsit feljebb a Blu skay hotel területén keresztül .Tulképp ez az apartman egy rendezetlen területen áll.7-es szoba folyosó vége.Bejárati ajtó kulcs visszintesen tolva a zárba nyitja icon_smile.gif Van minden ami a katalógusban szerepel csak éphogy nem ugy müködnek ahogy az ember megszokta csendes hétköznapjaiban. Fürdöszoba kicsi lapjával kell közlekedni ,ablak van de zsaluszerüen vannak benne az üvegek tehát ha kinyitod kettö három lecsuszik igy záráskor igazitani kell .Wc tetöt a hátaddal kell tartanod mig dolgod végzed mert a viztartálytól nem fér el.Természetesen papirt kukában gyüjteni és saját magad viszed ha teli van az elsö nagy konténerbe amit nem a szálás melett találsz hanem a partra menve félúton. Na a tv szoba antenna amit hiába forgatsz mindenböl duplán látsz (3 adót lehetett fogni).Hütö szekrény csak napközben müködtetve mert éjjel a zugástól aludni nem lehetett. Pókháló, csótány , na az is volt ! Plussz a felettünk levö hölgy fapapucsban serte pertélt .
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 31 32 33 ... 36 37 38   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu