Most látom, hogy kerestél táncos-bulis helyet=discot.
Nos Platamonas határában van 2 disco. Kicsit kiesik, szóval kell sétálni
Mi amikor tavaly voltunk..hááát nem igazán volt buli. Még azt mondták, hogy szombaton nagyobb élet van, de mi akkor Athénba mentünk szóval errõl nem tudok nyilatkozni
Mi azt hiszem 3*bepróbálkoztunk, de utána inkább felszöktünk Paraliára.
De ez már egy másik történet..
Jox! Sziro! Mindkettõtöknek kívánok nagyon jó utat és gyönyörû nyaralást!! Én csak átutaztam még Platamonason, de nagyon tetszett, idén is szeretnék majd én is elnézni oda is!!!
Jox! Sziro! Mindkettõtöknek kívánok nagyon jó utat és gyönyörû nyaralást!! Én csak átutaztam még Platamonason, de nagyon tetszett, idén is szeretnék majd én is elnézni oda is!!!
Hozzatok sok-sok szép fotót!!!
Kedves Anikó!
Köszönöm, igérjük jól fogjuk érezni magunkat! Mire visszajövünk, már Te is készülõdhetsz Az az érzésem, hogy nagyon szívesen visszafordulnék veled , de akkor már csak vágyakozhatok és jó utat kívánhatok neked
Ne félj Sziro, én nem siettetem az idõt, kívánom, hogy nagyon-nagyon lassan teljen az idõ, amolyan görögösen, amíg kint vagytok! Még biztos "találkozunk" indulás elõtt itt a hellaszon!
Hozzatok sok-sok szép fotót!!!
Köszi!
Mi is csak a fõútvonalról láttuk a falut, de a környék és Panteleimonas is nagyon tetszik a képek alapján.
Megyünk majd Athénba is meg még pár helyre, Velikába is valószínûleg elmegyünk majd körülnézni.
Panteleimonasba feltétlenül menjetek fel, hisz ott van a közelben. Az csodaszép kis falu, jó étteremmel. Mi is tervezzük, hogy Platamonast és környékét jobban felfedezzük, és Kokkino Nerot, Velikát is, ha sikerül!
De azért a Te "meglátásod" is érdekel. Több szem, többet lát!
Olvastam, hogy most rövidebb lesz a nyaralásotok a szokottnál. Azért remélem ugyanolyan jól sikerül, mint szokott!? Én kívánom nektek!