Nem megy senki kozuletek szeptemberben Olympic beachre vagy Paraliara???
Szia!
Mi szeptember 01-jén indulunk Paraliára. Én nézehetem az idõjárást már most is, hogy mi újság arra felé, egyenlõre tombol a nyár, sõt 20.-án 37 fok is lesz. Nem hiszem, hogy szeptemberben már hideg lenne, talán tényleg a reggelek és az éjszakák már hûvösebbek, de szerintem egyáltalán nem fogja az idõjárás elrontani a nyaralásotokat. Mi mindig szeptember elején mentünk nyaralni Görögországba, semmi probléma nem volt idõjárás ügyben. Ne izgulj!
Én 2000-ben szeptember 18.-án indultam Görögországba. Vrasna-n még szeptember 25.-én is lehetett fürdeni, mert 1 nap kivételével, 30 fok körül járt a hõmérséklet napközben. De az az egy nap sem volt hideg, csak nagyok voltak a hullámok, és mivel félek a víztõl, nem pancsikoltam. De nagyon szépen barnultam!
Most szeptember 8.-án indulok, de nincsenek félelmeim az idõjárással kapcsolatban.
sziasztok!
cask egy gondolat az idõjárásról: mi tavaly szept. 5-én érkeztünk Paraliára, egy csodaszép hetet töltöttünk ott. Egyetlen olyan nap volt, amikor egy kicsit esett az esõ, hûvösebb volt, nem lehetett fürödni. Ezen a napon átsétáltunk Olimpic Beachre, tehát nem unatkoztunk. Egyébként a reggelek voltak egy kissé hûvösebbek, de hamar felmelegedett a levegõ. Elõtte 2 évvel Sartin voltunk és akkor is szeptemberben, nem volt okunk panaszkodni, szinte mindennap 30 fok körüli hõmérséklet volt. Szóval csak semmi pánik!
Szia!
Mi is 22-én megyünk és 31-én indulunk vissza.Intersun utazási irodával megyünk.Már nagyon várjuk és minden infónak örülünk.Már csak egy hét....Valaki tud valamit az elitII apartmanról???
Szia!
Mi tavaly az Elit II-ben voltunk,szüleim idén is odamentek vissza.Az Omiloshoz van közel,de nem a fõutcán van.Nagyon tiszta szerintem,és tágasak a szobák is,és az erkély is.Nekünk pl nagyon nagy teraszunk volt.Szóval ne aggódj,a szállással nem lesz baj,bár szerintem mással sem : )
Izgultunk az idojarasal kapcsolatba de mivel tobben irtatok hogy nem lesz gaz szeptemberben az idojarasal igy nektek koszonhetoen megnyugodtam es mar szamolom a napokat az indulasig igaz meg van 22 nap de remelem hamar eltelik.
Eddig minden evben 1 hetre mentunk Gorogorszagba nyaralni de most 2 hetre megyunk es ezert is varom nagyon mert azert 2 het az nem 1 het, nekem szemely szerint nem nagyon volt eleg az egy het mert nem tudtunk mindent kiprobalni es mindenhova eljutni 1 het alatt.
Az iden minden keppen szeretnek eljutni Athenba mert ott meg nem voltam, ha valaki volt kozuletek leci irjatok meg erdemes elmenni mert hat eleg hosszu az ut meg koltseges is es szeretnem ha megerositenetek hogy megeri
e?
Meg egy kerdesem lenne nem tudja valaki menyiert lehet berelni az iden ATV-t paralian???
Koszi mindenkinek az infokat az idojarasal kapcsolatba.
Ha két hétre mész akkor szerintem nem kérdés, hogy bevállaljátok-e Athént?
Hiába fárasztó, és rövid az ott tartózkodás, sose tudhatod, hogy következõleg mikor lesz lehetõséged megnézni a várost.
Én nem bántam meg, hogy elmentem, és akik velem voltak azok sem bánták meg
Sziasztok ! A Hotel Orea Eleniben még nem volt senki ? Eddig hiába kérdeztem róla. Szeptember 1-én indulunk. Remélem jó választás volt. Már megy ezerrel a visszaszámolás.
Sziasztok ! A Hotel Orea Eleniben még nem volt senki ? Eddig hiába kérdeztem róla...
Ez igaz; ráadásul nem is mostanában kérdezted... Itt van a weblapja, valami ebbõl is látszik: https://www.hotel-oreaeleni.gr
Úgy tudom, egy teljesen átlagos, egyszerû szálloda. Amikor én utoljára arra jártam, esténként az összes erkély valami rettenetes kék vagy inkább lilás fénnyel volt kivilágítva; borzasztó volt! A weblapon is van ilyen kép - csak nem dicsekszenek vele? Nem is ült kint senki! Ez olyan erõs fény, hogy "beteríti" a szobát is, ha nincs a sötétítõ behúzva; hogy' lehet így aludni? Amúgy jó helyen van (a képen a baloldali épület)... Az elõtérben a kis csehó nem rossz!
mi az orea eleniben vacsoráztunk minden nap, személyzeti kaja. ehetetlen. szegény idegenvezetõknek ezt kellett enni egész nyáron. menzakaja. õsszel meg, mikor a szerb gimisek ellepik paraliat, akkor ebben a hotleben is voltak majd minden szobában,m és az erkélyen sztriptízeltek, üvöltöztek meg minden., ennyit tudok mondni az orea elenirõl. amúgy jó helyen van, mert a caraveltõl 1 percre van:)