Párom volt már. Szerintem még együtt is fogunk menni. Zsebkuty, köszi a precízséged, hogy a nevén nevezted: Dominikai Köztársaság. Én hülyét kapok, amikor valaki csak azt mondja "Dominika", mert a Karib-tengeren kicsit délebb van egy Dominika nevû sziget és nem illendõ keverni a kettõt.
Jan-es, Bora-Bora? Egy darabig nekem is az álmom volt. De most már úgy gondolom, hogy egy ilyen pici szigetért nem utaznék annyira nagyon sokat, meg a pénzért is kár lenne bele. Ha már mennék, jó lenne belõlük (a francia polinéz szgk-bõl) többet látni egy csapásra. De hát ez nekem is álom marad.
Jó-Jó,persze,de mennyi az a pár hónap???Azért kb.3hónapért én is odaadnám,ha lenne... DE olyan szép helyek vannak a világban,igazságtalanság,hogy nem tud valaki elutazni azért,mert luxus!MINDENKINEK életében 1x,,járhatna"1luxusút!!!
3 hónap????
Az már lehetne alku tárgya
Igazából nem tudom, hogy használni fogom-e valaha az vízumomat. Csak a munkahelyemen volt egy lehetõség a könnyített vízumszerzéshez és kihasználtam az alkalmat... Végül is nem kér enni
Én már jó pár éve nem vágyom más országba... és ha megtehetném, hogy egy luxus útra befizetek - amitõl SAJNOS mostanában nem hiszem, hogy félnem kéne - inkább abból a pénzbõl egy nagyon hosszú görög körútra mennék - autóval, persze, nem szervezetten. Elõször a szárazföldön, aztán behajóznám a lehetõ legtöbb szigetét Hellasznak
Azt rötyögöm,hogy nagyon meglátszik,jelenleg mivel is elégednénk meg,mi GÖRÖGfanok,mit nekünk Bora-Bora,Seychelles-szigetek!!!A mi szivünk már csak második hazánkért dobog!!!
Én is úgy tennék az év felében,mint Petros, a másik felében pedig másfelé kacsintgatnék. Nekem más helyek is fontosak, nem csak Görögország, de sokszor, ha máshova megyek, szinte fáj, hogy abban az évben nem voltam Görögországban. így volt az idén is, és felforgatva a környezetem idegrendzerét, megtettem mindent, hogy legyen Görögország is.
Zsebkuty, nekem megvolt az életem 1 "luxusutazása" (luxus éppennem volt, apartmanban, ellátás nélkül, olcsó jeggyel, egy görögországi nyaralás árán) Mauritiuson, de elmosta a hurrikán. Azóta nem is vágyom ilyen helyre. - annyira