Anikó!
Remélem,hogy így lesz,autóval megyünk ez sokat segít,Stavrosba úgy megyünk mint haza.Jó lenne találkozni hisz majdnem szomszédok leszünk mi a Nick apartmanba megyünk és az szomszédos a titekével.Ja és fürödni mehetünk a ti medencétekbe.
[quote=" Cilla, Josza! Van esetleg valami híretek a szobákkal kapcsolatban? Csak annyi érdekelne, hogy mivel két szobát foglaltunk, lehetne-e esetleg egymás mellett?
[/quote]
Szia Anikó
Mind a két apartmant ugyanazon a néven foglaltátok, amit elküldtetek?
Ha nem priviben küldd el a másikat is. Pénteken beugrok az irodába.
Üdv: Josza
Bocsika! Akkor tényleg elképzelhetõ, hogy találkozunk! Bár sokat segítene, ha tudnánk egymásról valamit, amirõl megismernénk!
Remélem én is megszeretem majd Stavrost, hisz ha ennyi rajongója van, akkor biztos jó hely lehet!?
Anikó!
Különös ismertetõ jelem egy 5éves mindíg csicsergõ,ugráló kis lány,egyébbként mi a fényképedrõl azt hiszem meg ismerünk.Szombato /6-án/ biztos ott leszünk a mítingen amit tartanak.
Köszi bocsika! Majd figyelem az ilyen különös ismertetõjelekkel rendelkezõ "egyedeket"!
Nem tudom majd, hogy mi hol leszünk akkor, mert mi a keddi turnusváltással megyünk, és szerintem nekünk máskor lesz a megbeszélés, de biztos,hogy találkozni fogunk.
Én már annyira izgulok, el sem hiszem, hogy ilyen közel van már az indulás napja! Nemrég még olyan sok számjegybõl állt ez a dátum, most meg már csak 13!
Anikó!
Nektek persze,hogy nem akkor lessz a tájékoztató,de a Mare étteremben szokott lenni ami a Stavros beac apartman mellett van .Nagyon aranyos Magyar -Görög "Lányok" üzemeltetik Kati és Kriszti.REmélem rá találunk egymásra .úgy is régen szeretnék veled találkozni.
Köszi bocsika! Aranyos vagy! Majd szombaton úgy intézem, hogy valahol összefussunk, dehát pár napig azért ott leszünk mindannyian, akármelyik este is találkozhatunk.
Remélem így lesz!?
Igen már nagyon várjuk mi is Ági! Amikor hazaértünk mindenrõl részletesen beszámolok majd, és tényleg remélem, hogy összejön a találkozónk.
Majd gondolok minden itthonmaradó hellaszosra!!!
Köszi htrose! Ne haragudj, csak most néztem ide, hogy már rég írtál nekünk. Remélem én is megszeretem majd Stavrost, bár mindig olvasok róla rossz véleményt is, de hát ez minden helységgel így van szerintem. Van, akinek egyik hely jön be, másoknak a másik. Nem vagyunk egyformák, szerencsére!
Köszi a jókívánságokat, remélem jól fogjuk magunkat érezni!?
Kedves Anikó, végre te is egy héten belül!!! Egy hét múlva ilyenkor már a szeretett görög földön lesztek!!!
Szerintem te mindenhol jól érzed magad, biztos Stavros is nagyon jó lesz!!!