Mi reggel 3/4 5-kor indultunk, 3/4 3-ra kellett kint lenni, 2-kor indultunk itthonról. Egyáltalán nem aludtunk semmit.
Akkor sötétben fogtok buszozni. kb 2és fél óra a transzfer. Éjjel 1-2 körül fogtok a szállodába érni. Legalább nem lesz olyan meleg.
A Hotel Miradorban voltunk, ha arra sétálgattok nézd meg.
Igen, kb 5 szálloda van két szladi között, a Miradort úgy találod meg, hogy Alanya fele indulsz. a hegy elõtt az utolsó közvetlen vízparton.
Biztos felejthetetlen 2 hét áll elõttetek.
Még egyszer nagyon jó utazást és nyaralást! Vigyázzatok magatokra !
Nagyon várom a véleményedet.
Neked is nagyon jó nyaralást kívánok és üdv a fedélzeten. Látom Valcsika megfertõzött.
Szia ferrari!
Nem volt nehéz, könnyû Ferit táncba vinni, még ha idén nem is sirtaki!
Várom már az elsõ jéghideg EFES-t!
Mondanám, hogy Neked is jó utat, de Te már dolgozol!
Megjöttünk, de most nem tudok írni, mert rossz a számítógépünk. Nyilvános helyrõl jelentkezem most is. Nem Hellasz Törökország. Nekem a legpocsékabb nyaralásom volt. Majd mesélek, ha lesz gépem és idõm.
Puszi Mindenkinek!
Most este érkeztem haza Horvátországból ( pontosabban Közép Dalmáciából)és már alig vártam, hogy megnézhessem a Hellaszt, milyen volt a nyaralásotok?
Mondtam Neked, hogy ez nem Hellasz. Vendéglátásban nagyon jók a törökök, de semmi egyéb pozitívum. Nekünk ráadásul hiába volt 20 m-re a tengertõl a szállodánk, a tengerpart alkalmatlan a fürdésre.
Sajnos már csak 5 napra tudtam elmenni, így leugrottunk Horvátországba....hát ez sem Hellasz. Az idén egyik nyaralás sem volt az igazi.