ANDRÁS!!!Látom,itt vagy...mizújs,hogy vagy ama messzeségbe?Simán elrepültél?Küldöm neked szeretettel a Youtubos videót,amit imádok,hallgasd meg,nézz be oda
is/Paul van Dyk/!!!
üdv a Stalis-I strandról,repülés rendben volt ,csak utastársak furcsaságait éljük túl.Ido-kafa,víz is ,Mythos kellemes .Wi-fi kapcsolat labilis .Még nagy a tömeg errefelé.
Nagyon köszi. Egyébként én az oúzót úgy iszom, hogy 2-3 dl Fanta citromlébe öntök egy felest, és sok jégkockát teszek hozzá! Nekem így ízlik, mert nem annyira erõsen ánizsos és nagyon kellemesen hûsít (egy ideig)!
Az nem jó, ha sokan vannak, de amennyiben hideg a sör és elég sokat iszol belõle, akkor elviselhetõ, hiszen nem tudod, hogy miért látsz olyan sok embert!
Szia Valcsi!
Sajnos nekünk most fogyott el az utolsó korty ( vacsora elõtt ittunk egy-egy kupicát).
Befogom pótolni. Bár már ott lennék, ülnék a teraszon kezemben egy jéghideg pohár Metaxa???????? De sajnos még 4 nap. Pedig már be is pakoltam. Nincs egykis jótündér közöttetek aki oda repítene??????
Valcsi még egyszer utoljára nagyon jó utat, és csodás élményeket.
Judithka
Az utóbbi idõben teljesen el vagyok havazva, és most láttam, hogy holnap már indultok. Nagyon-nagyon jó pihenést, sok új élményt kívánok Nektek! Vigyázzatok Magatokra!
Jó utat, és várunk vissza!
noni
Szia kedves Kvalcsi!
Te lennél az új fórumos Zsf is
Ha igen,ha nem,nagyon jó utat kívánok Neked (és Zsf-nek is)
Nem én vagyok, hanem a férjem! Õ eddíg nem foglalkozott számítógéppel, most kezdi el kapizsgálni a dolgokat, ezért is regisztráltam Õt. Már olyan mint egy sikító gépírónõ, örül. ha megtalál egy betût!