Elég rossz a Görögország térképünk, de még így is 3 találat van Megali Vrisi-re, egyik sem Lefkada-n van Persze ettõl még gondolom létezik az a település is, csak nem egy metropolisz gondolom.
Akkor viszont ez nem egy rossz hely; esténként könnyû bemenni a városba, jók a vásárlási lehetõségek és a jó strandok sincsenek messze, Pefkulia 5-6 km, Kethizma 10-11.
Hol találtad Popeye?
Kakadu: travel.hellasz.hu Koszonom szepen a valaszt mindenkinek! Tulkeppen teljesen mashol gondoltam az elobb leirt oldalon talalhato infok alapjan. Porto Katsiki-hez nincs irva tavolsag igy arra gondoltam a kornyeken van, vegulis kocsival semmi sincs messze De tenyleg ha Lefkastol 1750 akkor mashol nem is lehetne :O
Tényleg van
De azon meg elég rejtélyesek a jelölések, és valahogy nem stimmel, a települések mérete, az utak, szal az egy érdekes valami.
Jelmagyaráztot sem találtam.
De a második az tuti!
Egy gyors kerdes. Megali Vrisi merre van pontosan mert nem talaltam meg a terkepeken. Porto Katsiki kozeleben ha jol vettem ki...
Most esett le... Te oda mész nyaralni! Lefoglaltad úgy, hogy fogalmad sincs merre van!? Így mulat egy magyar úr! Akkor már nem árt, ha a nevét is tudod a szálláshelynek; itt a weblapja: https://www.apartmentsavra-lefkada.gr/english.htm - tehát Avra és nem Aura, ahogy a Hellasz.hu-n szerepel.
h.apci: Koszi Jaja oda megyunk "mulatni magyar" modra . Annyit tudtam rola hogy Lefkadan van. Neztem, hogy igazan nincs nagy tavolsag a szigeten es mivel autoval leszunk barhol lehet. Jox volt mar itt, O ajanlotta. A szallas honlapjat neztem mar korabban, de nekem onnan sem derult ki egeszen pontosan hogy merre is van.
Konkrétan betegre röhögtem magam, mivel az elsõ beírásodból egyértelmû volt, hogy lövésed sincs a nyaralásod helyszínérõl, de az igazsághoz az is hozátartozik, hogy egy-két mutatványom már nekem is volt, de ez szigorúan maradjon közöttünk!!!
Nyilvan nem vagyunk egyformak. Egy kicsi szigeten nekem nem az a fontos merre van pontosan, mivel kocsival megyek. Inkabb az szamit, hogy kulturalt legyen. Menyusban megbizom ilyen teren. Strandolni meg ugyis oda megyek amelyik strand tetszik akkor is ha a sziget masik oldalan talalhato. Mellesleg tavaly is tudtam hova megyek utazasi irodaval es mire mentem vele? Masik apartmant kaptunk mint amit foglaltunk es meg baj is volt vele.... Tolo
Kamena Vourla detto annyi modositassal hogy azt kaptuk amit foglaltunk csak aldatlan alapotban igy hat reklamaltunk...