Te most kötekedsz velem?
Nincs semmi gondom Andi érzéseivel és nem kérem számon Tõle, hogy miért ilyen érzésekkel utazik Kosra. Szíve joga, hogy úgy érezzen ahogy akar! Kalymnos tényleg gyönyörû (bár alig láttam belõle valamit) és éppen ezért vissza is fogok menni valamikor oda, hogy jobban megismerjem.
Remélem Andi azért jól fogja érezni Magát Koson is, ha nem akkor meg így járt, rosszul választott. Nem tetszhet mindenkinek minden. Nekem nagyon bejött. Én Zantéért nem vagyok oda (jártam ott), nem az én világom a szépségei ellenére.
Én nem értelek Andi.
Miért mész Kosra, ha egy kicsit sem vonz? Miért nem Kalymnosra mész, ha oda vágysz? Mi az hogy vészmegoldás, meg hogy Kos elvette tõled Kalymnoszt? Mintha valaki fegyvert tartott volna a fejedhez, hogy menj Kosra, nem értem. Ne Kosra légy dühös, csak magadra lehetsz mérges, te foglaltál oda nyaralást, vagy nem?
(Ha gondolod, majd én elmegyek helyetted Kosra, nekem tetszett. )
Hehe, ez tetszik, ahogy idegesítelek titeket ezzel, hogy nem akrok oda menni. Aki nem ért meg, azt is megértem, nem is várom el. Kónyu megértett (köszi Kónyu): ezek érzések. Ez nem agyalás, hanem egy belsõ hang. Kedves Kristin1, én most itt nem magyarázkodok (csak nagyon röviden), mert ez nem az a topik. Máshova nem tudtunk utazni, mert az idei anyagi korlátok igen szûkek magánügyi dolgok miatt és egyetlen nap alatt kellett mindent elintézni (repülõjegyfoglalást) munkahelyi okok miatt, amit szintén nem magyarázok most itt el, hanem majd a kószi beszámolómban... talán.
Talán maradjunk abban, hogy nem muszáj belekötni ebbe az egészbe, hanem egyszerûen akceptálni lehetene valahogy? Aki ismer, tudja, hogy nem szoktam elhamarkodottan dönteni, fõleg utazást foglalni, nyomós okai voltak, hogy ez most így sikerült és (sajnos!) nyomós (és tragikus) okai vannak, hogy talán el sem tudunk utazni. PONT
Amúgy happy vagyok!!! és bocs a rengeteg offért, ha valaki még rágcsálni akarja a témát, légyszi priviben.
JASZASZ!!!Hát senki nem utazik erre a gyönyörû szigetre?Esetleg haza sem jött valaki?Nerzsike,mikor ti mentetek/de ez a kérdésem vonatkozik mindenkire,aki ott járt/mindennap lehetett a tengerben úszni,nem volt nagyon haragos a szél miatt vagy ott nem fúj olyan erõvel a környezõ szigetecskék védelmében?
Szió scotch!Már ezerszer láttam a gyönyörû képeid,nagyon kösz,hogy feltetted!Jövõre ide vágyom.Nagyon szeles volt augusztusban?Én inkább június vége-párti vagyok,nem tudom,milyen akkor...
Kedves Zsebkuty! Mi július 17-28-ig voltunk Kalymnoson. Mind a 12 napon verõfényes napsütés, 30-35 fok meleg- amit a fújdogáló szelecske enyhített- és a tenger csak egy picit hullámzott, de azt állandóan. Ez arra volt jó, hogy a gyerkõcök a parton "belerohanjanak" a kis fehér fodros hullámokba, és igazán élvezzék a tengert. Ja és a hangja éjszaka a világ legszebb altatódala!
Köszi Nerzsike a válaszod!Remélem,jövõre is visz oda az Aeolus,mert nagyon vágyom oda,fõképp a csodaszép naplementék ,,élõben"miatt,úgy tudom,majdnem mindegyik apartman bármelyik településen is vagy a tengerre néz.Én kimondottan imádok a hullámzás mellett aludni,nekem nem okozna az sem gondot,ha a nyugágyak lennének az ágyaink esténként,a párom azért már kissé finnyásabb/...férfi,tisztelet a kivételnek.../ Amiatt is tetszene a sziget,hogy olvastam,Massuri és Myrties szinte egybe vannak épülve,nincs távolság a szigeten,azért szeretem,hogyha a parton van jópár taverna,amik esténként megtelnek élettel és a naplementét egy fini vacsi közben élvezhetjük!