"...általad olyannyira favorizált Apollónnal..."egy szóval sem favorizáltam õket, jobban tennéd, ha megszámolnád, hányszor reklámoztad te az említett, mostanság már vastagon szedett apartmant. Az indexen Zsák már rég elküldött volna egy ilyenért a....
Nade kérem!!!Nyomatékosan kérlek benneteket,ne zrikáljátok már a másikat,nehogy még a végén az Indexhez hasonlóan EX-Lefkada legyen a topic cime,könyörgöm!!!!
Valaki egyszer elmagyarázhatná nekem, hogy ugyan miért kellene mindent benyelnem. Lefkáda ügyben évek óta fórumozok, az Indexes topikot is én indítottam a párommal és akkor töröltettem magam és minden korábbi hozzászólásomat amikor elqrvult az egész a sok személyeskedéstõl, offoktól, ott ma sem sokat javult a helyzet, összefüggéstelen, zavaros és a durva személyeskedéseket sem nélkülözõ hozzászólasait ott is vastagon elereszti Konyú. Akkor "megfutamodtam", úgy voltam vele, hogy disznóval nem birkózok, mert mindektten sz@rosak leszünk, csak õ élvezi! Hozzászólasaimban mindig kerülni igyekeztem a szentenciákat, max. tanácsot adtam és õszintén szólva a mai szpícs elõtt is értetlenül állok; én megadtam a hely elérhetõségét amiért felelõséget vállalok, amit eddig mindenki dícsért, ahol ha valaki több idõt tölt mint egy hetet, akkor egy-két nap grátiszt adnak, ahol az árajánlat valóban mindent tartalmaz, nincs utólagos próbálkozás; nos ebben mi a rossz, ezt miért nem tehetem meg?
Röviden ennyi a véleményem a dologról; mindenkinek a kérdésére a továbbiakban is reflektálok, kivéve természetesen a fentebb nevezettet; õ számomra levegõ.
Ne személyeskedjünk, drága egyetlen barátom (ugye nevezhetlek barátomnak, hamár a megszüntetett és szaganaki-ként reinkarnálódott nick-eden így szólítottál). Itt mindenki csak a véleményét írja le, Te is és én is. Ennyi. És most tényleg nem fogsz rám, levegõre reflektálni? Lehet, egyszer még be is tartod - legfeljebb kerítesz újabb nick-et. Ne szívd mellre, cimbi, béke Veled
Ez tényleg remek! Én szívesen veszem az ajánlásaid, tanácsaid!
És akkor ez a hely milyen messze van a parttól?
Engem június vége július eleje érdekel, jövõre akkor szeretnénk 11 napot ott tölteni, és ha már ennyi napról szó van, bizony nagyon bejön, hogy nem 5000 a szállás, hanem 3500
Nem ide tartozik, de ha valaki tud hasonló árat Kefalonián és Zakynthoson, kérem írja meg, mert ott is töltenénk pár napot