Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 646
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78401 Üzenet linkje2008-08-24 11:08:19  Válasz a #78400. hsz-ra

Szia Timur!
Köszönöm a választ.
Egy kicsit megnyugtattál, végre nem csak rosszat írnak róluk icon_biggrin.gif
Emeletes busszal voltatok és melyik hónapban? A wc-t lehetett használni (persze csak végszükség esetén)? Érdekes, mert általában mindig csak a negatívumokat írják le az emberek, pedig lehetne a pozitív dolgokat is.
Ha most a Te pár sorodat fogják olvasni, egy páran azért megnyugszanak majd icon_smile.gif

# 647
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78406 Üzenet linkje2008-08-24 11:22:43  Válasz a #78343. hsz-ra Előzmény #78343

Szia caleb!

Milyen negatív tapasztalatod volt a Dias Zeus Travellel?
Mi aug. 29-én indulunk velük Korfura.
A busz úttal vagy a szállással volt gond?

# 648
Caleb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78417 Üzenet linkje2008-08-24 12:13:25  Re:

pordanniki írta:
Szia caleb!

Milyen negatív tapasztalatod volt a Dias Zeus Travellel?
Mi aug. 29-én indulunk velük Korfura.
A busz úttal vagy a szállással volt gond?

Idézem az egyik hozzászólásomból:
Mi ma jöttünk vissza Poriból,és én is csak azt tudom mondani a Dias Zeus-al soha többé. 11-én délben kellett volna indulnunk,de telefonáltak hogy elõbb indulunk reggel 8-kor. A Tolo-sokkal raktak minket össze. Már 0.45-re ott voltunk,és a "nagyon kedves" idegenvezetõ akinek a neve Vass Bea,lerakott mindet egy kertbe,és eltûnt mint a kámfor,azt mondta majd 9-kor értünk jön. Ott csöveztünk a szabadba,szúnyogok ettek minket,WC a bozótosban.
Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír icon_sad.gif Olyan bunkó,és lekezelõ volt velünk,hogy legszívesebben felpofoztam volna.

# 649
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78444 Üzenet linkje2008-08-24 15:23:32  Re:

Kedves Caleb!
Én nem egészen értem a problémát. A probléma talán az, hogy a sofõrõk túl gyorsan érkeztek Nei Poriba? Általában az ellenkezõéért szoktunk reklamálni. Jobb lett volna a buszon aszalódni reggelig? Vagy valami macedóniai WC elõtt idõzött volna a busz? Mi biztos sétálgattunk, esetleg fürödtünk volna reggelig. Örültünk volna a bonus idõnek. Az, hogy az iroda összerakott Titeket a toloi csoporttal az teljesen rendben van, miután Nei Pori útba esik Tolo felé.

"Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír icon_sad.gif "

Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Beát egyébként hosszú évek óta ismerjük soha senkivel nem volt bunkó ok nélkül.
Üdv: Josza

# 650
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78448 Üzenet linkje2008-08-24 15:37:24 

Szia macsosz!

Ne keresd a pestiutas tavalyi kalandjait,mert nincs fenn...õk nem szoktak irni,de évek óta együtt nyaralunk-idén Vicca is csatlakozott hozzánk-igy tudom,hogy mi történik velük.Sartin voltunk tavaly,apróbb bosszuságok sora volt a szálláson,meg az örök 9 órás várakozás az Aeolus buszos utjainál...nem tudom,ez miért van nekik,de az mondja Pestiutas,hogy benne van a z utazási szerzõdésükben,hogy 9 órát állni kell a busznak visszafelé induláskor.Bár idén Zantéról jó néhány órával korábban elindultak,renitens sofõrök lehettek!

Fotóalbum van fenn az idei Zantei útról,beszámoló nincs,de ha valamit szeretnél,a lányod utjához,szivesen válaszolok!Laganas melyik részén lesz?Vagy melyik irodával,házban?

# 651
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78449 Üzenet linkje2008-08-24 15:39:24 

pordanniki!

Neked nem Korfu van beirva uticélnak!Hogy csináljátok az utat?

# 652
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78452 Üzenet linkje2008-08-24 15:45:09  Re:

anyuci68 írta:
Szia Macsesz!
Nekünk az Aeolussal "buszilag" volt legkedvesebb gondunk - sajna a szállással annál több -, bár visszafelé volt vagy 20 éves a busz, 55-60 a két sofõr, ennek ellenére hamar hazaértünk. Viszont 10 órát pihentek, mielõtt visszaindultunk, tehát este 7-kor indultunk haza. Apollonéknál ez max 2-3 óra.

Szia Anyuci!
Ezek szerint kaptatok egy plusz napot, amit akár fürdéssel, sétálással is lehetett tölteni. Én örültem volna neki.
Az, hogy a sofõrõk 10 órát pihentek azt csak helyeselni tudom. Minden sofõrnek kéne is ennyit pihenni 20- 24 órás út után. Meg kell próbálni ennyit levezetni aztán meglátjuk, lenne e kedved 2 óra pihenés után visszaindulni. Én a magam részérõl jobban szeretek kipihent sofõrökkel utazni. Sokkal bizonságosabb. Bár most kapnék 10 óra lehetõséget a tengerparton. icon_lol.gif icon_wink.gif
Az az igazság, hogy "ha vemhes, ha nem vemhes" mindig lesznek elégedetlen emberek. Ítélni meg úgy helyes, ha beleéljük magunkat a másik helyzetébe és csak olyat várunk el másoktól, amit mi másképp csinálnánk.

# 653
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78459 Üzenet linkje2008-08-24 15:51:14  Válasz a #78452. hsz-ra Előzmény #78452

Kedves Josza icon_smile.gif
Osztom a véleményed icon_exclaim.gif mármint a potya fürdés,séta terén.
Anyucinak is írtam:tõlem többet is pihenhetnek a sofõrök,ha addig engednek a tengerben lubickolni és nem felejtenek itt az induláskor icon_exclaim.gif

Legutóbb macsosz szerkesztette (2008-08-24 15:59:02), összesen 1 alkalommal
# 654
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78460 Üzenet linkje2008-08-24 15:53:57  Re:

josza2 írta:
...Én nem egészen értem a problémát...

icon_eek.gif Tiszteletre méltó, hogy fát lehet vágni a hátatokon, az sem zavar; nem engeditek, hogy bármi is elrontsa a nyaralásotokat. Pozitív hozzáállás kell mindenhez, ezt még elfogadom, de azért mindennek van határa... Nem tudom, mit tennék, ha engem 0:45-kor kitennének az üdülõhelyen egy kertbe csomagokkal és ott kellene dekkolni reggel 9-ig. icon_eek.gif icon_rolleyes.gif Valószínû, hogy kõ kövön nem maradna. icon_evil.gif Méghogy bónusz idõ... icon_rolleyes.gif

# 655
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78463 Üzenet linkje2008-08-24 15:57:59  Válasz a #78448. hsz-ra Előzmény #78448

Miskolciutas icon_smile.gif
Nagy nehézségek árán elõástam Pestiutas hozzászólásait és rájöttem. icon_exclaim.gif Csak a tapasztalataira voltam kíváncsi az Aeolussal kapcsolatban.

A lányom a Bozikis hotelba megy.Ma talán sikerül regisztrálnia ide.
Vagy dolgozik(nincs net)v.a Balcsin van icon_rolleyes.gif
De rajtam keresztül be-benéz a Zakhyntos topikra.
Nos...holnaptól személyesen tudja feltenni kérdéseit.
Engedelmeddel:ráduszítom icon_redface.gif
Üdv és Köszönet:Macsosz

# 656
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78467 Üzenet linkje2008-08-24 16:17:12  Válasz a #78449. hsz-ra Előzmény #78449

Szia Miskolciutas!

Valóban nem Korfu van beírva úticélnak, mivel Lefkadára megyünk, de a Dias Zeus korfui járatával. icon_biggrin.gif
A korfui járatról Igoumenitsanál szálunk le és görög távolsági busszal utazunk tovább Lefkadáig.
Mivel csak az Apollon szervez utat Lefkadára, de csak busz utat nem értékesít, ezért választottuk ezt a megoldást.

# 657
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78476 Üzenet linkje2008-08-24 17:54:24 

Grand tursrol mi a véleményetek ?Milyenek a buszos utjaik
# 658
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78482 Üzenet linkje2008-08-24 18:43:08 

Teljesen egyetértek Joszával. Én is inkább a tengerparton sétálgatam volna vagy bármi mást. Inkább elõbb legyek ott és ne kelljen a buszon zötykölõdni elzsibbadt lábakkal. Az meg hogy mikor hoznak vissza oly mindegy, ha tovább lehetek ott az még jobb icon_smile.gif Felõlem is pihenhet a sofõr akár este 7-ig is.
# 659
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#78484 Üzenet linkje2008-08-24 18:47:02  Válasz a #78460. hsz-ra Előzmény #78460

Nah jah engem is zavarna, mert ha on hibambol hamarabb odaerek vhova kocsival meg ok, mert lezarom az autot es azt csinalok ami jol esik. Akar meg aludhatok is bent. De igy??? Meg a csomagokat sem tudod ott hagyni es a "bonus idoben" setalgatni a sok motyoval...
# 660
Caleb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78491 Üzenet linkje2008-08-24 19:03:47  Re:

josza2 írta:
Kedves Caleb!
Én nem egészen értem a problémát. A probléma talán az, hogy a sofõrõk túl gyorsan érkeztek Nei Poriba? Általában az ellenkezõéért szoktunk reklamálni. Jobb lett volna a buszon aszalódni reggelig? Vagy valami macedóniai WC elõtt idõzött volna a busz? Mi biztos sétálgattunk, esetleg fürödtünk volna reggelig. Örültünk volna a bonus idõnek. Az, hogy az iroda összerakott Titeket a toloi csoporttal az teljesen rendben van, miután Nei Pori útba esik Tolo felé.

"Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír icon_sad.gif "

Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Beát egyébként hosszú évek óta ismerjük soha senkivel nem volt bunkó ok nélkül.

Kedves Josza!
Nem a söfõrökkel volt a bajunk,mint azt írtam az idegenvezetõvel volt bajunk. Hát velünk ok nélkül volt bunkó!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 43 44 45 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu