Szia Timur!
Köszönöm a választ.
Egy kicsit megnyugtattál, végre nem csak rosszat írnak róluk
Emeletes busszal voltatok és melyik hónapban? A wc-t lehetett használni (persze csak végszükség esetén)? Érdekes, mert általában mindig csak a negatívumokat írják le az emberek, pedig lehetne a pozitív dolgokat is.
Ha most a Te pár sorodat fogják olvasni, egy páran azért megnyugszanak majd
Milyen negatív tapasztalatod volt a Dias Zeus Travellel?
Mi aug. 29-én indulunk velük Korfura.
A busz úttal vagy a szállással volt gond?
Idézem az egyik hozzászólásomból:
Mi ma jöttünk vissza Poriból,és én is csak azt tudom mondani a Dias Zeus-al soha többé. 11-én délben kellett volna indulnunk,de telefonáltak hogy elõbb indulunk reggel 8-kor. A Tolo-sokkal raktak minket össze. Már 0.45-re ott voltunk,és a "nagyon kedves" idegenvezetõ akinek a neve Vass Bea,lerakott mindet egy kertbe,és eltûnt mint a kámfor,azt mondta majd 9-kor értünk jön. Ott csöveztünk a szabadba,szúnyogok ettek minket,WC a bozótosban.
Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír icon_sad.gif Olyan bunkó,és lekezelõ volt velünk,hogy legszívesebben felpofoztam volna.
Kedves Caleb!
Én nem egészen értem a problémát. A probléma talán az, hogy a sofõrõk túl gyorsan érkeztek Nei Poriba? Általában az ellenkezõéért szoktunk reklamálni. Jobb lett volna a buszon aszalódni reggelig? Vagy valami macedóniai WC elõtt idõzött volna a busz? Mi biztos sétálgattunk, esetleg fürödtünk volna reggelig. Örültünk volna a bonus idõnek. Az, hogy az iroda összerakott Titeket a toloi csoporttal az teljesen rendben van, miután Nei Pori útba esik Tolo felé.
"Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír icon_sad.gif "
Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Beát egyébként hosszú évek óta ismerjük soha senkivel nem volt bunkó ok nélkül.
Üdv: Josza
Ne keresd a pestiutas tavalyi kalandjait,mert nincs fenn...õk nem szoktak irni,de évek óta együtt nyaralunk-idén Vicca is csatlakozott hozzánk-igy tudom,hogy mi történik velük.Sartin voltunk tavaly,apróbb bosszuságok sora volt a szálláson,meg az örök 9 órás várakozás az Aeolus buszos utjainál...nem tudom,ez miért van nekik,de az mondja Pestiutas,hogy benne van a z utazási szerzõdésükben,hogy 9 órát állni kell a busznak visszafelé induláskor.Bár idén Zantéról jó néhány órával korábban elindultak,renitens sofõrök lehettek!
Fotóalbum van fenn az idei Zantei útról,beszámoló nincs,de ha valamit szeretnél,a lányod utjához,szivesen válaszolok!Laganas melyik részén lesz?Vagy melyik irodával,házban?
Szia Macsesz!
Nekünk az Aeolussal "buszilag" volt legkedvesebb gondunk - sajna a szállással annál több -, bár visszafelé volt vagy 20 éves a busz, 55-60 a két sofõr, ennek ellenére hamar hazaértünk. Viszont 10 órát pihentek, mielõtt visszaindultunk, tehát este 7-kor indultunk haza. Apollonéknál ez max 2-3 óra.
Szia Anyuci!
Ezek szerint kaptatok egy plusz napot, amit akár fürdéssel, sétálással is lehetett tölteni. Én örültem volna neki.
Az, hogy a sofõrõk 10 órát pihentek azt csak helyeselni tudom. Minden sofõrnek kéne is ennyit pihenni 20- 24 órás út után. Meg kell próbálni ennyit levezetni aztán meglátjuk, lenne e kedved 2 óra pihenés után visszaindulni. Én a magam részérõl jobban szeretek kipihent sofõrökkel utazni. Sokkal bizonságosabb. Bár most kapnék 10 óra lehetõséget a tengerparton.
Az az igazság, hogy "ha vemhes, ha nem vemhes" mindig lesznek elégedetlen emberek. Ítélni meg úgy helyes, ha beleéljük magunkat a másik helyzetébe és csak olyat várunk el másoktól, amit mi másképp csinálnánk.
Kedves Josza
Osztom a véleményed mármint a potya fürdés,séta terén.
Anyucinak is írtam:tõlem többet is pihenhetnek a sofõrök,ha addig engednek a tengerben lubickolni és nem felejtenek itt az induláskor
Legutóbb macsosz szerkesztette (2008-08-24 15:59:02), összesen 1 alkalommal
Tiszteletre méltó, hogy fát lehet vágni a hátatokon, az sem zavar; nem engeditek, hogy bármi is elrontsa a nyaralásotokat. Pozitív hozzáállás kell mindenhez, ezt még elfogadom, de azért mindennek van határa... Nem tudom, mit tennék, ha engem 0:45-kor kitennének az üdülõhelyen egy kertbe csomagokkal és ott kellene dekkolni reggel 9-ig. Valószínû, hogy kõ kövön nem maradna. Méghogy bónusz idõ...
Miskolciutas
Nagy nehézségek árán elõástam Pestiutas hozzászólásait és rájöttem. Csak a tapasztalataira voltam kíváncsi az Aeolussal kapcsolatban.
A lányom a Bozikis hotelba megy.Ma talán sikerül regisztrálnia ide.
Vagy dolgozik(nincs net)v.a Balcsin van
De rajtam keresztül be-benéz a Zakhyntos topikra.
Nos...holnaptól személyesen tudja feltenni kérdéseit.
Engedelmeddel:ráduszítom
Üdv és Köszönet:Macsosz
Valóban nem Korfu van beírva úticélnak, mivel Lefkadára megyünk, de a Dias Zeus korfui járatával.
A korfui járatról Igoumenitsanál szálunk le és görög távolsági busszal utazunk tovább Lefkadáig.
Mivel csak az Apollon szervez utat Lefkadára, de csak busz utat nem értékesít, ezért választottuk ezt a megoldást.
Teljesen egyetértek Joszával. Én is inkább a tengerparton sétálgatam volna vagy bármi mást. Inkább elõbb legyek ott és ne kelljen a buszon zötykölõdni elzsibbadt lábakkal. Az meg hogy mikor hoznak vissza oly mindegy, ha tovább lehetek ott az még jobb Felõlem is pihenhet a sofõr akár este 7-ig is.
Nah jah engem is zavarna, mert ha on hibambol hamarabb odaerek vhova kocsival meg ok, mert lezarom az autot es azt csinalok ami jol esik. Akar meg aludhatok is bent. De igy??? Meg a csomagokat sem tudod ott hagyni es a "bonus idoben" setalgatni a sok motyoval...
Kedves Caleb!
Én nem egészen értem a problémát. A probléma talán az, hogy a sofõrõk túl gyorsan érkeztek Nei Poriba? Általában az ellenkezõéért szoktunk reklamálni. Jobb lett volna a buszon aszalódni reggelig? Vagy valami macedóniai WC elõtt idõzött volna a busz? Mi biztos sétálgattunk, esetleg fürödtünk volna reggelig. Örültünk volna a bonus idõnek. Az, hogy az iroda összerakott Titeket a toloi csoporttal az teljesen rendben van, miután Nei Pori útba esik Tolo felé.
"Reggel mikor Bea megjött kértem a panaszkönyvet,de nem volt,akkor mondom jegyzõkönyv,azt mondta azt nem ír icon_sad.gif "
Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Beát egyébként hosszú évek óta ismerjük soha senkivel nem volt bunkó ok nélkül.
Kedves Josza!
Nem a söfõrökkel volt a bajunk,mint azt írtam az idegenvezetõvel volt bajunk. Hát velünk ok nélkül volt bunkó!