Köszi Josza! A másik topicban akkor hülyeséget kérdeztem, mert azt hittem már jártál az irodában, ne haragudj!
Köszönöm, hogy fáradsz miattunk! Várom az üzenetet!
Igaz, amit Eszter írt, én a Siren Villáról beszéltem, mert mi autóval voltunk, és azt adják elsõsorban egyéni utazóknak, de sajnos mi is kifogtuk az egyetlen "ócska" szobát! Ablakai voltak ugyan, de akár egy börtönnek!
Szerencsére mi is próbáltunk a szépre fókuszálni, és ez nem volt nehéz Pargán, úgyhogy csodálatos volt az egész nyaralás! Hazafelé ugyan a hátamon végigfutott a hideg, amikor megtudtam, hogy még egy lakónk volt a szobában -egy egér-, csak nem szóltak róla a páromék, de akkor már úgyis mindegy volt!
Remélem, hogy itt mindenkinek szuper lesz a nyaralás, és ugyanolyan jól fogja magát érezni, mint mi tavaly! Irigyellek benneteket, annak ellenére, hogy nemsokára én is görög földre lépek, de azért szivesen látnám újra Pargát!!!
Köszi Lenee, remélem is, hogy rengeteg szép fotóval érkeztek majd haza. Csak gyõzzük végignézni!!
Én is várom már nagyon az indulást, de azért a gondolataimban még mindig ott van Parga, és a tavalyi út.
autóbérléshez útlevél szám kellet hogy melyik apartmanba vagy szálláson vagytok pénz meg sima jogsi illetve van ahol az árba van biztosítás de nekünk olyan biztosításunk volt kötve a sofõrökre ami fizetett volna ha gond van az autózásnál
Szia Csincsi!
Ami nagyon fontos az autóbérléshez. Kell egy dombornyomásos fajta bank, vagy hitelkártya /Visa, American Express stb/. Nem kell otthagyni, vagy azzal fizetni sem, csak átnyomják egy mechanikus dombornyomó gépen az orrotok elõtt és az azon lévõ név látható lesz az õ bizonylatukon. Vagy van ahol beérik 300 E kaukcióval.
Ha van ilyen kártya a családban vigyétek magatokkal. Mindegy, hogy kié.
A sima nyomású nem jó!!! Nem fogadják el. Fontos, hogy nyilatkozzanak, hogy teles körû biztosítás van e rajta. Horror kártérítést is követelhetnek egy bolhányi sérülésért!!! Nem érdemes ezzel tönkretenni a nyaralást.
Kell még az útlevél, vagy személyi igazolvány, ha kártya formátumú, lakcímkártyával együtt és természetesen jogosítvány ( nem kell nemzetközi!) Mi az AVIS kölcsönzõbõl vettünk ki egy Nissan Micrát szupi volt. Ha oda mész Kostast kell keresni, aki egy ritkaságszámba menõ szõke görög srác ( magyar felesége van és Bettinek hívják) Anthousában laknak) õ biztos fog segíteni. Egy kicsit tud magyarul.
Jó utat: Josza
Hát mi sem kaptuk meg...
Épp nincs egy órája, hogy mondtam a férjemnek ( ), hogy holnap fel kell õket hívni, mert csak este érünk haza, ha holnap se hozza a postás, és kedden telefonálunk az már kicsit késõinek tûnik...
Lehet ennyit számít, hogy Eszter nem pesti... Amilyen ügyintézés itt van...
Hát mi sem kaptuk meg...
Épp nincs egy órája, hogy mondtam a férjemnek ( ), hogy holnap fel kell õket hívni, mert csak este érünk haza, ha holnap se hozza a postás, és kedden telefonálunk az már kicsit késõinek tûnik...
Lehet ennyit számít, hogy Eszter nem pesti... Amilyen ügyintézés itt van...
Kedves Csincsi és Margit!
Ne izguljatok! Szerintem ma, vagy holnap megkapjátok. Ha telefonáltok, valami nemtudomka választ kaptok (...elüldtük, nem tudjuk mikor érkezik meg stb). Ez az Aeolus már csak ilyen. Minden utunkon ezt csinálták. De meg fog jönni!!! Ezt leírtam már. Nem lehet errõl õket leszoktatni. Írtam is nekik már mindenféle dörgedelmes levelet tájékoztatás, ügyintézés ügyben, de azon kívül, hogy megköszönték az észrevételt semmi érdemleges nem történt ez ügyben.
Mindamellett érdemes velük utazni, mert különleges útjaik vannak, különleges helyekre, ahová más iroda nem szervez utat és viszonylag jól le is bonyolítják elérhetõ áron. Csak a tájékoztatásukra ne számítsatok, sem a telepített idegenvezetõjükre, akkor nem fogtok csalódni. Úgy kell tekinteni az utat, mintha egyéni szervezésû volna. Jól fel kell készülni a helybõl, az uticélból (erre a fórum nagyszerû lehetõséget ad) és senkire sem kell számítani, csak saját magatokra.
Most már mindjárt indultok. Nagyon jó nyaralást kívánok!
Üdv: Josza