Mi július elején voltunk Thassoson., az Apollonnal. Akkor az idegenvezetõ (Ónodi Ági) egyáltalán nem foglalkozott autóbérlés közvetítésével, csak motorokkal. Az utazást megelõzõen valahol olvastam a Potos kölcsönzõrõl mindeféle jókat, ezért mi ott béreltünk végül. Egyébként Ági a Lioliosban még az érkezést követõen tartott "eligazítást", a többi apartmanba is visszament, - talán egy-két kivétellel- még aznap. Érkezéskor a buszon megmondja, hogy mikor megy, tehát nem az utasoknak kell gyülekezni valahol.
Idei tapasztalatom még nincs, de tavaly az érkezés napján minden apartmanba visszament Ági (Még délelõtt, illetve a déli órákban). Tavaly autókölcsönzést is intézett, megbeszélték hogy mikorra hány napra, neki adták a pénzt és a megbeszélt idõben az apartman elõtt volt az autó.
Motort csak foglalni lehetett, de nekünk azzal nem volt szerencsénk rajta keresztül. (Másnap reggelre kértük a quadot, odamentünk a megbeszélt idõben, de már nem volt bent egy sem. De sikerült elcsípnünk Ágit az utcán, telefonált és másnapra volt quad. (Lehet, hogy elfelejtette?)
Igazából olvastam róla az indexen hideget-meleget, de igyekszik segíteni mindenben.
Nagyon szépen köszi Doronak és Maminnak is a gyors választ!!
Ezt elég jó dolognak tartom,hogy még aznap tart eligazítást, repülõs utaknál csak azt tapasztaltam,hogy az idegenvezetõ a fakultatív programokról, autóbérlésrõl csak 1-2 nap múlva tart megbeszélést!
Köszönöm mégegyszer!
Ági autóbérlésben nem tud segíteni, mert sok a szabálysértés a bérlõ és a bérbeadó részérõl is..
Motorbérlésnél segít, de csak Sakisnál.
Autót legtöbben a Potosnál bérlik, állitólag jó árai vannak és korrekt.
Autóbérlés feltételei: minimum 21 éves kor és 2 éves jogosítvány.
Motorbérlés feltételei: helyenként eltérõek....
Sakisnál 20 év fölött és 2 éves jogsi kell min.
Potos motort csak A jogosítványra ad ki.
Ezért mi Panosnál béreltünk robogót, itt 18 évesnek kell lenni min. és egy éves jogsi kell csak. 2 napra béreltünk 20 euroért, ebben benne volt a biztosítás is. Panos nagyon szimpatikus, rendes volt.
Ági Limenasban száll fel a buszra és egészen Sk.Potamiaig tájékoztatót tart mindenrõl. Az apartmanba érkezés napján pár órával meglátogat mindenkit, hogy minden rendben van -e és másnap reggel tart tájékoztatót az apartmanban a kirándulásokról.
Mi idén nem fizettünk be nála semmire, ennek ellenére nagyon segítõkész és jófej volt. Szerintem elég kevés ilyen jól tájékozott idegenvezetõ van.
A szigetet akár egy nap alatt körbe lehet járni, de 2 nap azért kell , hogy mindenre jusson is idõ. Nekünk a két nap tökéletesen elég volt, egyszer teljesen körbejártuk, egyszer pedig félig. Partok közül a legszebbek : Kinira, Paradise Beach (csak nagy a tömeg), Glyfada és természetesen a Golden Beach.
Szeretném a segitségeteket kérni, most találtam az Apollon travel oldalán aug 29-indulással Thassost, tudom-e Neten foglalni? Csak Pesten, nem találtam tásirodát,de a net lenne jó! Ha sikerülne ,már rakom is a csomagot. Hat helyet hirdet jó lenne tudni hogy van e még üres 2 hely a Melida apartmanba, Skala Potamia.
Benned soha nem csalódom ,én vagyok a tudatlan ,nem értek ehhez a géphez hogy mit is lehet most és azonnal , holnap reggel ezzel kezdek ,ÚÚÚGY szeretnék világgá menni ,de most Thassosra 29-én
Írj most szép nyugodtan átgondolva egy email-t, s az reggel az illetékeshez kerül, s gömbölyû választ fogsz kapni. Ez akár megrendelés is lehet hivatkozva a hirdetésre rögzítve a kondiciókat. E-mail: apollontravel@mail.datanet.hu
Ettõl még fel is hívhatod õket: Tel: 06-1-269-5855, 06-1-269-5856 Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 09-18 óráig
A férjuram azt mondja hogy én már a kapuban állok a motyómmal ,se látok se hallok,csak megyek .neki kell engem visszarángatni a való világba ,és megérti H.apci csodálkozását, reggel intézkedünk
Hát én már haza is értem Thassos szép szigetérõl,hívtam az irodát, nincs hely, betelt ,legközelebbi idõpont szept 19-nekünk az már nem jó. Így jártam, de lesz nyár jövõre is,azért még böngészek,hátha!!
Szia!
Elvileg a Dias Zeus honlapján még van szabad hely Thassosra, szept. 01. indulással!
(bár én még csak Apollonnal utaztam,de a cél szentesíti az eszközt... )
Betelt,a szept 19-indulástól azért félek,hogy az idõjárás milyen? A tengerbe szerettem volna még úszkálni egy kicsit. Még ilyen késõ õszi idõben nem voltam, csak hónap elején,nem tudtok valamit a víz hõfokáról 20-után??