Olyankor Thassoson bármi lehet, akár kánikula is, de az esték már elviselnek egy vékony pulcsit. Ha nincs végig strandidõ, nem kell megilyedni, én tervezek egy tavaszi Thassost is pár éven belül, amikor csak kirándulni fogunk - borúsabb napokon arrafelé a kirándulás bevált foglalatosság.
Én nem vacakolnék! Miért nem mentek kocsival? Jó, drágább, de válogathatsz a szállásokban, addig maradsz, ameddig akarsz, csak nem szabad késõn érkezni, inkább elõtte meg kell szállni valahol a szárazföldön. Drukkolok nektek!
Én már voltam szept. végén, okt. elején is,bár Thassostól délebbre,ott szuper idõ volt,nem esett az esõ,este hûvösebb volt,ennyi! A tenger viszont szuper meleg volt!
Én már biztos nem tudnám lebeszélni magam egy ilyen útról....Szeritnem próba,szerencse.
zsebkuty!
Azért én gyorsabb voltam Nálad
Mentségemre szóljon, hogy 3 óra alvás után az olimpikonok fogadásáról tértem haza, és még mindig kómában vagyok a vizilabdásoktól
(ráadásul mint írtam, legalább azonnal javítottam magam - bár más is ilyen gyors lenne )
Haha, nekem már a Timba videójánál gyanús volt, hogy Jan-es szerkesztette!
Ne de félre az offolással.
Miért is lenne ellenséges a légkör??? Az a kis vezetgetés megér egy szép nyaralást nem??? Ráadásul szerintem egy csomó elõnye van a saját autódnak, eleve a szigeten is szabadon mozoghatsz...
Más kérdés, hogy én sem mennék autóval de minidg irigylem azokat, akiknek van annyi vér a pucájukban, hogy nekivágnak. Én ehhez egy kicsit koravén hozzáállású vagyok, mert mi már nem bírjuk az éjszakai vezetést, szóval valahol kellene egyet közte éjszakáznunk, az meg már macerás.
A baj ott van,megnéztem Thassost a Art-on (3D)és nagyon igéretesnek tûnik Munka meg lenne sok itthon.Félek a nejemet ismerve,nem 5-napos út lenne belõle ,vagy lesz belõle ????????
És ha tudnád mennyire? Szerintem az is gyanús,hogy a nejem 2-éve nem jött velem horgászni, most meg mondta csütörtökön menjünk el. Lehet Tassos helyett akar eljönni?
Menjetek Thassosra minél elõbb és ott horgásszatok! Tapasztald ki, mi a harci helyzet, ugyanis feltett szándékom, hogy jövõ szeptemberben Thassosra megyünk (Limenas, vagy Skala Potamia), de akkor azt a halak nem ússzák meg, fõleg, ha ellátsz néhány jótanáccsal! Ha nem igyekeztek, még a végén ottérlek benneteket; 16-án ott leszek!
Timba!
Nyugodtan menjetek szeptemberben akár a legvégén is!Mi tavaly szeptember 21-október 7-ig vagy hogy voltunk Thassos-on. Nagyon jó idõnk volt végig,de esténként azért kell a kardigán és hosszú nadrág (fõleg mi motoron közlekedtünk).