Sajna nekünk kapkodós lesz, mert még ma vásárolunk, aztán este még beteszek egy mosást, de még az utolsó két adagot sem volt idõm kivasalni, szóval holnap az jön, meg persze valahogyan bevarázsolni a dolgokat a bõröndbe...
Tudom, sokan szeretnétek mindezeket a dolgokat inkább, csakhogy Pargán lehessetek!
Köszi Josza! A fiam szerezte ezt a kalapot valami okból kifolyólag, nem tudom honnan jött az ötlet neki! De felpróbáltuk, jót bohóckodtunk vele, aztán gondoltam, mivel nemsokára úgyis "veszem a kalapom" egy idõre, így épp jó lesz avatarnak!!
Igazad van Csincsi, szerintem sokan cserélnének most veled, velünk!! Már lassan én is hasonló gondokkal küzdök, mint Te bár még nekem 6 napom van!
De én megértelek, mert ezeket a foglalatosságokat eléggé utálom a nyaralásból!
Szerintem mindegy, hogy melyik hajóval mentek, csak a Quin Maryvel ne menjetek! Mi azért akartunk, mert kikötött volna a Vrika beacen ami nagyon tetszett tavaly, de más hajó nem köt ki. Szombat este megbeszéltük a részleteket, meg akartuk venni a jegyeket hétfõre,de a srác azt mondta, hogy két napra elõre nem tud jegyet adni, jöjjünk másnap.
A kis hajókon 15 euro volt a viteldíj, õ közölte, hogy 20.
Úgy gondoltuk, hogy ennyi még belefér. Vasárnap este mentünk, kértük a jegyeket, közölte, hogy csak keddre(!) tud adni,azt mondtuk, hogy jó? Odaadtunk 100 eurót, erre közölte, hogy még õ kér húszat, mert 30 euro/fõ. Egy kicsit vitatkoztunk, majd mondtuk,hogy menjen,de nélkülünk!
Baleknak ne nézzen! Így ugy döntöttünk, hogy most ezt kihagyjuk, amit nem bántam meg, mert így is hajóztunk, és néha halálfélelmem volt a nagyon hullámzó tengeren.
Elsétáltunk(2 óra sok fotózással) Licnosra, onnan hajóval jöttünk vissza,
hajóval mentünk és jöttünk Saranicoba.
Busszal voltunk Prevezában és Igumenitsában, gyalog sétáltunk Anthausába és vissza.
Sziasztok!
Én is megkaptam a levelet hétfõn. Nem izgultam érte (köszi Josza!). Az igazság az hogy tavaly is késõbb küldték.
Én már bepakoltam,de holnap még dolgoznom kell. Aztán jöhet ,amire már január óta nagyon-nagyon várunk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét és a ragályt,mit rám ragasztottatok. Mindenkinek jó nyaralást kívánok!
Kedves Mindenki!
Mára búcsúzom, megyek haza, és otthon nincs internet. Köszönöm szépen a sok-sok hasznot infot, amit megosztottatok velünk!!! Teljesen felkészülten megyünk így nyaralni. Ez még eddig soha nem sikerült. Hozunk sok képet, megígérem!!!
Puszi.
A Diogenis szerintem jó hely, de egy kis erõnlét kell hozzá!
400-500 méter a tenger, ami felfelé egy kissé meredek úton vezet, mi már ötvenesek vagyunk, de nekünk nem okozott problémát.
A város viszont egész közel van, de csak ott van bolt legközelebb, így ha nagyon bevásároltok, bizony cipekedni kell egy darabig.
Három épület van, 2-2 szintesek. Mi a középsõben/4-5 ap./ voltunk, így csak azokról tudok véleményt mondani. A konyhai berendezés kicsit szegényes (edények), de az egyik apartmanban még kávéfõzõ is volt. Légkondi, tv is van (görög adókkal), a terasz hatalmas, és csodálatos a kilátás, tõlünk mindkét várat és a tengert is lehetett látni.
A falon képek, az asztalokon terítõk, igazán otthonos a berendezés. Naponta takarítanak, 2-3 naponta cserélik a törölközõket és az ágynemût.
Egy dologra kell figyelni: fáraóhangyák bõven akadnak, így mindent a hûtõben kell tartani.
Mi nem bántuk meg, hogy ezt az apartmant választottuk.
Kellemes utat kívánok mindenkinek, aki holnap indul, érezzétek jól magatokat!