Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 691
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dr.anita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78696 Üzenet linkje2008-08-26 10:22:20  dr.anita@freemail.hu

Sziasztok!
Én a párommal augusztus elején tölthettem el egy csodálatos hetet Nei Poriban. Gyönyõrû hely, a tengerpartja katalógusokat megszégyenítõ, tiszta, finomhomokos, és rengeteg görög jár oda nyaralni (nem véletlenül).
Az egyetlen, aki megtett mindent, hogy elrontsa az idillt, az maga a Dias Zeus utazási iroda volt, üzenném nekik, hogy nem sikerült :)Csak néhány példa:
Az utazás elõtt két nappal jött tõlük a telefon, hogy a buszunk nem délben, hanem reggel nyolckor fog indulni, hogy miért arra csak Nei Poriban jöttünk rá: Az iroda a Korfura tartó buszt kívánta velünk feltölteni, hogy ne legyen veszteséges, és erre a célra kiválasztott a csapatból 10 életerõs fiatalt, akik úgyse fognak emiatt panaszkodni. Meg is érkeztünk éjjel fél kettõkor, a buszsofõr kirakott minket az iroda elõtt, és közölte, hogy az idegenvezetõnk nem hajlandó most kikelni az ágyból, reggel kilencre jön, addig csináljunk amit akarunk. A busz elment, mi meg a csomagjainkkal(30kg/fõ) levonultunk a tengerpartra, ahol illegális nyugágyfoglalást követtünk el, aludtunk, megfagytunk (dunnát, gyapjúpulcsikat, kézmelegítõt, kiskazánt feltétlenül vigyetek magatokkal). Eljött a reggel, csodálatos volt a napfelkelte (köszönjük az élményt Dias Zeus!!!) Kérdés: ki kell fizetnünk a plusz egy éjszakát???Mert ezen sem csodálkoznék...Szóval reggel kilencre a csapzott kis csapat leült az utazási iroda elé és várt, és várt, és várt. Aztán megérkezett Õ, az idegenvezetÕ! De nem köszönt...nem jött oda...Aztán rákibáltunk, hogy mi a (sípszó)!!!Észrevette magát, és a fele csoportot 10-re el is szállásolta, minket délre sikerült!Addig a cég ajándékaként elfogyaszhattunk egy-egy pohár Ouzot, ezúton is köszönjük szépen, de éjszaka a nagy hidegben nagyobb hasznát vehettük volna.
Ha valaki velük utazik, az készüljön fel, hogy kint már nem õk foglalkoznak az emberrel, hanem egy teljesen más utazási iroda (a Dias Zeus is jelen vagy egy 10*10-es matricán az ajtó jobb alsó sarkában). Teljesen kiszolgáltatott vagy, pl. az athéni kirándulásunk idegenvezetõje rendszeresen lehagyta a csoportot, úgyhogy kénytelenek voltunk lengyelül hallgatni Görögország történelmét, amikor aztán megunta a csaj, két óra szabadprogrammal "ajándékozott" meg minket. A jegyemet, amit az Akropolisban váltottunk be, szívesen megmutatnám: 5 látványosságot nem mutatott meg(a jegyekrõl letépkedik azokat a fecniket, ahová beléptünk), a jegy gyakorlatilag érintetlen! Semmi gond, megmutatta az irányt a parlament felé, és csinálj amit akarsz. Puszilunk téged is Bea!
Mindekit meg szeretnék nyugtatni, hogy Nei Pori és környéke gyönyörû, a helyiek nagyon kedvesek, egyedül a magyaroktól kell óvakodni, mert minket is átvert egy magyar felszolgáló lány.
Ha tehetitek más utazási irodával menjetek, hacsak nem vagytok annyira optimisták,mint mi, hogy ezek ellenére mindennek tudtok örülni, a kellemetlenségeket pedig jókedvvel fogadni. Görögország imádlak!!!

# 692
Dr.anita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78699 Üzenet linkje2008-08-26 10:33:15  Válasz a #78406. hsz-ra Előzmény #78406

Sziasztok!
Én a párommal augusztus elején tölthettem el egy csodálatos hetet Nei Poriban. Gyönyõrû hely, a tengerpartja katalógusokat megszégyenítõ, tiszta, finomhomokos, és rengeteg görög jár oda nyaralni (nem véletlenül).
Az egyetlen, aki megtett mindent, hogy elrontsa az idillt, az maga a Dias Zeus utazási iroda volt, üzenném nekik, hogy nem sikerült :)Csak néhány példa:
Az utazás elõtt két nappal jött tõlük a telefon, hogy a buszunk nem délben, hanem reggel nyolckor fog indulni, hogy miért arra csak Nei Poriban jöttünk rá: Az iroda a Korfura tartó buszt kívánta velünk feltölteni, hogy ne legyen veszteséges, és erre a célra kiválasztott a csapatból 10 életerõs fiatalt, akik úgyse fognak emiatt panaszkodni. Meg is érkeztünk éjjel fél kettõkor, a buszsofõr kirakott minket az iroda elõtt, és közölte, hogy az idegenvezetõnk nem hajlandó most kikelni az ágyból, reggel kilencre jön, addig csináljunk amit akarunk. A busz elment, mi meg a csomagjainkkal(30kg/fõ) levonultunk a tengerpartra, ahol illegális nyugágyfoglalást követtünk el, aludtunk, megfagytunk (dunnát, gyapjúpulcsikat, kézmelegítõt, kiskazánt feltétlenül vigyetek magatokkal). Eljött a reggel, csodálatos volt a napfelkelte (köszönjük az élményt Dias Zeus!!!) Kérdés: ki kell fizetnünk a plusz egy éjszakát???Mert ezen sem csodálkoznék...Szóval reggel kilencre a csapzott kis csapat leült az utazási iroda elé és várt, és várt, és várt. Aztán megérkezett Õ, az idegenvezetÕ! De nem köszönt...nem jött oda...Aztán rákibáltunk, hogy mi a (sípszó)!!!Észrevette magát, és a fele csoportot 10-re el is szállásolta, minket délre sikerült!Addig a cég ajándékaként elfogyaszhattunk egy-egy pohár Ouzot, ezúton is köszönjük szépen, de éjszaka a nagy hidegben nagyobb hasznát vehettük volna.
Ha valaki velük utazik, az készüljön fel, hogy kint már nem õk foglalkoznak az emberrel, hanem egy teljesen más utazási iroda (a Dias Zeus is jelen vagy egy 10*10-es matricán az ajtó jobb alsó sarkában). Teljesen kiszolgáltatott vagy, pl. az athéni kirándulásunk idegenvezetõje rendszeresen lehagyta a csoportot, úgyhogy kénytelenek voltunk lengyelül hallgatni Görögország történelmét, amikor aztán megunta a csaj, két óra szabadprogrammal "ajándékozott" meg minket. A jegyemet, amit az Akropolisban váltottunk be, szívesen megmutatnám: 5 látványosságot nem mutatott meg(a jegyekrõl letépkedik azokat a fecniket, ahová beléptünk), a jegy gyakorlatilag érintetlen! Semmi gond, megmutatta az irányt a parlament felé, és csinálj amit akarsz. Puszilunk téged is Bea!
Mindekit meg szeretnék nyugtatni, hogy Nei Pori és környéke gyönyörû, a helyiek nagyon kedvesek, egyedül a magyaroktól kell óvakodni, mert minket is átvert egy magyar felszolgáló lány.
Ha tehetitek más utazási irodával menjetek, hacsak nem vagytok annyira optimisták,mint mi, hogy ezek ellenére mindennek tudtok örülni, a kellemetlenségeket pedig jókedvvel fogadni. Görögország imádlak!!!

# 693
Caleb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78770 Üzenet linkje2008-08-26 17:19:19  Re:

dr.anita írta:
Sziasztok!

Velünk Kb. ugyanez történt,lásd #648-as hozzászólás icon_cry.gif

# 694
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78775 Üzenet linkje2008-08-26 18:25:24 

Jézusom icon_exclaim.gif Ezt nem is merem elképzelni, hogy hajnalban kiraknak, hogy csinálj, amit akarsz 17 óra utazás után icon_exclaim.gif
Eddig ez a legdurvább, amit hallottam icon_exclaim.gif Még nappal elviselhetõbb várni a buszra, mert legalább nem fagysz meg, tudsz fürödni a tengerben, de este icon_question.gif icon_exclaim.gif Még bulizni se tudsz elmenni, mert kire bízod a csomagod icon_evil.gif

Helyes Anita, hogy ezek mellett az incidensek mellett is jól tudtátok érezni magatokat icon_exclaim.gif
A Dias Zeus leírta magát már elõttem egy életre icon_exclaim.gif

# 695
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78782 Üzenet linkje2008-08-26 18:57:26  Válasz a #78699. hsz-ra Előzmény #78699

Huh, ez nagyon durva. De jó, hogy a pozitiv oldalát nézitek a dolgoknak!!!
# 696
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#78948 Üzenet linkje2008-08-27 15:07:16  Válasz a #78782. hsz-ra Előzmény #78782

A durva, hogy rovid idon belul ez a masodik hasonszoru hsz.
# 697
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78983 Üzenet linkje2008-08-27 18:58:52 

icon_biggrin.gif Pénteken sidariba :wink:sennki? icon_cry.gif
# 698
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78984 Üzenet linkje2008-08-27 19:04:46  Válasz a #78983. hsz-ra Előzmény #78983

Szia papamaci!

Készen állnak már a csomagok a nagy útra? icon_lol.gif
Már csak 2 nap és indulás!! icon_lol.gif

# 699
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78989 Üzenet linkje2008-08-27 19:17:08 

icon_biggrin.gif Nekem is icon_razz.gif
# 700
Timur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79215 Üzenet linkje2008-08-29 16:17:46  Válasz a #78696. hsz-ra Előzmény #78696

Szia Dr.Anita!

Meggyõztél újból, hogy csakis kocsival megyek ezután is Görögországba.
Akkor érünk ki, amikorra terveztük és rögtön megyünk a szállásra.Visszafelé ugyanaz, a csoport még a csomagszobában keresgéli az összenyomorított csomagjait amikor és kényelmesen suhanok az autópályán.
Mindenesetre kerülöm ezt az "irodát" még hírbõl is.

# 701
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79406 Üzenet linkje2008-08-31 20:31:45 

Mi sajnos jövõre is csak busszal tudunk utazni, sokan vagyunk a kocsihoz, de már elõre félek. Nekünk se volt síma teljesen az utazás az idén, de amiket itt olvasok az rémísztõ! icon_cry.gif
# 702
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79428 Üzenet linkje2008-08-31 22:37:49 

Szerintem ne félj ennyire a buszúttól.Amúgy gyerekekkel mész?
Én idén voltam harmadszor,és bele lehet rázódni icon_biggrin.gif Anyukámék viszont kocsival voltak,nyilván az sokkal jobb,mint a busz.De én meg még kicsi vagyok ahhoz,h levezessek Görögországba : )
Mitõl félsz ennyire? : )

# 703
Fundy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79438 Üzenet linkje2008-08-31 22:56:58 

Ne feljetek a repulotol sem:)
En eloszor repultem, kicsit fura volt, de sokat beszeltem, igy fel sem vettem:)
Buszon nincs hideg, igaz a repulon sem.

# 704
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79444 Üzenet linkje2008-08-31 23:02:39 

Én este mindig fázom a buszon,ezért mindig viszünk melegítõt,és átöltözünk icon_biggrin.gif
Én nem szeretek repülni icon_redface.gif

# 705
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79495 Üzenet linkje2008-09-01 10:56:46  Válasz a #79406. hsz-ra Előzmény #79406

Szia. Nem kell felni a buszos utaktol, hiszen sokkal-sokkal tobb sikerul jol mint ami rosszul. A pihenoket pedig ki kell hasznalni egy kis setara es hogy atmozgasd az elgemberebett tagjaidat... amikor autoval utazol akkor sem veheted at a szallashelyet akarmikor, hiszen takaritani mindenfelekeppen kell, ezert ketto elott sehova nem erdemes odamenni...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu